Νέα

Αγορά τροχοβίλας (γνώμες, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JASON855
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JASON855

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0

Παιδες καλησπερα,

ενδιαφερομαι να αγορασω μια τροχοβιλα και να την τοποθετησω σε ενα οικοπεδακι που εχω.
διαθεσιμο ποσο γυρω στα 15.000-20.000 ευρώ.

εχετε να μου προτεινετε κατι,ιδιως αν καποιος εχει ηδη προβει σε καποια σχετικη αγορα,θα εκτιμουσα τις αποψεις-εντυπώσεις του.

τελος,εαν καποιος ειναι μηχανικος,θα θελα να μου πει τι να προσεξω κατα την αγορα.

ευχαριστω εκ των προτερων

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
φιλε δεν ξερω λεπτομερειες και δεν ειμαι ο ποιο καταλληλος να σου απαντησει αλλα επειδη για μερικα χρονια εψαχνα να κανω το ιδιο εχει πολλα υπερ και σιγουρα ΔΕΝ ειναι για πεταμα τα λιγα λεφτα που χρειαζεται. για το ιδιο σπιτι (ιδια τ.μ) θα χρειαστεις περιπου τα διπλασια λεφτα. οποτε ειναι μια φθηνη λυση.
μειονεκτηματα απο οσα ξερω οσο το ειχα ψαξει ειναι οτι 1. Δεν εχει την σταθεροτητα των θεμελιων (βεβαια δεν θα πας να το χτισεις πανω σε ρηγμα ή επανω σε κοιτη χειμαρρου ή ποταμου γιατι τοτε τα ήθελες και τα παθαινες που λενε...
2. δεν μπορεις να κανει αλλαγες εσωτερικα καποια στιγμη εαν το θελησεις (δηλαδη αλλη διαμορφωση).
απο εκει και περα προσεχε απο που θα αγορασεις γιατι αυτα τα σπιτια θελουν προσοχη στις ενωσεις και στους αρμους στο εδαφος καθως και στα τοιχεια γυρω απο τον κεντρικο σκελετο.

ψεξτο καλα και μην παρασυρθεις απο προσφορες. καλυτερα να δωσεις 2-3.000 παραπανω αλλα να εισαι πιο σιγουρος.

Οσον αφορα εμενα που σου ειπα οτι δεν αγορασα τελικα, μου εμφανισθηκε μια ευκαιρια και πηρα ετοιμο σπιτι.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
OP
OP
J

JASON855

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
φιλε sailman ευχαριστω για την αποψη σου.

εχ εντοπισει μια καινουρια τροχοβιλα στα 19.000,50 τ.μ. και σκοπευω να κανω μια αυτοψια.

Επισκέπτης
Έχω φίλους που έχουν κάνει τέτοιες κατασκευές,
για εξοχικά κυρίως , όχι πρώτη κατοικία.
Λέει άγρια και το κόστος είναι μικρό.
Αξίζει να ρίξεις μια πλατφόρμα μπετό ,
για να τη σηκώσεις από το έδαφος 2-3 σκαλιά.
Δεν λέει να είναι χαμηλά.
Για 50τμ θα σου χρειαστούν το πολύ 70κυβικά μπετό , χωρίς σοβαρό οπλισμό, αξίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom