Καλησπερα και απο μενα ανοιξα το θεμα αυτο για την μονη του αγιου νεκταριου στην σαλαμινα ειχα παει την προηγουμενη εβδομαδα και δεν πιστευα αυτα που εβλεπαν τα ματια μου ξερει κανενας τι γινετε εκει? σε αυτο το μοναστηρι καθε κυριακη και τεταρτη 09.30 πηγαινει αρκετος κοσμος ο πατερ εκει κανει λειτουργια και αμεσως σε διαβαζει περι υγειας η περι μαγειας!!! οσοι ειχαν μαγεια επεφταν κατω σαν το κοτοπουλα και μετα τους εκανε εξορκησμο!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άγιος Νεκτάριος Σαλαμίνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Φιλαράκο επειδή τα ξέρω καλά στημένα είναι κάνουνε δήθεν τους δαιμονισμένους και καλά απελευθερώνονται απο τον παπά. 

ξερεις κατι συγκεκριμενο? το περιεργο ειναι οτι το 50% του κοσμου ηταν γυφτοι και εμενα αν μου το ελεγαν ετσι θα ελεγα αλλα τα ειδα με τα ιδια μου τα ματια ενας φιλος μου που ειχε ερθει μαζι μου του βρηκε τι προβληματα υγεια εχει με τα ποδια του αυτο πως γινετε?? περιεργα πραγματα
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ξερεις κατι συγκεκριμενο? το περιεργο ειναι οτι το 50% του κοσμου ηταν γυφτοι και εμενα αν μου το ελεγαν ετσι θα ελεγα αλλα τα ειδα με τα ιδια μου τα ματια ενας φιλος μου που ειχε ερθει μαζι μου του βρηκε τι προβληματα υγεια εχει με τα ποδια του αυτο πως γινετε?? περιεργα πραγματα
Έχουν ακουστεί διάφορα για αυτόν ότι ζητάει λεφτά κτλ. πάντως υπάρχει άσχημη φήμη για εκεί.Αν θέλεις να γνωρίσεις ΑΓΙΟ άνθρωπο πραγματικά δες πμ.
Επισκέπτης
Έχουν ακουστεί διάφορα για αυτόν ότι ζητάει λεφτά κτλ. πάντως υπάρχει άσχημη φήμη για εκεί.Αν θέλεις να γνωρίσεις ΑΓΙΟ άνθρωπο πραγματικά δες πμ.
για στειλτο το πμ και σε μενα,εαν θελεις..
Επισκέπτης
και σε μενα

παντως εγω απο οτι ειδα δεν ζητησε λεφτα απο κανεναν το μονο που ειχε ενα μερος να περνεις εικονες μικρες και μαλιστα εκραζε ο πατερ αν καθοσουν μεσα ενω ειχες τελειωσει λεγοντας πως εδω δεν ειναι θεατρο εμενα ο φιλος μου ειχε παει 3 φορες πριν απο μενα και δεν καταλαβε κατι παρανομο και ειχε οικογενειες παπουδες γιαγιαδες νεους ολες της ηλικιες περιπου 100 ατομα και μαλιστα μερικα ατομα ειχαν προβλημα μεγαλο συνηθως οι γυφτοι
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 216
Στείλτο και σε μενα αν δεν βαριέσαι.και σε μενα![]()
![]()
![]()
AN θελεις κανε ενα κοπο κ στειλτο κ σε μενα..-παντως επειδη ετυχ να περασω προσφατα απο το συγκεκριμενο μοναστηρι-εχω α σας πω πως ειναι 100% αληθινη η ολη διαδικασια και αν καποιος ειναι λυγοψυχος καλυτερα να μην παει-γιατι με αυτα που θα δει -θα καταλαβει ποσο μεγαλη δυναμη εχει η εκκλησια-
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
Ούτε τηλέφωνο από CG δεν θα είχε τόσο ζήτηση...Ρε τι είσαστε εσείς? 'Ολοι θέλετε να γνωρίσετε τον "άγιο" ?
![]()
![]()
Θου Κυριε φυλακην τω στοματι μου !!!!
Αντε τοσοι το πηρατε με ΠΜ ας το ξερασει κανενας Online
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Στείλτο και σε μενα εαν μπορεις ευχαριστω