professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.851
- Πόντοι
- 11.096
.....
απλά όσοι κανονίζουν κλείνουν με 2 μηνύματα..δν εξηγείται αλλιώς αν ήταν έτσι που πόσοι ακυρώθηκαν γτ ήθελαν να βρεθούν με αυτήν..δε θα έκανε με κανέναν ραντεβούΚαλά, σε αυτό δεν φταίνε μόνο αυτοί.
Από την αρχή εσύ εκοβες κόσμο από ραντεβού αν δεν σου έκανε.
ε τι,ρωτανε ποτε ειμαι διαθεσιμη ,λεω τις ταδε ωρες και μερες,μπορουν; καλως,και εκλεισε με ξενοδοχειο και τηλ,δεν μπορουν,μια αλλη φορα,τοσο απλα και γρηγορααπλά όσοι κανονίζουν κλείνουν με 2 μηνύματα..δν εξηγείται αλλιώς αν ήταν έτσι που πόσοι ακυρώθηκαν γτ ήθελαν να βρεθούν με αυτήν..δε θα έκανε με κανέναν ραντεβού
Μη μπαίνεις στη διαδικασία να απαντάς δημόσια για να καταλάβουν όσοι είναι ουγκανοι στα πμ. Όταν ο άλλος είτε καυλαντιζει μέσω πμ ή βλέπεις ότι είναι εριστικός/αγενής/προκλητικός, τραβάς ένα ιγκνορ και ξεμπέρδεψες. Όποτε σιγά σιγά καθαρίζει το τοπίο και τα πμ μπαίνουν σε μια σειρά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ.ε τι,ρωτανε ποτε ειμαι διαθεσιμη ,λεω τις ταδε ωρες και μερες,μπορουν; καλως,και εκλεισε με ξενοδοχειο και τηλ,δεν μπορουν,μια αλλη φορα,τοσο απλα και γρηγορα
Πάρτε μια φωτογραφία από την χθεσινή συνάντηση χαμουτζιδες
ναι ναι αυτοι που σχολιασανε μαλακιες,στενος κορσες μου ειχαν γινει,και ελεγα απο μεσα μου αμαν με τρέλανε,αλλο να ενδιαφέρεται για ραντεβού ,και αλλο να με πρηζει λες και έχουμε σχέσηΜη μπαίνεις στη διαδικασία να απαντάς δημόσια για να καταλάβουν όσοι είναι ουγκανοι στα πμ. Όταν ο άλλος είτε καυλαντιζει μέσω πμ ή βλέπεις ότι είναι εριστικός/αγενής/προκλητικός, τραβάς ένα ιγκνορ και ξεμπέρδεψες. Όποτε σιγά σιγά καθαρίζει το τοπίο και τα πμ μπαίνουν σε μια σειρά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ.
και δεν θα μπορώ να αποδοσω,και στο τελος δεν θα μενει καμία απο τις δύο πλευρές ευχαριστημένηυπομονη,μην αγχωνεσαι να ικανοποιησεις απαντες,δε γινετε ,και καποια στιγμη θα κλαταρεις και δε θα εισαι κι εσυ ευχαριστημενη με αυτο που θα θες να δωσεις
Block απ ευθείας και καθάρισες!!! Χωρίς τύψειςναι ναι αυτοι που σχολιασανε μαλακιες,στενος κορσες μου ειχαν γινει,και ελεγα απο μεσα μου αμαν με τρέλανε,αλλο να ενδιαφέρεται για ραντεβού ,και αλλο να με πρηζει λες και έχουμε σχέση
κανονικά έπρεπε να τα βγαλω δημοσιως στη φορα τα μηνύματα ,αλλα εχε χαρη που εχω καλοσύνηBlock απ ευθείας και καθάρισες!!! Χωρίς τύψεις
...και καυλοσύνη μωρέ Αγγελικούλα έχεις.... αγοράκια είναι όμως ...τι να κάνουν κι αυτά... ξεχείλισαν οι ορμόνες από τα μάτια τους και τρέχουν σαν δάκρυα με τις φωτο που ανεβάζεις, ανέβαζε όμως για να ξεχνιούνται μέχρι να έρθει η σειρά τους.κανονικά έπρεπε να τα βγαλω δημοσιως στη φορα,αλλα εχε χαρη που εχω καλοσύνη
Αυτό είναι φάουλ.κανονικά έπρεπε να τα βγαλω δημοσιως στη φορα τα μηνύματα ,αλλα εχε χαρη που εχω καλοσύνη
φαντάζομαι εγινα κατανοητή ως προς τα παραπονα μου...και καυλοσύνη μωρέ Αγγελικούλα έχεις.... αγοράκια είναι όμως ...τι να κάνουν κι αυτά... ξεχείλισαν οι ορμόνες από τα μάτια τους και τρέχουν σαν δάκρυα με τις φωτο που ανεβάζεις, ανέβαζε όμως για να ξεχνιούνται μέχρι να έρθει η σειρά τους.
γ αυτό και δεν το κανωΑυτό είναι φάουλ.
Και καλοσύνη και χιούμορ έχεις, γι αυτό δεν αξίζει να χαλιέσαι για κάποιους που τα βλέπουν ολα μαύρα. Αυτοί ετσι και αλλιώς θα βγαλουνε κακίες. Δεν μπορείς να τους κάνεις καλά.κανονικά έπρεπε να τα βγαλω δημοσιως στη φορα τα μηνύματα ,αλλα εχε χαρη που εχω καλοσύνη
δες ενας σε ενα αλλο νημα τι λεει,και εκεί στηρίζονται και τα παράπονα
Απόλυτα κατανοητή ... και δίκαια τα παράπονά σου ... θα κατακάτσει ο κουρνιαχτός.
Παλληκάρια υπομονή και τάξη
Δώσε linkδες ενας σε ενα αλλο νημα τι λεει,και εκεί στηρίζονται και τα παράπονα
τι σκέφτονται οι ιεροδουλες οταν τις γαμαμε λεγεται,μην στο εμφανίσει και στην αρχική σου που έχει προσφατα σχόλιαΔώσε link