Νέα

Αγαπημένο μου μπορντέλο - Οι "δούλες" του Ιερού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
"Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια πόρνη; Τι είναι αυτό που ωθεί μια γυναίκα στο να εκδίδεται; Τι κοινά έχουν αυτοί οι δύο; Ποια είναι η ιστορία της πορνείας και από που ξεκινά;

Εξερευνώντας τον κόσμο της πορνείας η δημοσιογράφος Έλενα Μοσχίδη με τη ζωγράφο Έλενα Ναβροζίδου έσμιξαν την έρευνα, την ιστορία και την τέχνη μέσα από ένα συναρπαστικό και μακροχρόνιο ταξίδι.

Το βιβλίο «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ - Οι “δούλες” του Ιερού» από τις εκδόσεις Jemma Press - Jemma Books & Comics κυκλοφορεί από τις 12 Μαΐου στα βιβλιοπωλεία.

Μόνο για ενήλικους αναγνώστες"

Ένα βιβλίο για τον αγοραίο έρωτα με πολλή μελέτη πάνω στο αντικείμενο, ρεπορτάζ με εργαζόμενες και πελάτες, ειδικούς, ιστορικές αναδρομές, και κυρίως μακριά από μύθους, εύπεπτα σχήματα και προκαταλήψεις. Μια πολύ σοβαρή δουλειά που αξίζει.

Συνημμένα

• p1e7i00smq2btkqg11gvou814844.jpg
    p1e7i00smq2btkqg11gvou814844.jpg
    77,9 KB · Εμφανίσεις: 47

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.469
Πόντοι
27.261
αρκετα ενδιαφερον.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.192
Πόντοι
2.356
Ωραίο κομικάδικο η Jemma. Στο κέντρο του Πειραιά είναι. Είχα κάνει ολόκληρο ταξίδι :grin: για ένα εξαντλημένο βιβλίο από εκδόσεις Οξύ.

Ενδιαφέρον βιβλιαράκι φαίνεται αυτό. :rockon:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ετσι,μονο στα μικιμαο θα ξαναδειτε πουτανες,ζωντανές  ποτές ξανά

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.864
Πόντοι
46.423
Εχω αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήμα και είμαι σε θέση να γνωρίζω αρκετά.

Οι γυναίκες διαθέτουν πυρηνικά όπλα τα οποία και χρησιμοποιούν ανάλογα ειδικότερα εαν τους έχει προικίσει η φύση.

Ενδιαφέρον.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
"Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια πόρνη; Τι είναι αυτό που ωθεί μια γυναίκα στο να εκδίδεται; Τι κοινά έχουν αυτοί οι δύο; Ποια είναι η ιστορία της πορνείας και από που ξεκινά;

Εξερευνώντας τον κόσμο της πορνείας η δημοσιογράφος Έλενα Μοσχίδη με τη ζωγράφο Έλενα Ναβροζίδου έσμιξαν την έρευνα, την ιστορία και την τέχνη μέσα από ένα συναρπαστικό και μακροχρόνιο ταξίδι.
Το βιβλίο «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ - Οι “δούλες” του Ιερού» από τις εκδόσεις Jemma Press - Jemma Books & Comics κυκλοφορεί από τις 12 Μαΐου στα βιβλιοπωλεία.
Μόνο για ενήλικους αναγνώστες"
Ένα βιβλίο για τον αγοραίο έρωτα με πολλή μελέτη πάνω στο αντικείμενο, ρεπορτάζ με εργαζόμενες και πελάτες, ειδικούς, ιστορικές αναδρομές, και κυρίως μακριά από μύθους, εύπεπτα σχήματα και προκαταλήψεις. Μια πολύ σοβαρή δουλειά που αξίζει.

Με λίγα λόγια, αποκλείεται να έχει την παραμικρή δόση αλήθειας. Για φανταστείτε τώρα οι πιο πάνω κυρίες να πλησιάζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ σεξεργάτριες, αυτές να τους λένε την αλήθεια, κι αυτές να καταγράφουν τις διηγήσεις τους αντικειμενικά. Ούτε μία στο εκατομμύριο να έχουν συμβεί όλα αυτά

LEOPOLDOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
20
Πόντοι
0
Καλό είναι να υπάρχουν τέτοια βιβλία. Καλοτάξιδο. Κριτική στο άμεσο μέλλον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom