Νέα

Αγορά γυαλιών όρασης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Βοργιας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Γεια σας. Σιγουρα εδω θα υπάρχουν πολλα μελη που ισως να φορανε γυαλια. Οσες φορες αγορασα κοντινα μου μαγαζακια οπτικων θα εβρισκα προβλημα
1) Ειτε δεν θα εβρισκα το σκελετο που μου αρεσει
2) Ειτε θα υπηρχαν μονο πολυ επωνυμες μαρκες στους σκελετους (gucci, D&G κτλ) και θα ηταν εξοφρενικα ακριβα μονο και μονο απο την μαρκα.
3) γενικά θα ειναι ακριβα χωρις πολλες επιλογες οποτε συμβιβαζεσαι.

Θα ηθελα οι φιλοι γυαλακιδες να προτείνουν αν μπορουν (μιας και πρεπει να φτιαξω νεα γυαλια) συμφερτικές λυσεις για ποιοτικά γυαλια απο μαγαζια εντως αττικης που εχουν δοκιμασει και εχουν μεινει ευχαριστημενοι.

Υποψιν μιλαμε για γυαλια ορασεως και οχι ηλιου.

Θεωρω οτι υπαρχει εμπειρος κοσμος στο site που να βοηθησει.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Εγώ πήγα σε οφθαλμίατρο και μου σύστησε άτομα με τα οποία έχει συνεργασία και τα εμπιστεύεται. Όχι αλυσίδα τύπου Λάσκαρη δηλ.

Είχε δίκαιο, διότι ασχολήθηκαν ώρα μαζί μου και εκ του αποτελέσματος, λέω τώρα ότι είναι άριστοι επαγγελματίες.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.093
Πόντοι
456
Γεια σας. Σιγουρα εδω θα υπάρχουν πολλα μελη που ισως να φορανε γυαλια. Οσες φορες αγορασα κοντινα μου μαγαζακια οπτικων θα εβρισκα προβλημα
2) Ειτε θα υπηρχαν μονο πολυ επωνυμες μαρκες στους σκελετους (gucci, D&G κτλ) και θα ηταν εξοφρενικα ακριβα μονο και μονο απο την μαρκα.

Θα ηθελα οι φιλοι γυαλακιδες να προτείνουν αν μπορουν (μιας και πρεπει να φτιαξω νεα γυαλια) συμφερτικές λυσεις για ποιοτικά γυαλια απο μαγαζια εντως αττικης που εχουν δοκιμασει και εχουν μεινει ευχαριστημενοι.

Αδερφέ, σαν ένας που φοράει γυαλιά όλη την ενήλικη ζωή του, και τη μισή εφηβεία (πάνω απο 3 δεκαετίες πλέον), θα σου πω κάτι που, μάλλον, δεν θα σου αρέσει πολύ.
Τα γυαλιά όρασης, ΕΙΝΑΙ ακριβά. Και, είναι ΔΙΚΑΙΩΣ ακριβά.
Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι γούστο, στυλ και εξωτερική εικόνα, δηλαδή να βρείς ένα συνδυασμό σκελετού/φακών που να μην σε κάνει να ντρέπεσαι να φοράς ένα εργαλείο που σε βοηθά να βλέπεις, η τιμή του σκελετού, αλλά και των φακών, δεν είναι ακριβή γιατί πληρώνεις τη μάρκα. Είναι ακριβή γιατί σε γλυτώνει απο το να σκάς επαναλαμβανόμενα μικρότερα ποσά, μια/δυο φορές το χρόνο. Και αυτό γιατί:
1) Ο σκελετός, δεν είναι μοναχά το σουλούπι που δείχνει ωραίο, είναι και η κατασκευή στήριξης των φακών πάνω στο κεφάλι σου. Ένα κεφάλι που κινείται, ιδρώνει, λερώνεται, ματώνει ίσως, και γενικότερα, περνά πολύ πιο σκληρή καθημερινότητα απο ότι θέλουμε να πιστεύουμε. Οι φτηνοί σκελετοί είναι πρόχειρα κατασκευασμένοι. Οι μεταλλικοί είναι απο κάποιο φτηνό (συνήθως κάποιο κράμα αλουμινίου με πολύ μικρή ελαστική αντοχή) υλικό και οι "κοκάλινοι" είναι στην πραγματικότητα φτηνό πλαστικό. Και στις δύο περιπτώσεις, σπάνε πάρα πολύ εύκολα. Οπότε, το να επενδύσεις σε ένα καλό σκελετό, σου γλυτώνει χρήμα, όσο και αν αυτό ακούγεται παράλογο. Αν, πχ, σου πέσουν τα γυαλιά, ένας φτηνός σκελετός, παίζει να σπάσει στα δύο, ενώ ένας ακριβότερος, να μην πάθει τίποτε, στη χειρότερη περίπτωση απλά να σπάσει ένας φακός. Οπότε, το κόστος αλλαγής ολόκληρου του ζεύγους σκελετού και φακών, είναι μεγαλύτερο απο απλά αντικατάσταση του σπασμένου φακού.
2) Οι φακοί, που πολλοί πωλητές οπτικών δεν θέλουν να βάλουν στην εξίσωση, γιατί το συνολικό κόστος τρομάζει τον πελάτη, παίζουν εξίσου τεράστιο ρόλο. Η ποιότητα κατασκευής απο μόνη της, κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε πατομπούκαλα και σικάτα γυαλιά. Και, αυτή είναι μόνο η αισθητική διαφορά. Αν βάλουμε στην εξίσωση τα φίλτρα ακτινοβολίας, το αντιθωλωτικό εφέ κάποιων ακριβότερων φακών, το anti-glare (την δυνατότητα να μην στέλνουν στα μάτια σου αντανακλάσεις απο φώτα πίσω σου), το γεγονός οτι οι φτηνότεροι φακοί καθαρίζουν ΠΟΛΥ πιο δύσκολα λόγω λιγότερο λείας επιφάνειας, ακόμα και την σκίαση σε έντονο ηλιακό φώς, τότε η διαφορά δεν είναι μόνο η "μάρκα" αλλά η ποιότητα. Κυρίως όταν μιλάμε για πολυεστιακούς φακούς, όπως είναι σε σχεδόν τα 2/3 όσων φοράνε γυαλιά, μιας και, σχεδόν τα 2/3 απο εμάς τους γυαλάκηδες, έχουμε πάνω απο μία παράλληλη πάθηση στα μάτια (προσωπικά έχω μυωπικό αστιγματισμό, για παράδειγμα, την πιο κοινή διπλή βλάβη στα μάτια).
Και, για να μην σε κουράζω άδικα, δεν θα σε συμβούλευα να ψαχτείς για τις φτηνές λύσεις, εκτός και αν τις χρησιμοποιήσεις σαν προσωρινές λύσεις ανάγκης. Ή, εναλλακτικά, εαν έχεις τα γυαλιά σαν καβάτζα και φοράς φακούς επαφής στη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336

Οργανωμενο σαιτ, σχετικα καλες τιμες, διαφορες μαρκες σκελετων. Εννοειται οτι δεν θα παραγγειλεις ονλαιν κατι αλλα θα πας απο κοντα να δεις και να φορεσεις οτι θες, απλα ονλαιν θα δεις λιγο τι παιζει. Εγω απο εκει αγορασα πριν 1 ετος και δεν ειχα παραπονο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Γενικα να ξερεις οτι θα παιξεις μπαλα στα 120-200 ευρω, δεν ξερω αν εχεις καποια ασφαλιστικη καλυψη (αν εχεις εννοειται χρησιμοποιησε την). Στα 120 ευρω (αναλογα και ποσους βαθμους εχεις βεβαια) απλα ο σκελετος δεν θα ειναι κατι επωνυμο και φανταχτερο, αλλα οχι απαραιτητα κακη κατασκευη ή ασχημος. Στα 200 ευρω θα δωσεις ουσιαστικα 50-50 λεφτα για φακους και σκελετο (100 εκαστο). Οι τιμες πανε οσο ψηλα θες, αν δεν κανεις κατι extreme και αν γενικα εισαι απο αυτους που προσεχουν τα γυαλια τους και δεν ειναι ατζαμηδες, εγω θα ελεγα να μην ξεφραγκιαστεις, κατι απλο που να σου αρεσει σε σκελετο, και μεγαλο βαρος στο φακο και τα οποια φιλτρα/λεπτυνση.
Καλη τυχη

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.603
Πόντοι
1.056
Δικαιουσε 100€ καθε 5 μπορει κ 4 ετη αποζημειωση.

Για σκελετο προτεινω LUXOTICA

Κ για φακους Εssilor,ζητα να τους κοψει η αντιπροσωπεια

ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΡΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ/ΞΕΙΣ.

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

OP
OP
Βοργιας

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Μαγαζια επισης μπορειτε να μου προτεινετε ειτε εδω ειτε με PM. Μεσα σε 10 μέρες πρεπει να εχω επιλεξει.

vostanis

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
1
Λιντμπεργκ σκελετός. Οι καλυτεροι. Τιτάνιο. Και δικαίουσαι εκατό ευρώ επιστροφή αν στα γράψουν. Παπαδιαμαντόπουλος.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.024
Πόντοι
216
Μιας και φοράω γυαλιά μυωπίας από τα δεκαεννιά μου και τώρα περπατώντας στα πενήντα τρία ας γράψω και εγώ δύο-τρία πράματα σχετικά με τα ματογυάλια...
Έχω αλλάξει αρκετούς σκελετούς και μεταλλικούς και κοκκάλινους αλλά από το δύο χιλιάδες ένα φοράω τον ίδιο σκελετό (λουξότικα) από έλασμα τιτανίου
(Πριν από αυτόν φόραγα της λουξότικα τον σκελετό Τ3)
Είναι τα καλύτερα γυαλιά,πανάλαφρα και δεν τα νοιώθεις όσο και να τα φοράς όπου και να είσαι.
Ως σερβιτόρος με χιλιάδες κινήσεις μέσα στην δουλειά ποτέ δεν κατάλαβα ότι "φοράς γυαλιά"
Φακούς (έχω δύομιση βαθμούς μυωπία ενώ εδώ και δέκα χρόνια έχω και πρεσβυωπία αλλά για αυτήν δεν έχω τα σχετικά γυαλιά) έχω χρησιμοποιήσει Χόϊα και Τσάϊς.Πάντα με τις καρτούλες τους και είμαι ικανοποιημένος...
Τα γυαλιά της λουξότικα τα είχα αγοράσει από τον "Σταύρου" στην οδό Ακαδημίας που έχει μεγάλη ποικιλία από γυαλιά,καλή εξυπηρέτηση και εργαστήριο μέσα στο κατάστημα.
Επίσης έχω χρησιμοποιήσει της υπηρεσίες του καταστήματος "Ζαμάνος" στο Περιστέρι απέναντι από την εκκλησία.Καλή εξυπηρέτηση από τις κοπέλες για την μητέρα μου,με αρκετά γυαλιά μέσα στο κατάστημα ενώ στο αποπάνω όροφο υπάρχει και το εργαστήριο.Εκεί άλλαξα κάτι επιρρίνια και δεν δέχθηκαν να τους αφήσω χρήματα (άσχετα εάν εγώ άφησα ένα δεκάευρω και έφυγα.Στο ταμείο είναι τα αφεντικά που κανονίζουνε την πορεία με τους πελάτες και έχει πολύ πελατεία!)
Επίσης,στους Αγίους Αναργύρους υπάρχει και ένα κατάστημα οπτικών που λέγεται "Τριανταφύλλου" οι οποίοι κάνουνε οι ίδιοι εισαγωγές γυαλιών (εξ όσων γνωρίζω) είναι και οπτομέτρες ενώ μέσα στο κατάστημα φτιάχνουνε/επισκευάζουνε και τα γυαλιά οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες (πατέρας και γιός)
Κατ' εμέ 'εχουνε τις καλύτερες τιμές.
Είχα αλλάξει σε αυτούς τα πλαστικά αυτάκια των γυαλιών του αδερφού μου και δεν ήθελαν να χρήματα...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Γεια σας. Σιγουρα εδω θα υπάρχουν πολλα μελη που ισως να φορανε γυαλια. Οσες φορες αγορασα κοντινα μου μαγαζακια οπτικων θα εβρισκα προβλημα...
Sorry, που σου το έκλεψα @celebre αλλά κολλάει και στο παρόν νήμα :sunglasses:
293413906_5194116157310877_2090991764783880834_n.jpg

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956

Για οπτικά στην Αθήνα ...μόνο κέντρο ...και καλύτερες τιμές και μεγάλη ποικιλία...εάν θες σου λέω σε προσωπικό μύνημα και μαγαζί

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
υπάρχουν ποστ που σου γράφουν πολύ σωστά πράγματα.

γενική οδηγία, κατ' εμέ, το γυαλί το παίρνουμε πρωτίστως για το φακό και δευτερευόντως για τον σκελετό και τη μόστρα. έτσι θα έπρεπε τουλάχιστον...(γυαλί και παπούτσι θέλουν χρήμα, δεν παίζεις με την υγεία).
εγώ απλά θα σου πω δυο ονόματα που τα συνδυάζουν και τα δύο, αλλά θα σκάσεις λεφτά.
serengeti και revo. κάνε μια έρευνα...

diomidis33

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφέ, σαν ένας που φοράει γυαλιά όλη την ενήλικη ζωή του, και τη μισή εφηβεία (πάνω απο 3 δεκαετίες πλέον), θα σου πω κάτι που, μάλλον, δεν θα σου αρέσει πολύ.
Τα γυαλιά όρασης, ΕΙΝΑΙ ακριβά. Και, είναι ΔΙΚΑΙΩΣ ακριβά.
Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι γούστο, στυλ και εξωτερική εικόνα, δηλαδή να βρείς ένα συνδυασμό σκελετού/φακών που να μην σε κάνει να ντρέπεσαι να φοράς ένα εργαλείο που σε βοηθά να βλέπεις, η τιμή του σκελετού, αλλά και των φακών, δεν είναι ακριβή γιατί πληρώνεις τη μάρκα. Είναι ακριβή γιατί σε γλυτώνει απο το να σκάς επαναλαμβανόμενα μικρότερα ποσά, μια/δυο φορές το χρόνο. Και αυτό γιατί:
1) Ο σκελετός, δεν είναι μοναχά το σουλούπι που δείχνει ωραίο, είναι και η κατασκευή στήριξης των φακών πάνω στο κεφάλι σου. Ένα κεφάλι που κινείται, ιδρώνει, λερώνεται, ματώνει ίσως, και γενικότερα, περνά πολύ πιο σκληρή καθημερινότητα απο ότι θέλουμε να πιστεύουμε. Οι φτηνοί σκελετοί είναι πρόχειρα κατασκευασμένοι. Οι μεταλλικοί είναι απο κάποιο φτηνό (συνήθως κάποιο κράμα αλουμινίου με πολύ μικρή ελαστική αντοχή) υλικό και οι "κοκάλινοι" είναι στην πραγματικότητα φτηνό πλαστικό. Και στις δύο περιπτώσεις, σπάνε πάρα πολύ εύκολα. Οπότε, το να επενδύσεις σε ένα καλό σκελετό, σου γλυτώνει χρήμα, όσο και αν αυτό ακούγεται παράλογο. Αν, πχ, σου πέσουν τα γυαλιά, ένας φτηνός σκελετός, παίζει να σπάσει στα δύο, ενώ ένας ακριβότερος, να μην πάθει τίποτε, στη χειρότερη περίπτωση απλά να σπάσει ένας φακός. Οπότε, το κόστος αλλαγής ολόκληρου του ζεύγους σκελετού και φακών, είναι μεγαλύτερο απο απλά αντικατάσταση του σπασμένου φακού.
2) Οι φακοί, που πολλοί πωλητές οπτικών δεν θέλουν να βάλουν στην εξίσωση, γιατί το συνολικό κόστος τρομάζει τον πελάτη, παίζουν εξίσου τεράστιο ρόλο. Η ποιότητα κατασκευής απο μόνη της, κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε πατομπούκαλα και σικάτα γυαλιά. Και, αυτή είναι μόνο η αισθητική διαφορά. Αν βάλουμε στην εξίσωση τα φίλτρα ακτινοβολίας, το αντιθωλωτικό εφέ κάποιων ακριβότερων φακών, το anti-glare (την δυνατότητα να μην στέλνουν στα μάτια σου αντανακλάσεις απο φώτα πίσω σου), το γεγονός οτι οι φτηνότεροι φακοί καθαρίζουν ΠΟΛΥ πιο δύσκολα λόγω λιγότερο λείας επιφάνειας, ακόμα και την σκίαση σε έντονο ηλιακό φώς, τότε η διαφορά δεν είναι μόνο η "μάρκα" αλλά η ποιότητα. Κυρίως όταν μιλάμε για πολυεστιακούς φακούς, όπως είναι σε σχεδόν τα 2/3 όσων φοράνε γυαλιά, μιας και, σχεδόν τα 2/3 απο εμάς τους γυαλάκηδες, έχουμε πάνω απο μία παράλληλη πάθηση στα μάτια (προσωπικά έχω μυωπικό αστιγματισμό, για παράδειγμα, την πιο κοινή διπλή βλάβη στα μάτια).
Και, για να μην σε κουράζω άδικα, δεν θα σε συμβούλευα να ψαχτείς για τις φτηνές λύσεις, εκτός και αν τις χρησιμοποιήσεις σαν προσωρινές λύσεις ανάγκης. Ή, εναλλακτικά, εαν έχεις τα γυαλιά σαν καβάτζα και φοράς φακούς επαφής στη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας.
φίλε θα σε διαψευσω παταγωδώς .Λ'ογω δουλειάς [τεχνικός] & άλλων λόγων έχω χαλάσει 2-3 σκελετάκια Από συγκεκριμένη αλυσίδα που ΕΧΕΙ & στοκ σκελετους έχω πάρει 3-τρια- σετ με 20€!!! το σετ. Τα στοκ & με λιγο ποικιλία έχουν 40€/σετ , ποιότητα πάρα πολυ καλή -φακοί ,σκελετός- .Το λέω γιατί κάνω δύσκολη"" χρήση, και απο μηχανικής και από οπτικής πλευράς

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.093
Πόντοι
456
φίλε θα σε διαψευσω παταγωδώς .Λ'ογω δουλειάς [τεχνικός] & άλλων λόγων έχω χαλάσει 2-3 σκελετάκια Από συγκεκριμένη αλυσίδα που ΕΧΕΙ & στοκ σκελετους έχω πάρει 3-τρια- σετ με 20€!!! το σετ. Τα στοκ & με λιγο ποικιλία έχουν 40€/σετ , ποιότητα πάρα πολυ καλή -φακοί ,σκελετός- .Το λέω γιατί κάνω δύσκολη"" χρήση, και απο μηχανικής και από οπτικής πλευράς
Οπότε, μιλάμε για 60 με 120 ευρώ για αντικατάσταση σκελετού. Ακόμα και αν στο συνολικό κόστος μιλάμε ΚΑΙ για επανατοποθέτηση 'η/και αντικατάσταση φακών, ΑΚΟΜΑ και αν μιλάμε για τα εργατικά της δουλειάς, τι ακριβώς διαψεύδεται εδώ; Το ποσό των 200 περίπου ευρώ το πιάνεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Με μια μικρή διαφορά...
Δεν υπολογίζεις το κόστος σε ταλαιπωρία, καθυστέρηση στην εργασία σου μιας και τα γυαλιά σίγουρα σου είναι απαραίτητα, το κόστος στη μειωμένη όραση, μέχρι να είναι έτοιμα τα νέα σου γυαλιά... ακόμα και αν στα έχουν έτοιμα σε μερικές ώρες.

diomidis33

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οπότε, μιλάμε για 60 με 120 ευρώ για αντικατάσταση σκελετού. Ακόμα και αν στο συνολικό κόστος μιλάμε ΚΑΙ για επανατοποθέτηση 'η/και αντικατάσταση φακών, ΑΚΟΜΑ και αν μιλάμε για τα εργατικά της δουλειάς, τι ακριβώς διαψεύδεται εδώ; Το ποσό των 200 περίπου ευρώ το πιάνεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Με μια μικρή διαφορά...
Δεν υπολογίζεις το κόστος σε ταλαιπωρία, καθυστέρηση στην εργασία σου μιας και τα γυαλιά σίγουρα σου είναι απαραίτητα, το κόστος στη μειωμένη όραση, μέχρι να είναι έτοιμα τα νέα σου γυαλιά... ακόμα και αν στα έχουν έτοιμα σε μερικές ώρες.
ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ.... είπα ότι τα γυαλία τα χάλασα με δική μου υπαιτιότητα"" . ΜΕ 20€ γυαλια & σκελετός τσακ-νταν-μπαμ σε 1/2 ωρα έτοιμα ! [ διαφημηση δεν κάνω , δεν ανέφερα όνομα αλυσίδας ] ..... απέχει το 20 απο το 200 ... άμα θες μοδα.... πλεροοοο

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ.... είπα ότι τα γυαλία τα χάλασα με δική μου υπαιτιότητα"" . ΜΕ 20€ γυαλια & σκελετός τσακ-νταν-μπαμ σε 1/2 ωρα έτοιμα ! [ διαφημηση δεν κάνω , δεν ανέφερα όνομα αλυσίδας ] ..... απέχει το 20 απο το 200 ... άμα θες μοδα.... πλεροοοο
για να είμαι σίγουρος...20 ευρω γυαλιά και σκελετός?
στον σκελετό δε στέκομαι, πάρε και από τη λαική.
γυαλί σοβαρό όμως με 20 ευρώ...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.093
Πόντοι
456
Πρώτον δεν έβαλα στην εξίσωση τη μόδα. Δεύτερον, αν δεν κάνω λάθος, εσύ είπες ότι σου χάλασε 3 φορές ο σκελετός. Ας το πάρουμε άλλη μια λοιπόν. Τρία επί είκοσι σε διάστημα... Δύο χρόνια; Λιγότερο; Περισσότερο; Στο ίδιο διάστημα εγώ με τον ΜΗ μοδάτο, αλλά καλής κατασκευής σκελετό έχω σκάσει μηδέν ευρώ και παίζει να μη σκάσω τίποτα για άλλο τόσο. Εσύ, με τη φτηνή λύση μπορείς να πεις το ίδιο; Η στο τέλος θα έχεις δόσεις πιο πολλά από εμένα;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.147
Πόντοι
506
Τα αγαπημενα μου ειναι της Hamburg Eyewear (τιμη σκελετου ca. 200 Euro) και της Reiz (τιμη σκελετου ca. 350 Euro)

Μου αρεσει παρα πολυ το design τους. Επισης, ειναι πολυ σημαντικο για μενα να μην φαινεται στον σκελετο η μαρκα του κατασκευαστη.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.147
Πόντοι
506
Στα low budget μια καλη επιλογη ειναι το RX5268 της Ray Ban (τιμη περιπου 65 Euro)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Κουβέντα με οφθαλμίατρο δεν αφορούσε εμένα.
Να ζητήσεις να σου φτιάξουν γυαλιά με φακούς από πραγματικό κρύσταλλο γυαλί. Όχι τα νέα συνθετικά με επιστρώσεις.

Πάει ο φίλος και σχεδόν τσακώθηκε με τον οπτομετρη, ο οπτομετρης δεν ήθελε με τίποτα να του φτιάξει τέτοια.
Και ο φίλος μου όταν τελικά επέμενε και τα έφτιαξε μου είπε: Είδα το φως το αληθινό.

Οι φακοί με επιστρώσεις φθείρονται με το χρόνο το καθάρισμα και τον ήλιο κάνουν θολωματα μικροριγματωσεις και δεν μπορούν να φτάσουν την καθαρότητα του σκέτου γυαλινου κρυστάλλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom