Νέα

Αγορά δορυφορικού δέκτη - Προτάσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Είπα ν' ανοίξω θέμα, γιατί από κάτω από το άλλο δε βλέπω προκοπή... :rolleyes:

Ποιο δέκτη θα προτείνατε ρε μάγκες; :think: Θέλω ένα που να είναι MPEG4 hybrid DVB-T για να πιάνω και τα Ελληνικά κανάλια μέσω DIGEA. :rolleyes:

Έχω μια παπαριά που λέγεται Skymaster, αλλά είναι MPEG2 το μπουρδέλο. :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Ποιο δέκτη θα προτείνατε ρε μάγκες; :think: Θέλω ένα που να είναι MPEG4 hybrid DVB-T για να πιάνω και τα Ελληνικά κανάλια μέσω DIGEA. :rolleyes:

Έχω μια παπαριά που λέγεται Skymaster, αλλά είναι MPEG2 το μπουρδέλο. :headbang:

εδώ παίκτη

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβες γίγαντα.... δορυφορικό υβριδικό με DVB-T ψάχνω. ;)

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
No worries ;) - μάλλον κάποιο Dreambox πως τα λένε... πρέπει να βρω. Αλλά νομίζω είναι ακριβά... :-

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Καταρχην μεχρι ποσα φραγκα διαθετης για την αγορα του.

Επισης γιατι το θες combo απο την στιγμη που η ποιο πολλες τηλεορασης ειναι με ψηφιακο δεκτη. Εχεις ανοιξει και αλλο θεμα που ζητας γνωμες για τηλεορασης, για αυτο και σε ρωταω.
Σου πρωτινο των DREAMBOX DM 800 HD που μπορεις να των www.doriforikanea.gr/contents_article.php?id=578&category=%C1%CD%20%C8%C5%CB%C5%C9%D3...%CC%D0%CF%D1%C5%C9%D3&month=%C9%CF%D5%CD%C9%CF%D3&year=2010&issue=74] μετατρεψεις [/url]και σε combo

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
1. Δεν έχω πρόβλημα με τα λεφτά. ;)

2. Γιατί έφτιαξα το ματσούκι που έχω με €80, οπότε η αγορά 3D τηλεόρασης πάει για το 2021 (να είμαστε καλά). :cheesy: :grin: Αυτή που έφτιαξα λοπόν (Philips Matchline) εννοείται δεν έχει MPEG4 και το combo Skyamster που έχω είναι MPEG2 και δεν έχω εικόνα σε EΡΤ κλπ. :huh:

3. Θα το τσεκάρω αυτό, thanks. :)

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
2. Γιατί έφτιαξα το ματσούκι που έχω με €80, οπότε η αγορά 3D τηλεόρασης πάει για το 2021 (να είμαστε καλά). :cheesy: :grin: Αυτή που έφτιαξα λοπόν (Philips Matchline) εννοείται δεν έχει MPEG4 και το combo Skyamster που έχω είναι MPEG2 και δεν έχω εικόνα σε EΡΤ κλπ. :huh:

3. Θα το τσεκάρω αυτό, thanks. :)

Με τετοια τηλεοραση που εχεις δεν νομιζω να εχεις εικονα για hd καναλια στο λεω για την ερτ hd αλλα και τα δορυφορικα ελευθερα hd, οποτε κοιτα για sd δεκτη. Μπες στο sdtv.gr η στο dimisat.gr η στο satleo.gr και ρωτα τα παιδια εκει. Επειδη ο δεκτης που σου πρωτινα ειναι λιγο τσιμπημενος στην τιμη και δεν θα εχεις και της αναλογες υπηρεσιες που προσφερει λογο της τηλεορασης που εχεις κοιτα και www.doriforikanea.gr/all_review.php?category=%C4%C5%CA%D4%C5%D3%20COMBO&start=0&limit=7]αυτο [/url] με οσους δεκτες ειναι combo για να παρεις αυτο που πιστευεις ο,τι σε αντιπροσωπευει.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Μπες εδώ φιλαράκι  

και πάρε τους τηλέφωνο να τους ρωτήσεις. Αυτοί είναι αντιπρόσωποι για τα δορυφορικά πιάτα τα wavefrontier και νομίζω και για τους Dreambox. Είναι πολύ καλοί και επαγγελματίες

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μπες εδώ φιλαράκι  

και πάρε τους τηλέφωνο να τους ρωτήσεις. Αυτοί είναι αντιπρόσωποι για τα δορυφορικά πιάτα τα wavefrontier και νομίζω και για τους Dreambox. Είναι πολύ καλοί και επαγγελματίες

καλα κρασια  εχω τους λογους μου που το λεω

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

αμα θες  κατι καλο το dreambox ειναι οκ μπορεις να το βαλεις και στο nternet και να σπαει μερικα καναλιαμε τσοντες και οχι μονο θελει πολλες ωρες ωμος και ψαξιμο καθε φορα για τους κωδικους .

εαν θελςι κατι αλλο παρε topfield  ειναι απο κορεα αλο πραμα και μπορεις να του βαλεις πραμα.

οτι και να παρεις να εχει υποδοχη για module και οχι μονο για καρτα (υποψιν )υπαρχουν καπια καναλια που σπανε μονο με την modula και δεν θες καρτα .

εαν εχεις ερωτηση στειλε πμ

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
DreamBox είναι κορυφή σε "κόλπα", αλλά από εικόνα είναι ψιλομάπα!
Εξάλλου αν δεν έχεις "σερβιτόρο" δεν αξίζει (κατά τη γνώμη μου πάντα) να τον αγοράσεις.
Το θέμα είναι τι θες να βλέπεις εσύ.
Γιατί αν θες να βλέπεις μπάλα ή τσόντες ή ταινίες πρέπει :
1. Να έχεις κάποια συνδρομή νόμιμη σε κάποιο πακέτο ή
2. Να βρεις άκρη ώστε να "σπάσεις" μερικά συνδρομητικά κανάλια, γιατί τα Free To Air κανάλια που υπάρχουν στους δορυφόρους, είναι ΓΤΠ εντελώς...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
DreamBox είναι κορυφή σε "κόλπα", αλλά από εικόνα είναι ψιλομάπα!
Εξάλλου αν δεν έχεις "σερβιτόρο" δεν αξίζει (κατά τη γνώμη μου πάντα) να τον αγοράσεις.
Το θέμα είναι τι θες να βλέπεις εσύ.
Γιατί αν θες να βλέπεις μπάλα ή τσόντες ή ταινίες πρέπει :
1. Να έχεις κάποια συνδρομή νόμιμη σε κάποιο πακέτο ή
2. Να βρεις άκρη ώστε να "σπάσεις" μερικά συνδρομητικά κανάλια, γιατί τα Free To Air κανάλια που υπάρχουν στους δορυφόρους, είναι ΓΤΠ εντελώς...
μαστορα το σπασιμο το κανεις με το drembox εχει την δυνατοτητα θελεις πολλες ωρες

δεν θες ακρη  εαν μπορεις εσυ

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αν μιλάς για satankey και λοιπές μπούρδες, προσωπικά δεν ασχολούμαι, γιατί και χάσιμο χρόνου είναι και το αποτέλεσμα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο.
Αυτά που αξίζουν μοιράζονται από "σερβιτόρους" και μόνο.

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
αμα θες  κατι καλο το dreambox ειναι οκ μπορεις να το βαλεις και στο nternet και να σπαει μερικα καναλιαμε τσοντες και οχι μονο θελει πολλες ωρες ωμος και ψαξιμο καθε φορα για τους κωδικους .

εαν θελςι κατι αλλο παρε topfield  ειναι απο κορεα αλο πραμα και μπορεις να του βαλεις πραμα.

οτι και να παρεις να εχει υποδοχη για module και οχι μονο για καρτα (υποψιν )υπαρχουν καπια καναλια που σπανε μονο με την modula και δεν θες καρτα .

εαν εχεις ερωτηση στειλε πμ
Τι λες γι' αυτό τύπε;

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Από ότι βλέπω cccam δεν διαβάζει, πράγμα που θα σε δυσκολέψει να μπεις σε κάποιο "σερβιτόρο", γιατί οι περισσότεροι (αν όχι όλοι τους) με αυτό το πρωτόκολλο δουλεύουν.

Τώρα από τη θύρα usb που έχει μπορείς να του περνάς "καλούδια", αλλά πρέπει να μάθεις τον τρόπο για τον συγκεκριμένο δέκτη. Αν δεν θέλεις να αγοράσεις Dreambox, μπορείς να αγοράσεις κάποιον άλλον ποιο γνωστό δέκτη (γιατί αυτός που μου δείχνεις είναι άγνωστος) ο οποίος και επίσημη υποστήριξη από την εταιρεία του θα έχει και σε κάποιο δορυφορικό φόρουμ, όλο και κάποιος θα τον γνωρίζει.
Μπορείς για παράδειγμα να αγοράσεις κάποιον HD, από τους Edition (τυχαία σου αναφέρω μία μάρκα) οι οποίοι και αξιόπιστοι είναι και "κόλπα" κάνουν με τον κατάλληλο τρόπο...

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Thanks. :) Λες οι Dreambox να είναι μονόδρομος τελιά..... μήπως δηλ να παρατούσα την ιδέα για υβριδικό δέκτη; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom