Νέα

Αγγελία μαργαριτάρι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpetr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gpetr

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα διάβασα μια αγγελία στο και αποφάσισα να στείλω το κείμενο όπως ακριβώς έχει δημοσιευτεί .Ο( μάγκας) θέλει με αυτή την αγγελία να βγάλει γκόμενες.Θα τα καταφέρει;

that_old_feeling@hotmail.com Οκτώβριος 11 2008

Γειας σας. Γνωρίζω πολύ καλά ότι πολλοί από εδώ μέσα είσαι γαμημένες αδερφάρες και τον παίρνετε από τον κώλο. Όμως επίσης γνωρίζω ότι και ο καλύτερος φίλος της γυναίκας είναι ένας πουστράκος. Λοιπόν, εσείς αγαπάτε τις φίλες σας? Γιατί αν τις απαγάτε αληθινά έχω καλά νέα και για τους 4 μας. Έχω μεγαλώσει μέσα στα gyms και όλοι μου οι φίλοι αποτελούνται από την ελίτ της πιο στιβαρής ψωλαρίας. Αλήθεια είστε τόσο άκαρδοι να αφήσετε τις φίλες σας άπαρτες και ανικανοποίητες ενώ την ίδια ώρα θα μπορούσα να τις είχα κάνει τούρμπο και θα αφήσετε τόσους όμορφους αξιοπρεπείς joe weider συνδρομητές (γύφταριά στην πλειοψηφία γιατί κανονικά θα έπρεπε να είχαν πάει κάπου πιο ακριβά και κυριλέ να γυμναστούν) να μην σας έχουν δείρει και γαμήσει από το κωλάντερο και εσείς να το παίζετε με αφίσες του ΝτιΚάπριο? Αν όχι ελάτε για μια..ενδιαφέρουσα ανταλλαγή. ps δεν δέχομαι ζώα.

Επισκέπτης
Αμα θελει ας γινει μελος και να την βαλει την αγγελια εδω μεσα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα καλοπερασει.. :grin:

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω λεω να φτιαξω εναν δονητη απο μια μονοκυλινδρη μοτο ,( λιγο πολυ ξερετε πως ανεβοκαταιβαινει το πιστονι) και ακριβως στην θεση του πιστονιου να βαλω ενα ομοιομα πεους μονο 40 εκατ. να του το χωσω και να το παω κοφτες..προτεινω να ειναι υδροψυκτο το μοτο για να αντεξει..αυτο σαν πρωτη και χαλαρη ιδεα και βλεπουμε...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εγω λεω να φτιαξω εναν δονητη απο μια μονοκυλινδρη μοτο ,( λιγο πολυ ξερετε πως ανεβοκαταιβαινει το πιστονι) και ακριβως στην θεση του πιστονιου να βαλω ενα ομοιομα πεους μονο 40 εκατ. να του το χωσω και να το παω κοφτες..προτεινω να ειναι υδροψυκτο το μοτο για να αντεξει..αυτο σαν πρωτη και χαλαρη ιδεα και βλεπουμε...

Σε προλάβανε άλλοι στην πατέντα... :2funny:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom