Νέα

Αγοράζω τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ (νομού Αττικής) σε CD

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 938
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γεια σας,κατ'αρχήν

Ψάχνω τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ (νομού Αττικής) σε CD....έχω ρωτήσει σε ΟΤΕ-shop και μου λένε οτι δε κυκλοφορεί πλέον (γιατί όμως;;; :headbang:)....όποιος τον έχει (και μένει Αθήνα φυσικά),θα χαρώ πολύ να μου στείλει μήνυμα,και να κανονίσουμε την τιμή..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

(Μην εκπλήσεστε που έκανα ποστ....από δω και μπρος θα γράφω αποκλειστικά και μόνο στις Αγγελίες/Αγοραπολισίες,πουθενά αλλού.............καθ'ότι έχω μπόλικες να κάνω αυτήν την περίοδο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:)

ΥΣ. Αμά δε θέλετε να τον αγοράσω μπορώ απλά να τον δανειστώ για λίγες ημέρες

Επισκέπτης

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
που σε ρε κιθαρα :cheesy:

Επισκέπτης
Καλά ρε.......ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ αυτός στον warezάκια;;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Κατέβασα το αρχείο και βλέπω αναγράφονται μονάχα τα 5 πρώτα γράμματα του μικρού ονόματος......μούφα ο κατάλογος λοιπόν..... :jerking: :jerking:

Εγώ ζητάω κανονικό κατάλογο με πλήρη επώνυμα και ονόματα,όχι μισακά.....για τα τηλέφωνα χέστηκα (τρις)

Χαλλόου μπάρος......έχω να κάνω κάποιες πωλήσεις & αγορές και θα ποστάρω μονάχα εδώ,σε αυτή την υποκατηγορία

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
.........Ψάχνω τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ..........

..........έχω ρωτήσει σε ΟΤΕ-shop και μου λένε οτι δε κυκλοφορεί πλέον..............

..........όποιος τον έχει (και μένει Αθήνα φυσικά),θα χαρώ πολύ να μου στείλει...........

Εισαι μεγιστος!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και μερικές άλλες ερωτήσεις.....

1) Ο κατάλογος των απογραφθέντων με τα πλήρη ονοματεπώνυμα τους ανα δήμο,της τελευταίας απογραφής που έγινε προ δεκαετίας υπάρχει;;;
2) Ο κατάλογος των απογραφθέντων δημοσίων υπαλλήλων () υπάρχει;;;;
3) Ο κατάλογος των ανέργων του ΟΑΕΔ (κάποιου συγκεκριμένου μήνα) μήπως;;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε Κιθάρα, αυτά που ζητάς για να τα βρεις θα πρέπει να διακινδυνεύσουν κάποιοι (περισσότεροι από έναν) να πάνε φυλακή.

Οπότε το ερώτημα είναι πόσα δίνεις.

Και επειδή βλέπω ότι είναι λίγο δύσκολο να δίνεις αρκετά για να ρισκάρει ο άλλος να πάει φυλάκα, μην το κουράζεις το θέμα.
Άστο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε Κιθάρα, αυτά που ζητάς για να τα βρεις θα πρέπει να διακινδυνεύσουν κάποιοι (περισσότεροι από έναν) να πάνε φυλακή.

Και επειδή βλέπω ότι είναι λίγο δύσκολο να δίνεις αρκετά για να ρισκάρει ο άλλος να πάει φυλάκα, μην το κουράζεις το θέμα.
Άστο.
καλα εσυ εισαι απο αλλο πλανητη.

Επισκέπτης

Άστο.

30 € δίνω.....ή έναν δίσκο βινυλίου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αβραμη wb...
το ηξερα οτι δεν θα αντεχες μακρια μας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που εισαι αβραμη τυπε??? εληξε η αβραμιαδα?  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λεει θα ποσταρει μονο εδω  :-

μετα θα τον δουμε και σε κανα θρεντ αλλο

και θα πει "ποσταρω μονο και εδω γιατι θιχτηκε θεμα μειζον"

κανα που θα χει σχεση με κουρεματα και  look styling  και ετσι πως τα λενε  :2funny:

Επισκέπτης
Αβραμη wb...
το ηξερα οτι δεν θα αντεχες μακρια μας...

Μη λες χαζομάρες ρε......απλά για να κάνω αγορές/πωλήσεις μπήκα....λοιπόν έχεις σπίτι σου κάποιο CD τηλ. καταλόγου του ΟΤΕ;;;;; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;; Αν δεν έχεις τότε,μη το κουράζουμε......αν έχεις το συζητάμε,όταν με το καλό έρθεις Αθήνα,να κανονίσουμε την τιμή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom