Επισκέπτης
μπεεεεεεεεεε..www.freesmileys.org]
[/url]
Το μαύρο πρόβατο ή το πρόβατο που έφυγε από το μαντρί?
Κάτσε εδώ για να μην σε φάνε οι λύκοιΚαι που να πάω?
Να με φένε οι λύκοι?
Αυτό έλλειπε να σε παίρνει απο κάτω για τάνες φίλε.Η ζωή είναι πολύ όμορφη και πρέπει να ξεχωρίζουμε τις σοβαρές καταστάσεις απο τις κωμικές παροδικές στιγμές.Προσπάθησε να το καταλάβεις αυτό από μόνος σου.ωραιο αυτο το μυνημα ανεβαστηκο
Αυτό έλλειπε να να σε παίρνει απο κάτω για τάνες φίλε.Η ζωή είναι πολύ όμορφη και πρέπει να ξεχωρίζουμε τις σοβαρές καταστάσεις απο τις κωμικές παροδικές στιγμές.Προσπάθησε να το καταλάβεις αυτό από μόνος σου.
κατα τι γνωμη μου η πιο σωστη συμβουλη που θα μπορουσες να ακουσεις
Γιατί πιστεύω ότι το πόρισμα θα είναι πάντα το ίδιο ..θα προσπαθει με ολα τα μεσα που διαθετει να μαθει για τον συναγωνιστη μπουρδελιαρη αν η τανα που εχει φαει καψουρα ειναι για την παρτη του.
Καλημερα σε ολους ειμαι 33 οχι πολυ ωραιος αλλα πολυ καλος επικοινωνικος τυπος και τρελος χαβαλες με καλη στατιστικη στο γυναικιο φυλο ολα φιλοι μου αρχισαν πριν απο 6 μηνες μια φορα λοιπον και εγω το μηνα παιρνω cg ψωνιζω απο ενα συγκεκριμενο γραφειο και ειμαι πελατης τους χρονεια πριν απο 6 μηνες την γνωρισα sex μετριο ομορφια ουτε ωραια ουτε ασχημη τις πρωτες δυο φορες εκανα sex μαζι της τα ειπαμε την πονεσα και τελικα την ακουσα στερεοφονικα παρεβηκα τον κανονα μου για μια φορα των μηνα και την συναντησα πιο πολλες φορες πραγμα οδυνηρο για μενα γιατι παιρνω 700 ε και χρωσταω αρκετα στις συναντησεις μας πλεον δεν υπαρχει sex θελω απλα την παρεα της χωρις νουφαρα και φαμφαρες μωρο σε αγαπαω μωρο σε θελω κτλ ξερω οτι δεν με κανει κεφι περιμενω λοιπον να πληρωθω 1 του μηνα και καθε πρωι λεω που εισαι ρε μωρο να σε εβλεπα εστω και για ενα λεπτο χτες κατεβαινα απο συγρου και την ειδα να μπαινει σε ταξι σταματησα διπλα στο ταξι και την κοιταξα δεν με γνωρισε γιατι φοραγα κρανος εβγαλα το κρανος και μολις με γνωρισε μου χαρισε το πιο ομορφο χαμογελο που εχω δει ποτε απιστευτο αυτο που εγινε περιμενω να πληρωθω για να τη ξαναδω ΠΙΚΡΑ
ε δωσε παραδειγμα ρε συναγωνιστη..εξεθεσε τις εμπειριες σου προκειμενου να συνετιστει ο ερωτων..Σε δυσκολη θεση εισαι , το πιθανοτερο ειναι να καταστραφεις και οχι μονο οικονομικα αλλα το βασικοτερο ειναι ψυχικα .
Θα φτασεις σε καποια στιγμη που θα συχενεσαι τον ιδιο σου τον εαυτο .
Θα περνας ολες τις γυναικες για πουτανες μετα και δεν θα μπορεσεις να βρεις ηρεμια.
Εκ πειρας στα λεω .
Keep Walking man
ε δωσε παραδειγμα ρε συναγωνιστη..εξεθεσε τις εμπειριες σου προκειμενου να συνετιστει ο ερωτων..
ακομη να στο κοψουν???θα την απολυσω την erinal..μην τον ακους μεγαλε εαν τον συνερηστεις θα σε στειλει στην πτερυγα οπως εγινε εχτες με εμενα κ πηγαν να μου κοψουν το πουλακι
Μιά ζωή τα θρέντ που ανοίγει ο καθένας βγαίνουν off topic...Άτιμοι χρήστες του bourdela.com δεν είστε σε θέση να βοηθήσετε κανέναν...
Υ.Γ. Φίλε που άνοιξες το θρεντ..Για μένα η λύση είναι να ξεκολλήσεις όσο το δυνατό ποιο γρήγορα για να μην σου τα φάει όλα...Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας-πουτάνας..