Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
ΠεριμένουμεΈχω 50 φωτογραφίες. Θα κάνω την Κυριακή ....
Ξεκινά να τις ανεβάζεις σιγά σιγά να έχουμε μια καλύτερη εικόναΈχω 50 φωτογραφίες. Θα κάνω την Κυριακή ....
Ευτυχώς που έβαλες φίλη να την τραβήξει και βγήκε η φωτογραφία. Γιατί άντρας δεν υπήρχε περίπτωση να στην βγάλει. Θα σε γαμουσε μέχρι να βρει την κατάλληλη πόζα χαχαχαχαχαΑυτή εδώ είχα βάλει μια φίλη να την τραβήξει χιχιχιχι .
Χιχιχι θα ήμουν πιο μακριάΕυτυχώς που έβαλες φίλη να την τραβήξει και βγήκε η φωτογραφία. Γιατί άντρας δεν υπήρχε περίπτωση να στην βγάλει. Θα σε γαμουσε μέχρι να βρει την κατάλληλη πόζα χαχαχαχαχα
Το θελουμε σε φωτό με σένα μέσα εννοείταιΣήμερα φοράω ένα καυτό καινούργιο συνολάκι. Ποιος θα με τραβήξει φωτογραφία πριν μου το βγάλει ή καλύτερα στο τέλος ? Μην το σκίσετε όμως . Σκίστε εμένα
Κυριακή σήμερα οι φωτό που είναι;Σήμερα διαθέσιμη μέχρι τις 00:00. Περιμένω μηνύματα σας
Άλλο που δεν θα ήθελες και εσύ. Στο κάτω κάτω δεν θα σου έκανε και τίποτα κακό χαχαχαΧιχιχι θα ήμουν πιο μακριά
Και τις βυζάρες σου θέλουμε να δούμε, τον λόγω τον καταλαβαίνεις!!!Καλημέρα
Έρχονται και άλλες.... Όπως σας είχα υποσχεθεί!!
Τις έβγαλα και αυτές!! Ότι μου πείτε κάνω ... !!Και τις βυζάρες σου θέλουμε να δούμε, τον λόγω τον καταλαβαίνεις!!!
Ανέβασετες να τις δούμε, αλλά να είναι καινούριες οι φωτογραφίες!!!Τις έβγαλα και αυτές!! Ότι μου πείτε κάνω ... !!
Και αυτή τη φωτογραφία φίλη σου την έβγαλε;;;Καλημέρα
Καλε πουντες!!!Τις έβγαλα και αυτές!! Ότι μου πείτε κάνω ... !!
Για να δούμεΚαλημέρα
Καινούργιες είναι.Ανέβασετες να τις δούμε, αλλά να είναι καινούριες οι φωτογραφίες!!!
Ναι!! Θες να με βγάλεις εσύ ???Και αυτή τη φωτογραφία φίλη σου την έβγαλε;;;
Εννοείται αλλά δεν θα είσαι τόσο μακριά... Δεν έχω σκοπό να σε τραβήξω μόνο φωτογραφίεςΚαινούργιες είναι.
Ναι!! Θες να με βγάλεις εσύ ???
Με τα στήθη σου που είναι, δεν ανέβασες κάποια!!!Καινούργιες είναι.
Ναι!! Θες να με βγάλεις εσύ ???
Με τα στήθη σου που είναι, δεν ανέβασες κάποια!!!