Αν είχα και δεύτερη ψήφο θα την εδινα Bangkok για εγκατάσταση. Τουρισμό με κλειστα τα μάτια Pai για τελείως offstream καταστάσεις! Και άντε κάνα μπάνιο Hua Hin και Krabi!! Ρε συ φαντομά!!!! Μια ψήφο μόνο; ΕΛΕΟΣ!!!!
Για τουρισμό(σέξοτουρισμό) με χίλια πατάγια....τώρα για εγκατάσταση δεν θα έμενα εκεί θα πήγαινα κάπου άλλου!Δεν ξέρω να πω γιατι έχω πάει μόνο πατάγια!!!!
Chiang Mai δαγκωτο. Ειναι μεχρι τωρα η μονη πολη που θα ηθελα να μεινω μονιμα γιατι ειναι πολυ ομορφη πολη, χαλαρο περιβαλλον, ωραιες γυναικες... Εχει και το Pai διπλα, χρυσο τριγωνο, αεροδρομιο.. σουπερ!!
Αγαπημενος προορισμος μεχρι τωρα το Krabi/Railey beach.. πολλες καλες αναμνησεις!
ρε παιδιά υπάρχει μια περίπτωση τα Χριστούγεννα να πάω στην Ταϊλάνδη .αλλά όχι μόνος με την κοπέλα μου ..σε πιο μέρος που προτείνετε να πάω; έχω δει την ψηφοφορία αλλά ίσος τα κριτήρια σας γίνονται λόγου σεξοτουρισμου οπότε συγνώμη που μπαίνω στην διαδικασία και ρωτάω.δεν μας ενδιαφέρει η βαβούρα κάπου να είναι όμορφα και ρομαντικά.λέμε να πάμε με γραφείο αλλά στην ταϊλανδη έχει πολλούς προορισμούς ..αν θέλετε κοιτάξτε και προτείνετε κάτι.
το γραφείο είναι αυτό .