Νέα

Αφρυγαντήρες-προβλήματα υγρασίας στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aleksandros84
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aleksandros84

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσφατα μετακόμισα βριλήσια  έχει πολύ υγρασία η περιοχή.Το σπίτι δεν φαίνεται να έχει και την καλύτερη μόνωση. Μιλάμε για το πρωί τα ρούχα τα νιώθεις υγρά. όχι βρεγμένα. όσοι ξέρετε από υγρασία καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Γενικά τι μπορείς να κάνει κανείς. Έχουν πέσει στα μάτια μου κάτι αφυγκρατήρες και κάτι κουτάκια στο σουπερμάρκερ που ρουφάνε την υγρασία. Μάπα μου βρωμάει το καρπούζι αλλά αν έχεις κανείς θετική εμπειρία να αγοράσω αδερφέ.
Έχετε εμπειρια με αφυγκρατηρες και αν ναι να μου προτείνεται καποιοους?  

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αν σε ενοχλεί απλά i igrasia sto xoro άνοιξε 2 ώρες το Κλιματιστικo στο ζεστό αέρα στους 30 βαθμούς και δεν θα μείνει τίποτα από υγρασία..

OP
OP
A

aleksandros84

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γνωρίζω οτι υπαρχουν και κλιματιστικα με επιλογη αφρυγανσης αλλα δεν εχω σε καθε χωρο και δε θα μπορουσα να εχω σε καθε χωρο ξεχωριστα  του σπιτιου -- παρα μονο στο υπνοδωματιο.Μενω σε μεζονετα 160τμ η σοφιτα εχει το σοβαροτερο προβλημα.

αν σε ενοχλεί απλά το κλίμα άνοιξε 2 ώρες το Κλιματιστικo στο ζεστό αέρα στους 30 βαθμούς και δεν θα μείνει τίποτα από υγρασία..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.679
Πόντοι
2.606
Πρόσφατα μετακόμισα βριλήσια  έχει πολύ υγρασία η περιοχή.Το σπίτι δεν φαίνεται να έχει και την καλύτερη μόνωση. Μιλάμε για το πρωί τα ρούχα τα νιώθεις υγρά. όχι βρεγμένα. όσοι ξέρετε από υγρασία καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Γενικά τι μπορείς να κάνει κανείς. Έχουν πέσει στα μάτια μου κάτι αφυγκρατήρες και κάτι κουτάκια στο σουπερμάρκερ που ρουφάνε την υγρασία. Μάπα μου βρωμάει το καρπούζι αλλά αν έχεις κανείς θετική εμπειρία να αγοράσω αδερφέ.
-Φιλε παλια ειχα και γω προβλημα με κατι φρυγανιες....ειδικα αυτες της elite ειναι οι πουτανες πολυ αγριες...Με κυνηγαγανε παντου ,ασε που μου κατουραγανε το σπιτι και γεμισαν υγρασια οι τοιχοι,αλλα ολα αυτα μεχρι που τις πλακωσα και τις πεταξα μεσα σε κατι κρατηρες(παλιους απο γερμανικες μπομπες επι κατοχης)και ξενοιασα μια για παντα!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
-Φιλε παλια ειχα και γω προβλημα με κατι φρυγανιες....ειδικα αυτες της elite ειναι οι πουτανες πολυ αγριες...Με κυνηγαγανε παντου ,ασε που μου κατουραγανε το σπιτι και γεμισαν υγρασια οι τοιχοι,αλλα ολα αυτα μεχρι που τις πλακωσα και τις πεταξα μεσα σε κατι κρατηρες(παλιους απο γερμανικες μπομπες επι κατοχης)και ξενοιασα μια για παντα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1

Κατι δεν λες σωστα γιατι τα βριλησσια ειναι απο τις καλυτερες περιοχες γιαυτο τον λογο.Γιατι δεν εχει υγρασια γιαυτο και παλια ολα τα νοσοκομεια για αναπνευστικα θεματα φτιαχτεικαν κατω απο την πεντελη.Φαντασου δηλαδη να εμενες στο μαρουσι που ειναι μεσα στην υγρασια.Τελος παντων οι αφυγραντηρες κανουν καλη δουλεια οπως και τα καλα κλιματιστικα.Διαλεξε και παρε

OP
OP
A

aleksandros84

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι μεταξυ των δυο. DeLonghi Compact Dehumidifier DES16E και secco pur s της Οlimpia splendid.Αν εχει καποιος προσωπικη εμπειρια με τη χρηση τετοιων μηχανηματων ας βοηθησει. Επειδη την olimpia splendid δεν την γνωριζω ως μαρκα προτιμω την DeLonghi ακομα και αν θεωρητικα αποδιδει καλυτερα

Κατι δεν λες σωστα γιατι τα βριλησσια ειναι απο τις καλυτερες περιοχες γιαυτο τον λογο.Γιατι δεν εχει υγρασια γιαυτο και παλια ολα τα νοσοκομεια για αναπνευστικα θεματα φτιαχτεικαν κατω απο την πεντελη.Φαντασου δηλαδη να εμενες στο μαρουσι που ειναι μεσα στην υγρασια.Τελος παντων οι αφυγραντηρες κανουν καλη δουλεια οπως και τα καλα κλιματιστικα.Διαλεξε και παρε

Συνημμένα

• -2.jpg
    -2.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • -1.jpg
    -1.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 37
OP
OP
A

aleksandros84

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η διαφορά των 2 μηχανηματων ειναι 150-200 ευρω.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

Μεγαλε, στα Βριλησσια ΔΕΝ εχει υγρασια.
Και ΑΝ εχει, τοτε εχει το χαμηλοτερο ποσοστο σε σχεση με αλλες περιοχες της Αθηνας..
Το Σισμανογλειο Νοσοκομειο καποτε ηταν για φυματικους, οποτε δε νομιζω να τους πηγαιναν στην υγρασια..
Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, δεν ειναι τυχαιο οτι σε αυτη την περιοχη υπαρχουν τοσα νοσοκομεια..

Η προταση η δικη μου θα ηταν να ριξεις τα λεφτα στη μονωση.
Κ αν δεν ειναι δικο σου το σπιτι, προτεινε το στον ιδιοκτητη.

Αν ομως τα ρουχα ΔΕΝ ειναι υγρα, μηπως απλα ειναι παγωμενα? Μηπως να αναβες καλοριφερ?
Η μαιζονετα στα Βριλησσια φιλε μου δεν ειναι για τσιγκουνιες..

Απ' οτι ειδα ομως δε θες να αναψεις κλιματιστικο, προφανως δε θες να αναψεις και καλοριφερ..

Φανταζομαι θα εχεις και κυριλε αμαξι, αλλα στο ονομα της εταιριας..
Πηξαμε στην μπουρζουαζια..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε ασε την μεζονετα στα βριλησια και πηγαινε να μεινεις σε γκαρσονιερα στο κεντρο
η υγρασια θα σου φαινεται σαν αστειο :grin:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τυπε ασε την μεζονετα στα βριλησια και πηγαινε να μεινεις σε γκαρσονιερα στο κεντρο
η υγρασια θα σου φαινεται σαν αστειο :grin:
αμα παει και εξαρχεια τυπε, διπλα σε κανα καδο σκουπιδιων, εχει λυσει το προβλημα της θερμανσης..

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τυπε ο καμινης ειναι αυστηρος δημαρχος
δεν επιτρεπει τετοια :grin:
τυπε ο τσιπρας θα πηδηξει τις γυναικες σας
το ειπε και η δουρου
γι' αυτο εγω δεν παντρευομαι
τσιπρα γερα γαμα τα μουνια

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.213
Πόντοι
6.515

τα κουτια κανουν δουλεια αλλα για μικρο χωρο π.χ. ντουλαπα. Οι αφυγραντηρες ειναι αποτελεσματικοι για μεγαλους χωρους, κοστος περιπου 200 €

OP
OP
A

aleksandros84

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε ενα τοιχο (βορεινός) της κρεβατοκαμαρας την πρωτη φορα ειχε δακρυσει ο τοιχος μεχρι που γεμισε νερο στο πατωμα και ξεκινησα να ψαχνομαι για αρχη πηρα ενα χρωμα με μονωτικο και εβαψα εξωτερικα τον τοιχο καποια στιγμη ερχομαι σε επικοινωνια με ενα μπογιατζη του εξηγησα τι συμβαινει αμεσως με ρωταει οταν αναβω το καλοριφερ αν εχω κλειστο το σπιτι και του λεω ναι μου απαντησε πως ειναι λαθος γιατι η ζεστη τελειωνει το οξυγονο (δεν θυμαμε ακριβως καπως ετσι το ειπε) με αποτελεσμα να τραβαει απο τον ποιο κρυο τοιχο (συγκεκριμενα τον βορεινο) οξυγονο και να υγροποιητε παντα θα αφηνεις ενα με δυο δαχτυλα μπαλκονοπορτα η παραθηρο οταν αναβεις καλορηφερ πραγματη ετσι και εγινε και ειχε δικιο με την μονη διαφορα οτι τον χειμωνα ειναι το μερος του τοιχου και εχει πολυ υγρασια η ατμοσφαιρα αυτη την στιγμη 82% υγρασια στο δωματιο. με το να αγορασω αφυγραντηρα θα εχω καλα αποτελεσματα?  για μεγάλο χωρο τον χρειαζομαι(οχι ενιαιο).Για χωρο περιπου 60-70τμ ποιον να προτιμησω;    Ποιος γνωριζει την Carad Hellas που είναι υπεύθυνη για την Olimpia Splendid ;

τα κουτια κανουν δουλεια αλλα για μικρο χωρο π.χ. ντουλαπα. Οι αφυγραντηρες ειναι αποτελεσματικοι για μεγαλους χωρους, κοστος περιπου 200 €

OP
OP
A

aleksandros84

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος γνωριζει την Carad Hellas που είναι υπεύθυνη για την Olimpia Splendid ;

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
κι εγω εχω υγρασια , σε αλλη περιοχη μενω , ενας αφυγραντηρας που λειτουργει στο ηλεκτρικο ρευμα θα βοηθησει παρα πολυ. το κοστος τους ειναι γυρω στα 200 ευρω , ειναι delongi το δικο μου, θα μειωσει πολυ την υγρασια και θα αλλαξει το μικροκλιμα του σπιτιου
τα αλλα που πουλανε στα σουπερ μαρκετ ειναι με κρυσταλους και εχουν περιορισμενη αποδοση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom