Νέα

Αγαπημένη(ες) στάση(εις)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VaggelisWestSide
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Σίγουρα αυτό το θέμα θα το έχουν θίξει και στο παρελθόν,αλλά επειδή δεν το βρήκα στα πιό πρόσφατα,είπα να το ξανανοίξω.
Λοιπόν,συναθλητές,εσάς ποιά στάση σας τρελαίνει και βγάζετε τα πιό τρελά γούστα;

Προσωπικά εμένα μ'αρέσει άπειρα να με καβαλάει η άλλη,το προτιμάω περισσότερο απ'τα υπόλοιπα και σε κάθε τάνα που πηγαίνω αυτήν την στάση της λέω να κάνει πρώτα.Πρακτικά αν το δείτε για εμάς βολεύει απ'όλες τις απόψεις,αραχτοί ξαπλωτοί εμείς και άσε την γκόμενα να χοροπηδάει ,επίσης έχεις καλύτερη επαφή με όλα τα σημεία της (την έχεις πιάτο σα να λέμε) και η συγκεκριμένη στάση κάνει πιό εύκολη την βαθύτερη διείσδυση.Ένα τελευταίο σημαντικό αβαντάζ είναι ότι δε νιώθει 'υπό' η γκόμενα,έχει την αίσθηση ότι έχει αυτή το πάνω χέρι κι αυτό λειτουργεί ως καταλυτικός παράγοντας για να ξεμπλοκάρει και να αυξήσει τις επιδόσεις της (σε γενικές γραμμές).Και κάπου εδώ το γκάλοπ ξεκινάει μάγκες  :zfuck:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Σίγουρα αυτό το θέμα θα το έχουν θίξει και στο παρελθόν,αλλά επειδή δεν το βρήκα στα πιό πρόσφατα,είπα να το ξανανοίξω.
Λοιπόν,συναθλητές,εσάς ποιά στάση σας τρελαίνει και βγάζετε τα πιό τρελά γούστα;

Προσωπικά εμένα μ'αρέσει άπειρα να με καβαλάει η άλλη,το προτιμάω περισσότερο απ'τα υπόλοιπα και σε κάθε τάνα που πηγαίνω αυτήν την στάση της λέω να κάνει πρώτα.Πρακτικά αν το δείτε για εμάς βολεύει απ'όλες τις απόψεις,αραχτοί ξαπλωτοί εμείς και άσε την γκόμενα να χοροπηδάει ,επίσης έχεις καλύτερη επαφή με όλα τα σημεία της (την έχεις πιάτο σα να λέμε) και η συγκεκριμένη στάση κάνει πιό εύκολη την βαθύτερη διείσδυση.Ένα τελευταίο σημαντικό αβαντάζ είναι ότι δε νιώθει 'υπό' η γκόμενα,έχει την αίσθηση ότι έχει αυτή το πάνω χέρι κι αυτό λειτουργεί ως καταλυτικός παράγοντας για να ξεμπλοκάρει και να αυξήσει τις επιδόσεις της (σε γενικές γραμμές).Και κάπου εδώ το γκάλοπ ξεκινάει μάγκες  :zfuck:
Σαν καλος τεμπελακος που ειμαι κι εμενα μου αρεσει αυτη η σταση  :2funny:
Ειναι μακραν η πιο ξεκουραστη ....  ;)
Τωρα το αν εχει η γκομενα το πανω η το κατω χερι μου ειναι πραγματικα αδιαφορο :grin:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
reverse cow girl fuckers  :rockon: :rockon: :rockon:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εμενα σταση ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πισωμπρούμητα (aka prone bone).

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πολύ καλό θέμα με πελώριες πρακτικές συνέπειες τις οποίες πολλές φορές αγνοούμε.

Με την γυναίκα από πάνω έχει αυτή την δυνατότητα να ρυθμίσει το βάθος, την ένταση, το βάθος και τον ρυθμό διείσδυσης κάνοντας το σεξ πιο απολαυστικό ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ, βέβαια προσφέροντας και σε εμάς την ευκαιρία για ξεκούραση και ξεγνιασιά.

Συνίσταται λοιπόν κατά την άποψη μου για πρώτη στάση για να βάλει εκείνη το πρώτο γκολ. 0 - 1.

Εγώ όμως πάλι είναι αδύνατον να τελειώσω αν δεν είμαι ΕΓΩ σε ενεργητικό ρόλο και δεν κρατάω τα γκέμια. Γιαυτό η αγαπημένη μου στάση είναι ιεραποστολική με τα πόδια της σηκωμένα στους ώμους μου και το μουνί να το βλέπω (ή να το βλέπουμε μαζί!) σερβιρισμένο στο πιάτο.

1 -1.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Υστερόγραφο. Τώρα βέβαια αυτά που έγραψα τι εφαρμογή έχουν στο επι πληρωμή σεξ το αφήνω στην κρίση σας.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
να μπορείς να τελειωνεις μία ώρα αρχίτερα τύπε μου αν μπλέξεις με φλόμπα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στάση Σονια (όχι αυτή στην Λ.Αλεξάνδρας) η άλλη στην Λέλας Καραγιάννη

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Πολύ καλό θέμα με πελώριες πρακτικές συνέπειες τις οποίες πολλές φορές αγνοούμε.

Με την γυναίκα από πάνω έχει αυτή την δυνατότητα να ρυθμίσει το βάθος, την ένταση, το βάθος και τον ρυθμό διείσδυσης κάνοντας το σεξ πιο απολαυστικό ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ, βέβαια προσφέροντας και σε εμάς την ευκαιρία για ξεκούραση και ξεγνιασιά.

Συνίσταται λοιπόν κατά την άποψη μου για πρώτη στάση για να βάλει εκείνη το πρώτο γκολ. 0 - 1.

Εγώ όμως πάλι είναι αδύνατον να τελειώσω αν δεν είμαι ΕΓΩ σε ενεργητικό ρόλο και δεν κρατάω τα γκέμια. Γιαυτό η αγαπημένη μου στάση είναι ιεραποστολική με τα πόδια της σηκωμένα στους ώμους μου και το μουνί να το βλέπω (ή να το βλέπουμε μαζί!) σερβιρισμένο στο πιάτο.

1 -1.
σωστοσ και να ρυθμιζεις εσυ το βαθος μην παρει το χρημα τσαμπα

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
reverse cowgirl by far... για να με θαυμαζει απο πισω  :2funny:

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
βεβαια το ιεραποστολικο με τα ποδια στους ωμους ειναι πιο απολαυστικο... και εκει πραγματικα εχεις την μεγαλυτερη διεισδυση Αλλα ειναι μονο για πραγματικα αρσενικα ( με φλογα)

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
βεβαια το ιεραποστολικο με τα ποδια στους ωμους ειναι πιο απολαυστικο... και εκει πραγματικα εχεις την μεγαλυτερη διεισδυση Αλλα ειναι μονο για πραγματικα αρσενικα ( με φλογα)

από τις αγαπημένες στάσεις μου. και αν πιάνεις τα πόδια της ακόμα καλύτερα...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Tέτοιο είμαι!

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Εκεί χάνεις σε οπτική απόλαυση όμως

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεν ξέρω αν είσαι γυναίκα αλλά σε αυτή την στάση με τα πόδια στους ώμους λόγω βάθους διείσδυσης και αναλόγως μεγέθους του "αρσενικού" (με την φλόγα..) μπορεί να βρεις τραχηλο μήτρας με λίγο δυσάρεστα αποτελέσματα. Εγώ τουλάχιστον έβρισκα (μου έλεγαν)

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν είσαι γυναίκα αλλά σε αυτή την στάση με τα πόδια στους ώμους λόγω βάθους διείσδυσης και αναλόγως μεγέθους του "αρσενικού" (με την φλόγα..) μπορεί να βρεις τραχηλο μήτρας με λίγο δυσάρεστα αποτελέσματα. Εγώ τουλάχιστον έβρισκα (μου έλεγαν)

Ε ναι αμα ειναι τοσο "μεγαλος" ετσι γινεται μου εχει συμβει και μενα μια φορα και το γυρισα στο κανονικο ιεραποστολικο ! Αλλα η πλειονοτης των ανδρων μια χαρα βολευεται σε αυτο
Αλλωστε αμμα ξερει ο αλλος να σε προετοιμασει ( ελαχιστοι ξερουν ) δεν μπορεις να φανταστεις τι χωρα εκει μεσα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom