Νέα

Άγιος Νεκτάριος Σαλαμίνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Καλησπερα και απο μενα ανοιξα το θεμα αυτο για την μονη του αγιου νεκταριου στην σαλαμινα ειχα παει την προηγουμενη εβδομαδα και δεν πιστευα αυτα που εβλεπαν τα ματια μου ξερει κανενας τι γινετε εκει? σε αυτο το μοναστηρι καθε κυριακη και τεταρτη 09.30 πηγαινει αρκετος κοσμος ο πατερ εκει κανει λειτουργια και αμεσως σε διαβαζει περι υγειας η περι μαγειας!!! οσοι ειχαν μαγεια επεφταν κατω σαν το κοτοπουλα και μετα τους εκανε εξορκησμο!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Φιλαράκο επειδή τα ξέρω καλά στημένα είναι κάνουνε δήθεν τους δαιμονισμένους και καλά απελευθερώνονται απο τον παπά. :uglystupid:

OP
OP
K

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ξερεις κατι συγκεκριμενο? το περιεργο ειναι οτι το 50% του κοσμου ηταν γυφτοι και εμενα αν μου το ελεγαν ετσι θα ελεγα αλλα τα ειδα με τα ιδια μου τα ματια ενας φιλος μου που ειχε ερθει μαζι μου του βρηκε τι προβληματα υγεια εχει με τα ποδια του αυτο πως γινετε?? περιεργα πραγματα

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ξερεις κατι συγκεκριμενο? το περιεργο ειναι οτι το 50% του κοσμου ηταν γυφτοι και εμενα αν μου το ελεγαν ετσι θα ελεγα αλλα τα ειδα με τα ιδια μου τα ματια ενας φιλος μου που ειχε ερθει μαζι μου του βρηκε τι προβληματα υγεια εχει με τα ποδια του αυτο πως γινετε?? περιεργα πραγματα

Έχουν ακουστεί διάφορα για αυτόν ότι ζητάει λεφτά κτλ. πάντως υπάρχει άσχημη φήμη για εκεί.Αν θέλεις να γνωρίσεις ΑΓΙΟ άνθρωπο πραγματικά δες πμ.

OP
OP
K

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
παντως εγω απο οτι ειδα δεν ζητησε λεφτα απο κανεναν το μονο που ειχε ενα μερος να περνεις εικονες μικρες και μαλιστα εκραζε ο πατερ αν καθοσουν μεσα ενω ειχες τελειωσει λεγοντας πως εδω δεν ειναι θεατρο εμενα ο φιλος μου ειχε παει 3 φορες πριν απο μενα και δεν καταλαβε κατι παρανομο και ειχε οικογενειες παπουδες γιαγιαδες νεους ολες της ηλικιες περιπου 100 ατομα και μαλιστα μερικα ατομα ειχαν προβλημα μεγαλο συνηθως οι γυφτοι

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
AN θελεις κανε ενα κοπο κ στειλτο κ σε μενα..-παντως επειδη ετυχ να περασω προσφατα απο το συγκεκριμενο μοναστηρι-εχω α σας πω πως ειναι 100% αληθινη η ολη διαδικασια και αν καποιος ειναι λυγοψυχος καλυτερα να μην παει-γιατι με αυτα που θα δει -θα καταλαβει ποσο μεγαλη δυναμη εχει η εκκλησια-

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Ούτε τηλέφωνο από CG δεν θα είχε τόσο ζήτηση...Ρε τι είσαστε εσείς? 'Ολοι θέλετε να γνωρίσετε τον "άγιο" ?
:priest: :woldman:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Πάω στα Citytours ποσταρίσματα μου εγώ γιατί θα με κολάσετε βραδιάτικα

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
14
Πόντοι
1
Θα το ηθελα και εγω γιατι υπαρχει καποιο προβλημα
ευχαριστω

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Στείλτο και σε μενα εαν μπορεις ευχαριστω

userns

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στείλτο και σε μένa...ευχαριστώ προκαταβολικά.
javascript:void(0);

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom