dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 583
- Πόντοι
- 6.060
Εγώ δεν την γνωρίζω.η κοπελα ξερουμε ποια ειναι?
Εγώ δεν την γνωρίζω.η κοπελα ξερουμε ποια ειναι?
Eχω την εντυπωση οτι ειναι αυτηΕγώ δεν την γνωρίζω.
Πάτε γυρεύοντας τυποιEχω την εντυπωση οτι ειναι αυτη
ElenaBarbie τρανσέξουαλ γυναίκα ()
ElenaBarbie τρανσέξουαλ γυναίκα , φωτογραφίες, κριτικές & βαθμολογίες, ανταλλαγές απόψεων από τα μέλη του site.www.bourdela.com
Δεν ψωνιζω τετοια εγω αλλα σε περασμα με φιλους για χαβαλε απο τον παραδρομο την ειδαμε και ειναι θεομουνο. Αραζει με ενα μαυρο q2 μεταξυ γρηγορη και eurobank 70/πιστολια σε σπιτι της δεν εχει υδραυλικα ειπε.Eχω την εντυπωση οτι ειναι αυτη
ElenaBarbie τρανσέξουαλ γυναίκα ()
ElenaBarbie τρανσέξουαλ γυναίκα , φωτογραφίες, κριτικές & βαθμολογίες, ανταλλαγές απόψεων από τα μέλη του site.www.bourdela.com
Γρήγορη και euro bank που;Δεν ψωνιζω τετοια εγω αλλα σε περασμα με φιλους για χαβαλε απο τον παραδρομο την ειδαμε και ειναι θεομουνο. Αραζει με ενα μαυρο q2 μεταξυ γρηγορη και eurobank 70/πιστολια σε σπιτι της δεν εχει υδραυλικα ειπε.
Τσεκαρετε στα σοσιαλ ladymalea.
Irina μας συστηθηκε
Ναι σορρυ παλια eurobank. Καυκας πρεπει να ειναι τωραΓρήγορη και euro bank που;
Φίλε που είναι αυτο;Ναι σορρυ παλια eurobank. Καυκας πρεπει να ειναι τωρα
Ρε φιλε πατα στο γκουγκλ μαπς κατι απο τα τριαΦίλε που είναι αυτο;
αγορακι με ελφαφρια γεννια! τιποτα σπουδαιο!Τουτη παλι ζηταει 500 την ωρα! Ρε παμε καλα?
Greek TS In Protaras 6907644962
Hannah Delun – Your Exotic Greek/Serbian Companion 24/7 +306907644962 Cyprus | Available for Travel (Viber, WhatsApp, Signal, Telegram & Skype) mym.fans/delun | twitter.com/hannahdelun | Instagram.com/monademoon I’m Hannah, a 23-year-old trans woman with Greek and Serbian roots, 5’10” tall, with...kanesex.com
Ναι σορρυ παλια eurobank. Καυκας πρεπει να ειναι τωρα
Αν και μαζεύω πληροφορίες για το "άθλημα" εδώ και πααααάρα πολλούς μήνες (είμαι fan ήδη αρκετά χρόνια πίσω...), τώρα που έχω λάβει όλες τις απαραίτητες γνώσεις - και κυρίως αφότου άφησα πίσω ό,τι ανασφάλειες και δισταγμούς προυπήρχαν - πιστεύω πως ήρθε η στιγμή να γίνει επιτέλους η αρχή...
Ποιες θα μου προτείνατε με βάση την εμπειρία σας, για παθητικό-ενεργητικό;
Αυτό που ψάνχω είναι θηλυκή εμφάνιση (στη φάτσα πρώτον και κύριον) και να υπάρχει το έντονο girlfriend attitude (εννοώ: φιλιά, μια ας το πούμε άνεση κινήσεων, και τα συναφή) - όλα τα υπόλοιπα όπως τιμή, μέγεθος, κλπ κλπ πιστεύω θα καταλήξω εύκολα! Μετά από αρκετό διάβασμα επίσης, θα προτιμούσα να κάνω την αρχή με κάποια από την εγχώρια αγορά και στη συνέχεια να περάσω στα hardcore εξωτερικά:-P τι λέτε λοιπόν, είμαι όλος αυτιά..
Έχεις εύκαιρο κάποιο link της φίλε μου, για να την τσεκάρω? σε ευχαριστώΓια μη εγχώρια αγορά, σου προτείνω να τσεκάρεις Lohany. Γυναικάρα, ωραίο εργαλείο, καλή σε πρωτάρηδες, και κυρίως έχει αυτό το έντονο girlfriend attitude που αναφέρεις, ειδικά σε φιλιά.
Τελευταία φορά που πήγα μαζί της ήταν πριν κανά χρόνο, ήταν η δεύτερη ή η τρίτη φορά που τη συναντούσα και νομίζω ήταν η καλύτερη συνευρεσή μου με τρανς.
Το κακό είναι ότι κάνει μόνο 150/1h, αν και κάπου διάβασα εδώ μέσα ότι πλέον ανέβασε και άλλο την τιμή, αλλά δεν το έχω εξακριβώσει.
Τεσπα, τσέκαρε, και αν μάθεις ακριβώς τιμές πες μας και μας.
Έχεις εύκαιρο κάποιο link της φίλε μου, για να την τσεκάρω? σε ευχαριστώ
Ότι της αρέσει ο κόκκορας ο αλανιάρης