Ποσο ζωα μπορει ναναι μερικοι? βιασαν και μετα λιθοβολησαν ενα κοριτσακι που δεν μπορουσε να μιλησει ουτε να ακουσει..ο λογος που ανοιγω το θεμα ειναι οτι εχω παει και γω με κωφαλαλη που ηταν πορνη και παρ'ολα αυτα ενιωσα ασχημα..πως μπορεσαν ρε γαμω το? τι ποινες τους αξιζουν??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγριος ομαδικος βιασμος κωφαλαλης στον Ασπροπυργο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 81
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
αυτα τα ατομα χρηζουν προστασιας απο την πολιτεια και οσοι τα κακοποιουν πρεπει να τιμωρουνται αυστηρα....
Ασπροπυργοσ και Μενιδι οι πιο επικινδυνες περιοχες της Αττικης..μενουν πολλοι γυφτοι και αθιγγανοι εκει..τυχαιο?πριν λιγο ειπε ο χιος οτι τη βιασαν οι πουσταραδες οι γυφτοι. ελεος πια με αυτους τους μαλακες
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
πριν λιγο ειπε ο χιος οτι τη βιασαν οι πουσταραδες οι γυφτοι. ελεος πια με αυτους τους μαλακες
δεν εχουν μπεσα οι γυφτοι
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Έχω καταλήξει στην εξής ιδέα που θα βοηθήσει και στην αποσυμφόρηση των φυλακών: τους δράστες ορισμένων κτηνωδών εγκλημάτων να τους κλείνουν στο ζωολογικό κήπο. Κανονικά σε κλουβί δίπλα σε άλλα ζώα. Τί έκανε ο κύριος; Βίασε και μετά λιθοβόλησε κωφάλαλη; Μάλιστα. Περάστε στο κλουβί 38 στο τμήμα παμφάγων θηλαστικών.
"Από εδώ παιδιά ο πίθηκας, εδώ ο κροκόδειλας... να εδώ αυτοί που βίασαν ομαδικά την κωφάλαλη.. προσοχή μην τους πετάτε τροφή" κλπ. Απορώ και πως δεν έχει γίνει τόσο καιρό.
"Από εδώ παιδιά ο πίθηκας, εδώ ο κροκόδειλας... να εδώ αυτοί που βίασαν ομαδικά την κωφάλαλη.. προσοχή μην τους πετάτε τροφή" κλπ. Απορώ και πως δεν έχει γίνει τόσο καιρό.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Χημικός ευνουχισμός. Ναι, μπορεί να τον κάνει εξειδικευμένο πρσωπικό του ζωολογικού κήπου.
Επισκέπτης
οπως εχω ξαναγραψει σε αυτους η ποινη ειναι μονο θανατος αφου προηγουμενως βασανιστουν...
Το κακο ειναι οτι οχι μονο δεν θα τους σκοτωσουν αλλα ΑΝ μπουν καθολου μεσα θα παιρνουν και αδειες..Ελληνικη παγκοσμια πρωτοτυπια αυτο με τις αδειες!οπως εχω ξαναγραψει σε αυτους η ποινη ειναι μονο θανατος αφου προηγουμενως βασανιστουν...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Η ποινή του θανάτου σε πολιτισμένες κοινωνίες καλύτερα να λείπει. Προκειμένου για βασανιστήρια μπορεί να γίνεται "ανεπίσημα" μεν αλλά με τρόπο που να φέρνει και έσοδα στα δημόσια ταμεία. Δηλαδή "συναντήσεις" με τέτοια ζώα να είναι ανοιχτές στο κοινό. Μισή ώρα κανά 400ρι, ολόκληρη 650 κοκ. Συνεδρία με γυμνά χέρια τόσο, με άλλα εργαλεία εξτρά κλπ. κλπ.οπως εχω ξαναγραψει σε αυτους η ποινη ειναι μονο θανατος αφου προηγουμενως βασανιστουν...
Επισκέπτης
ειμαι υπερ της ποινης του θανατου σε τετοιου ειδους εγκληματαΗ ποινή του θανάτου σε πολιτισμένες κοινωνίες καλύτερα να λείπει. Προκειμένου για βασανιστήρια μπορεί να γίνεται "ανεπίσημα" μεν αλλά με τρόπο που να φέρνει και έσοδα στα δημόσια ταμεία. Δηλαδή "συναντήσεις" με τέτοια ζώα να είναι ανοιχτές στο κοινό. Μισή ώρα κανά 400ρι, ολόκληρη 650 κοκ. Συνεδρία με γυμνά χέρια τόσο, με άλλα εργαλεία εξτρά κλπ. κλπ.
οσο για τα βασανιστηρια επισημα και να μπορει ο κοσμος εαν θελει να τα βλεπει
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
δεν γνωριζουμε βεβαια το παρελθον αυτων των ατομων...προφανως οταν καποιος βλεπει αυτην την ειδηση το ευκολο ειναι να πει κατευθειαν ποσο ζωα ειναι κτλπ....αλλα αν δουμε απο την οπτικη γωνια αυτων δεν ξερουμε πως ειναι τα πραγματα....μπορει στο παρελθον καποια κωφαλαλη να γαμησε τον πατερα καποιου απο αυτους....
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
ο βιαστης της Παρου ισοβια εφαγε παντως....για μενα χειροτερη τιμωρια ειναι τα ισοβια παρα η θανατικη ποινη....ασχετο αν ειναι εναντια στον φορολογουμενο
Οχι φιλε καψονη..απλως ηταν υαινες και θρασυδειλοι και ειδαν οτι δεν μπορουσε να αμυνθει η κοπελα..εψαχναν το ευκολο θυμα..δεν γνωριζουμε βεβαια το παρελθον αυτων των ατομων...προφανως οταν καποιος βλεπει αυτην την ειδηση το ευκολο ειναι να πει κατευθειαν ποσο ζωα ειναι κτλπ....αλλα αν δουμε απο την οπτικη γωνια αυτων δεν ξερουμε πως ειναι τα πραγματα....μπορει στο παρελθον καποια κωφαλαλη να γαμησε τον πατερα καποιου απο αυτους....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Καλύτερα όλα ανεπίσημα και με μυστικότητα κλπ. Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε.ειμαι υπερ της ποινης του θανατου σε τετοιου ειδους εγκληματα
οσο για τα βασανιστηρια επισημα και να μπορει ο κοσμος εαν θελει να τα βλεπει