Νέα

Αγαπητοί φίλοι και φίλες (σαν αρχή από εκπομπή της Βέφας ακούγεται!!!!)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annoush
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αυριο το βραδυ επιτελους επιστρεφω στην (κατα το ημισυ) πατριδα μου για διακοπες!!!

για κανα 10ημερο θα αποφυγω οποιαδηποτε επαφη με υπολογιστη, ιντερνετ κλπ κλπ για αποτοξινωση και για παρρινγκ οποιουδηποτε μαιλ απο χωρο εργασιας!!! ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥ!!!!!

θα ηθελα να ευχηθω καλες διακοπες σε ολους σας (με παντα πολυ ομορφες, ξωβυζες, ξεκωλες και ευκολες τουριστριες!!! :boobies: :boobies: :boobies:

Ευχαριστω για την απιστευτη πλακα και τις ωραιες συζητησεις (ΒΙΤΕ), ακομα και για τα προξενια που μου κανατε με αιθεριες υπαρξεις (ΣΚΙΝΤΟΥ ως νεα Βασιλειαδου-θεια απο το Σικαγο:ΤΟ ΚΑΝΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΙ!!!), τις απιστευτες γνωσεις για νεες σεξουαλικες κουλτουρες απο την ανατολη (ΚΟΣΤΑΣΦ16), και τον εμπλουτισμο του λεξιλογιου μου με απιστευτα εξυπνους ορους!!(ΤΟΝΤΟΚ) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

να περνατε καλα, θα μου λειψετε αλλα θα επανερθω δριμυτερη (χωρις μαυρισμα ελπιζω) τον Σεπτεμβρη!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

xoxoxoxoxoxo

Annoush

Επισκέπτης
Καλές διακοπές κοπελίτσα και ξεκόύραση εύχομαι  :)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλές διακοπές,να περάσεις καλά και πρόσεχε να μην καείς από τον ήλιο σαν...κ΄'αποια από εδώ μέσα...

adonis3

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλες διακοπες...

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ατε καλα να περασεις πες μας που θα πας

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Θα σε χασουμε για το επομενο 10ήμερο?Όχι σε παρακαλω,δεν μπορεις να μας το κανεις αυτο?Αυτό το thread με σκότωσε(ή όχι?).Ξανασκέψου το σε παρακαλω.Τι θα κάνουν τα μέλη του bourdela.com :helpplea:?Για εσένα ζουν :think: :rockon:

Επισκέπτης
καλές διακοπές και καλή αντάμωση

OP
OP
A

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ατε καλα να περασεις πες μας που θα πας
παω ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
εχω να δω ηλιο 5 μηνες!

ευχαριστω τους παντες, να περνατε καλα guys and gals!

xxxx

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom