Νέα

Άγημα ακαπότου συνουσίας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καιρό τώρα ήθελα να ρίξω αυτή την ιδέα στο τραπέζι...μιάς και πλησιάζει σιγά σιγά ο φλεβάρης και έχοντας αρκετούς άλλους ακάποτους συνοδοιπόρους του αγοραίου έρωτα στο πλευρό μου να ξεκινήσουμε τίς πρόβες για την παρέλαση του αγήματος που θα κάνει θραύση στην πάτρα φέτος.Στο τέλος θα κάψουμε τον βασιλιά καρνάβαλο μαζί με τον δικό μας βασιλιά ακάποτο :uglystupid:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καιρό τώρα ήθελα να ρίξω αυτή την ιδέα στο τραπέζι...μιάς και πλησιάζει σιγά σιγά ο φλεβάρης και έχοντας αρκετούς άλλους ακάποτους συνοδοιπόρους του αγοραίου έρωτα στο πλευρό μου να ξεκινήσουμε τίς πρόβες για την παρέλαση του αγήματος που θα κάνει θραύση στην πάτρα φέτος.Στο τέλος θα κάψουμε τον βασιλιά καρνάβαλο μαζί με τον δικό μας βασιλιά ακάποτο :uglystupid:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μεσα.......ζειν επικινδυνως και γαμειν επικινδυνως.....στην πυρα.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.859
Πόντοι
42.697
μέσα και εγώ!
θα κάψω και την αιματοβαμένη-τρυπημενη απο σφαιρες και λογχες στολη του πολέμου...

τα παράσημα θα τα κρατήσω...και να θελω να τα δωσω δεν με αφηνουν αυτα... :S

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μέσα και εγώ!
θα κάψω και την αιματοβαμένη-τρυπημενη απο σφαιρες και λογχες στολη του πολέμου...

τα παράσημα θα τα κρατήσω...και να θελω να τα δωσω δεν με αφηνουν αυτα... :S

εύγε...ζήτω....κλάψε τώρα.. :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.187
Πόντοι
12.056
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
όποιος θέλει βέβαια μπορεί να κάψει και το μόριο του και μάλιστα χωρίς πόνο.Θα έχει φροντίσει η ηγετική ομάδα του αγήματος να φέρει ειδικό αποχαιρετιστήριο κλίβανο κοπής μολυσμένου πέους ο οποιός θα κόβει με λεπίδα τελευταίας τεχνολογίας τα μολυσμένα μόρια των απανταχού παρελαυνόντων χωρίς κόπο και ιδιαίτερο πόνο.Θα χορηγείται ισχυρό αναλγητικό μία ώρα πρίν την κοπή....όχι της πίτας....του μορίου!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
όποιος θέλει βέβαια μπορεί να κάψει και το μόριο του και μάλιστα χωρίς πόνο.Θα έχει φροντίσει η ηγετική ομάδα του αγήματος να φέρει ειδικό αποχαιρετιστήριο κλίβανο κοπής μολυσμένου πέους ο οποιός θα κόβει με λεπίδα τελευταίας τεχνολογίας τα μολυσμένα μόρια των απανταχού παρελαυνόντων χωρίς κόπο και ιδιαίτερο πόνο.Θα χορηγείται ισχυρό αναλγητικό μία ώρα πρίν την κοπή....όχι της πίτας....του μορίου!
θα γινουν τρανς μετα την τελετη; :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom