Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.312
- Πόντοι
- 11.146
....+1 για τα καβλωβογγητα σου!Κάτι απο τα σημερινά μου κωλογαμήσια στου Βασιλάκη,για να κοιμηθείτε καλά
....+1 για τα καβλωβογγητα σου!Κάτι απο τα σημερινά μου κωλογαμήσια στου Βασιλάκη,για να κοιμηθείτε καλά
Kανω κ πιο δυνατα,απλά μην ακουγομουν και πολύ στο βιντεο....+1 για τα καβλωβογγητα σου!
....γιατι μαναμ' θα χαλουσε η σκηνοθεσια?!!?!!?Kανω κ πιο δυνατα,απλά μην ακουγομουν και πολύ στο βιντεο
Γ να σας ερθει το καλό απο κοντά....γιατι μαναμ' θα χαλουσε η σκηνοθεσια?!!?!!?
Και πολύ καλά του ξηγήθηκες. Δε λέγονται τέτοιες κουβέντες ούτε δημοσίως ούτε προσωπικώς. Ακάποτο γαμήσι και μαλακίες. Η υγεία προέχει πάνω απ'όλα. Καθαριότητα, εχεμύθεια και προφύλαξη το 3πτυχο του αγοραίου έρωτα. Δε θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμεΚαι λεει κιολας οτι μου το ζητησε με αγάπη,ούτε και κατάλαβε τίποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα εγω τον έβαλα ηδη αυτον π είπε για ακαποτο,και δημοσίως κιολας,εκει,να το βροντοφωναξει χαχαχα
Κάτι τετοια βλέπεις και λες ας μην ασχοληθώ με τις μαλακίες που γράφονται.Κάτι απο τα σημερινά μου κωλογαμήσια στου Βασιλάκη,για να κοιμηθείτε καλά
Συμφωνώ κι επαυξάνω! Όσο για τον τύπο που ζήτησε ακάποτο δημόσια, δεν μπορείς Αγγελική να είσαι σίγουρη ότι δεν θα τον συναντήσεις, γιατί μπορεί να σου κλείσει ραντεβού με άλλο νικ μέσα από εδώ και χωρίς να σου αναφέρει το νικ με το οποίο σου ζήτησε αυτό το πράγμα. Απλά στο λέω για να είσαι προετοιμασμένη.....+1 για τα καβλωβογγητα σου!
Ενταξει, το πολυ πολυ να φαει τα μπινελικια του και δια ζωσης, να πληρωσει τζαμπα δωματιο και να μεινει και με το πουλι στο χερι.Συμφωνώ κι επαυξάνω! Όσο για τον τύπο που ζήτησε ακάποτο δημόσια, δεν μπορείς Αγγελική να είσαι σίγουρη ότι δεν θα τον συναντήσεις, γιατί μπορεί να σου κλείσει ραντεβού με άλλο νικ μέσα από εδώ και χωρίς να σου αναφέρει το νικ με το οποίο σου ζήτησε αυτό το πράγμα. Απλά στο λέω για να είσαι προετοιμασμένη.
Κοίτα, δεν πιστεύω ότι θα το ζητήσει προκαταβολικά, με το που θα μπει η κοπέλα στο δωμάτιο. Απλά στη πορεία των πραγμάτων θα της το προτείνει μήπως και στη καύλα της στιγμής την βρει μπόσικη, γιαυτό και της το γράφω, για να είναι υποψιασμένη. Και προφανώς, εφόσον αρνηθεί η κοπέλα, θα συνεχιστεί η συνεδρία με τη χρήση προφυλακτικού.Ενταξει, το πολυ πολυ να φαει τα μπινελικια του και δια ζωσης, να πληρωσει τζαμπα δωματιο και να μεινει και με το πουλι στο χερι.
Ενταξει, πιθανως αλλα δεν ξερω γιατι καποιοι θελουν να την πιστευουν για χαζη, αυτη ή οποιαδηποτε αλλη σεξεργατρια.Κοίτα, δεν πιστεύω ότι θα το ζητήσει προκαταβολικά, με το που θα μπει η κοπέλα στο δωμάτιο. Απλά στη πορεία των πραγμάτων θα της το προτείνει μήπως και στη καύλα της στιγμής την βρει μπόσικη, γιαυτό και της το γράφω, για να είναι υποψιασμένη. Και προφανώς, εφόσον αρνηθεί η κοπέλα, θα συνεχιστεί η συνεδρία με τη χρήση προφυλακτικού.
εε βάλε ένα κανονικό πλήρες (οπτικά και ηχητικά)Kανω κ πιο δυνατα,απλά μην ακουγομουν και πολύ στο βιντεο
Κατανοητό, αλλά κι άλλες δεν το ήθελαν και μετά παρακαλάγανε (σε συνδυασμό με στοματικό)Δαχτυλιασμα παντως δεν δεχομαι γτ με ενοχλει
Σε ανοιξε καλα ο φιλος.Κάτι απο τα σημερινά μου κωλογαμήσια στου Βασιλάκη,για να κοιμηθείτε καλά
Kαι να τον συναντησω,ετσι κ το πει αυτο,έχω φυγει απ το ραντεβουΣυμφωνώ κι επαυξάνω! Όσο για τον τύπο που ζήτησε ακάποτο δημόσια, δεν μπορείς Αγγελική να είσαι σίγουρη ότι δεν θα τον συναντήσεις, γιατί μπορεί να σου κλείσει ραντεβού με άλλο νικ μέσα από εδώ και χωρίς να σου αναφέρει το νικ με το οποίο σου ζήτησε αυτό το πράγμα. Απλά στο λέω για να είσαι προετοιμασμένη.
Ναι,τιμησε τον κωλο μουΣε ανοιξε καλα ο φιλος.
Σκουζεις απο τη καυλα.
Να σαι καλά,καλή εβδομάδα να έχειςΚαυλιαρα!!! Μας εφτιαξες τη βδομαδα!!
Καλησπέρα! Ε δεν φάνηκε οτι πέρασα τέλεια; Εκανα τα μαγικά μου και στον έκανα πέτραΑγγελικη μου εισαι καυλα! περασα τελεια μαζι σου , ελπιζω και συ !
μου ειναι πολυ σπανιο γενικα να χυνω και να μη μου πεφτει με τιποτα , αλλα εσυ τα καταφερες να μεινω "ορθιος" !
.............Εκανα τα μαγικά μου και στον έκανα πέτρα