Νέα

Αφιέρωμα της Espresso στο bourdela.tv (7/2/2010)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.023
Πόντοι
17.085
To forum των "μπορντελέρ"

Πιπεράτες ιστορίες που γράφτηκαν πάνω σε ταλαιπωρημένα στρώματα οίκων ανοχής, «καυτά» σχόλια εμπλουτισμένα με μεγάλες δόσεις χιούμορ, «τσεκουράτες» κριτικές και αυστηρές βαθμολογίες σχετικά με την εμφάνιση των «κοριτσιών», τις υπηρεσίες που προσφέρουν, τη συμπεριφορά τους απέναντι στους πελάτες, την καθαριότητα των «σπιτιών» στα οποία εργάζονται και εν τέλει τη σχέση «απόδοσης-τιμής» είναι μόνο μερικές από τις πληροφορίες που περιλαμβάνει η πιο «εκρηκτική» ελληνική διαδικτυακή σελίδα, το site του bourdela.tv.

Η διάσημη πλέον ιστοσελίδα, με σήμα το «πονηρό» κόκκινο λαμπάκι, ξεκίνησε τη λειτουργία της ως απλό forum τον Αύγουστο του 2005 από μια παρέα τριών φίλων που αρχικά ανέβαζαν σχόλια μόνο για τους κλασικούς οίκους ανοχής της οδού Φυλής, της Λιοσίων και του πεζόδρομου της Ιάσονος στο Μεταξουργείο.

Σύντομα, το site που τότε είχε την ονομασία bourdela.com έγινε γνωστό σε όλους τους πελάτες του αγοραίου έρωτα, εξελίχθηκε με ταχύ ρυθμό και μάλιστα είχε φτάσει να αριθμεί πάνω από 90.000 μέλη, φιγουράροντας (σύμφωνα με τον διαχειριστή) μεταξύ των κορυφαίων πενήντα ιστοσελίδων που επισκέπτονταν οι Ελληνες χρήστες του Internet.

Ωστόσο, κάποια απρόβλεπτα προβλήματα είχαν ως αποτέλεσμα το προσωρινό «κατέβασμα» του site, το οποίο λίγους μήνες αργότερα έκανε δυναμική επανεμφάνιση με νέο διαχειριστή και καινούργια ηλεκτρονική διεύθυνση.

Antisthenis speaking…

Η «Espresso της Κυριακής» επισκέφτηκε την κεντρική βάση του site, συναντήθηκε με τον νέο διαχειριστή του, που είναι γνωστός με το nickname «Antisthenis», και έκανε διαδικτυακή «τσάρκα».

«Σίγουρα κανείς δεν περίμενε πως ένα site που ασχολείται αποκλειστικά με την ενήλικη σεξουαλική διασκέδαση θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία» μας λέει ο Antisthenis και προσθέτει: «Σήμερα έχουμε 87.000 μέλη και περίπου 12.000 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα. Το νούμερο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αφού δεν αφορά το σύνολο των επισκέψεων στη σελίδα, αλλά διαφορετικά άτομα που μπαίνουν καθημερινά. Μιλάμε για πολύ λαό που ουσιαστικά γουστάρει να ενημερώνεται για όλα όσα αφορούν τον αγοραίο έρωτα».

Οι «φυλές» των πελατών

Αναφορικά με το προφίλ των επισκεπτών που κάνουν «κλικ» στο site, ο Antisthenis μας λέει πως «η σελίδα είναι ανοιχτή για όλους τους χρήστες του Διαδικτύου, αρκεί να είναι πάνω από 18 ετών. Οι περισσότεροι είναι νεαροί και φοιτητές που επισκέπτονται τους οικονομικούς οίκους ανοχής των 15 και 20 ευρώ αλλά δεν θέλουν να πηγαίνουν… αδιάβαστοι. Εδώ μοιράζονται τις εμπειρίες τους και κρίνουν ποια κοπέλα μπορεί να ικανοποιήσει τις ορέξεις τους αλλά και ποια αξίζει τα λεφτά τους.

»Μια άλλη κατηγορία είναι τα μέλη ηλικίας 30-40 ετών που ψάχνουν πιο ακριβές λύσεις, όπως τα sex studio, τα city tours ή τα call girls. Κάποιοι από αυτούς είναι διατεθειμένοι να δώσουν ακόμη και 1.500 ευρώ για λίγες ώρες με μια porn star, οπότε καταλαβαίνεις πως πριν βάλουν το χέρι στην τσέπη θέλουν να γνωρίζουν το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η κάθε κοπέλα.

»Οι θαμώνες των strip clubs είναι μια εντελώς διαφορετική φυλή. Αυτοί γνωρίζουν τα πάντα για τα μαγαζιά και τις χορεύτριες. Είναι πολύ απαιτητικοί, αφού πρώτα μελετάνε και μετά πάνε να καταθέσουν τον οβολό τους».

Μορφωμένοι, πλούσιοι...

Ως κεντρικός διαχειριστής, ο Antisthenis περνάει πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τσεκάροντας διακριτικά τα σχόλια, τις κριτικές αλλά και τις προθέσεις των μελών. Ο ίδιος μας λέει ότι «θα περίμενε κανείς πως οι επισκέπτες και τα μέλη του site που ασχολείται αποκλειστικά με οίκους ανοχής είναι κατώτερου μορφωτικού επιπέδου, αλλά δεν είναι έτσι. Οι περισσότεροι είναι απόλυτα φυσιολογικά άτομα που σπουδάζουν, που έχουν γυναίκες και οικογένειες, υψηλά εισοδήματα και απαιτήσεις. Πέρα από τους άνδρες, υπάρχουν και εκατοντάδες γυναίκες μέλη του site, που συμμετέχουν σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος του forum ή ακόμη και στο chat (ζωντανή συζήτηση). Ειδικά στα αθλητικά θέματα γίνεται χαμός και το site μετατρέπεται σε κερκίδα σκληροπυρηνικών. Επίσης, υπάρχουν πολιτικά, οικονομικά, θρησκευτικά και διεθνή θέματα, αλλά και κάποια τρελά, όπως αυτό με τον τίτλο “περίεργες φάτσες που συναντάς σε οίκους ανοχής” ή “αλφαβητάρι του καμακιού”».

Σύμφωνα με τον διαχειριστή, στο site υπάρχει κατάλογος με βαθμολογίες και κριτικές για περίπου 210 οίκους ανοχής και 70 sex studio σε όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος μας λέει πως «υπάρχουν χάρτες με τις ακριβείς τοποθεσίες των οίκων, βαθμολογίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και ενημέρωση για τις ταρίφες. Στα σχόλια, τα μέλη γράφουν για τις ευχάριστες ή πολλές φορές δυσάρεστες εμπειρίες τους. Κάποια από αυτά έχουν πολύ γέλιο. Στα σεξουαλικά θέματα γίνεται απίστευτος χαβαλές. Κάποιοι ανεβάζουν θεϊκά σχόλια για μια κοπέλα που έχουν… καψουρευτεί, ενώ άλλοι την κράζουν επειδή δεν είναι του γούστου τους. Φυσικά, κόβονται όσα σχόλια είναι ακραία ή αφορούν προσωπικά δεδομένα των κοριτσιών. Το site ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα αλλά προσπαθούμε να τηρούμε την τάξη και να το κρατάμε σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο».

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ…

Εκτός από τους «ματάκηδες», που μπαίνουν στο site αποκλειστικά και μόνο για να δουν αισθησιακές φωτογραφίες ημίγυμνων γυναικών, υπάρχουν πολλά ενεργά μέλη που συμμετέχουν φανατικά στις συζητήσεις του forum!

- «Προβλέψεις για την οικονομική κρίση»,
- «μπλόκα αγροτών - τα μπλόκα των τεμπέληδων» και
- «ημερήσια ενημέρωση για οίκους ανοχής» είναι μόνο μερικές από τις επικεφαλίδες των θεμάτων που υπάρχουν στο site.

Αφθονο γέλιο προκαλούν τα σχόλια που ανεβάζουν οι τακτικοί επισκέπτες των οίκων ανοχής: «Για μία φορά, καλή είναι», «τυπικό, καλό… ξαλάφρωμα», «MILF μετριότητα», «βιαστικό αλλά στον μέσο όρο», «τίμια επιλογή αλλά περίμενα περισσότερα», «πολωνικό θηρίο», «βρήκα Μαρίνα και έδεσα», «φιλότιμη και τίμια», «σεβασμός στα χρήματα του πελάτη» και «συμπαθητικό νταρντανοπιπίνι» είναι κάποιοι από τους τίτλους στα σχόλια των μελών για τις κοπέλες που επισκέφθηκαν.

Ενας από τους πιο «διάσημους» επισκέπτες είναι το μέλος «bakalhs», που γράφει τα σχόλιά του στην καθαρεύουσα, χρησιμοποιώντας πολυτονικό σύστημα και περισπωμένες. Ο διαχειριστής του site μας λέει πως σίγουρα πρόκειται για πολύ μορφωμένο άτομο που έχει γυρίσει πολλά «σπίτια» και γράφει πάντα «μελετημένες» κριτικές.

ΣΧΟΛΙΑ
+ Ενα από τα θετικά σχόλια που αφορά την επίσκεψη μέλους του site σε sex studio αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είχα να τη δω από τον περασμένο Δεκέμβρη και σήμερα ήταν η ώρα για νέο ραντεβού. Η Ν. είναι γνωστή στον μέσο στουντιάκια. Ξανθιά, ψηλή, γύρω στα τριάντα, με ωραίο σώμα και στητό στήθος. Εμπειρη γυναίκα. Εγκάρδιος χαιρετισμός στο σαλόνι και είσοδος στο δωμάτιο. Δεν άργησε να έρθει. Εναρξη με τα γνωστά προκαταρκτικά της που με απογειώνουν. (...) Εξαιρετικά αισθησιακές εκφράσεις του προσώπου της με σφιξίματα και φιλάκια στον λαιμό μου. Στο τέλος, κάθισε δίπλα μου στο κρεβάτι και τα είπαμε λίγο, μέχρι τη στιγμή που έφυγε, χαιρετώντας με σταυρωτό φιλάκι. Εχουμε “δέσει” αρκετά καλά και τολμώ να πω χωρίς κανένα ίχνος εγωισμού, ότι και αυτή το απολαμβάνει. Είναι από τις κορυφαίες μου επιλογές και πάντα περνάω καλά μαζί της. Είναι πλέον μέσα στην πρώτη τριάδα των αγαπημένων μου κοριτσιών».

- Φυσικά, υπάρχουν και οι παραπονεμένοι πελάτες, που ανεβάζουν σχόλια όπως το παρακάτω, που ανήκει σε κάποιον που μετάνιωσε για τα λεφτά που έδωσε σε έναν οίκο ανοχής: «Παιδιά, είναι η δεύτερη κριτική μου και αυτό που έχω να πω όσον αφορά τη Μ. είναι ότι η κοπέλα, παρ’ όλο που το ρεπερτόριό της είναι πλούσιο, σε χαλάει το γεγονός ότι είναι πάντα βιαστική, σε βαθμό που αυτό σε ξενερώνει. Το ξέρω ότι είναι η δουλειά της, αλλά, κοπέλα μου, χαλάρωσε λίγο, ώστε να περάσουμε και εμείς καλά».
Κάποιος άλλος γράφει: «Αρκετά φουσκωμένος πρωινιάτικα, πήγα στο μοναδικό μαγαζί που είναι ανοιχτό στην περιοχή. Τσατσά δεν υπήρχε και βγήκε η κοπέλα στο σαλόνι μαζί με έναν μαύρο σκύλο. Για ποιότητα κοπέλας και ομορφιά, ας μην το συζητήσουμε! Πέρασα στο δωμάτιο και κατευθείαν της είπα να γυρίσει. Τέλειωσα σε ένα λεπτό. Φεύγοντας με χαιρέτησε μόνο ο σκύλος... γαβγίζοντας».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
Φωτ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.703
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
καλο! μπραβο αντισθενη!! :rockon:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
Καλα ρε απο ολο το σαιτ μονο ο μπακαλης τους εκανε εντυπωση???χαχαχαχαχαχαχαχα ουτε περσονα ουτε πλεζουρας,ουτε βολταιρος ή ΠΠ ?τιποτα?
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Και σ΄ανωτερα.

Δεν χωραει αμφιβολια οτι το bou ειναι ενα απο τα γνωστοτερα και αγαπητα πλεον site στην Ελλαδα.

ΥΓ: Antistheni κατι μου θυμισε ενα κοματι του αρθρου............
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
θα έπρεπε να γράψει και για τις ύβρεις...για τα ραντεβού...όλα...για να κατανοήσουν οι αναγνώστες της εσπρέσσο το υψηλό επίπεδο (κάποιων εκ)των μελών.... :jerking: :jerking: :jerking:

ΥΓ--->Σε λίγο θα δούμε και τον τάλο να δίνει συνέντευξη για το απέναντι μαγαζί... :rockon: :rockon: :rockon:
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ναι πεδια δεν προλαβα να σας ευχαριστισο για της πληροφοριες που μου δωσατε, χωρις εσας δεν θα ολοκληρωνα ποτε το αρθο



:grin: :grin:
 

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Μηνύματα
201
Like
1
Πόντοι
1
εμενα βλεπω να μου την πεφτουν ολοι οι αγροτες,με το θεμα που ανοιξα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.363
Κριτικές
61
Like
42.403
Πόντοι
22.785
Και σ΄ανωτερα.

Δεν χωραει αμφιβολια οτι το bou ειναι ενα απο τα γνωστοτερα και αγαπητα πλεον site στην Ελλαδα.

ΥΓ: Antistheni κατι μου θυμισε ενα κοματι του αρθρου............
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δικές σου κριτικές είναι αύτες φίλε μου καλέ  :rockon: :rockon: :rockon:
ποιός άλλος μπορεί να σε δρασκελήση ????? :bounce: :bounce:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
Παντως το μιλφ μετριοτητα σαν τιτλος ειναι δικο μου και θελω το κοπιραιτ....αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
30.780
Κριτικές
16
Like
10.270
Πόντοι
8.645
Ας ετοιμάστούμε για νεα φουρνιά μελών. Νέο σπαμοπανηγύρι ενόψει
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.363
Κριτικές
61
Like
42.403
Πόντοι
22.785
θα έπρεπε να γράψει και για τις ύβρεις...για τα ραντεβού...όλα...για να κατανοήσουν οι αναγνώστες της εσπρέσσο το υψηλό επίπεδο (κάποιων εκ)των μελών.... :jerking: :jerking: :jerking:

ΥΓ--->Σε λίγο θα δούμε και τον τάλο να δίνει συνέντευξη για το απέναντι μαγαζί... :rockon: :rockon: :rockon:

Μήν κακιώνης !!!!
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.363
Κριτικές
61
Like
42.403
Πόντοι
22.785
Πάντως προβλέπεται όγκος νέων μελλών ..... ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ??????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

Επισκέπτης
Καλα ρε απο ολο το σαιτ μονο ο μπακαλης τους εκανε εντυπωση???χαχαχαχαχαχαχαχα ουτε περσονα ουτε πλεζουρας,ουτε βολταιρος ή ΠΠ ?τιποτα?
παραγκα τι περιμενεις? :jerking:

αντι να γραψουν για το νωντα και τις περιπετειες του... :jerking:
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
και πιος στο πουτσο ειναι ο μπακαλης???




σορρυ antistheni kai espreso που ριχνω το επιπεδο  :2funny:
 

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Μηνύματα
2.140
Like
0
Πόντοι
16
Καλα ρε απο ολο το σαιτ μονο ο μπακαλης τους εκανε εντυπωση???χαχαχαχαχαχαχαχα ουτε περσονα ουτε πλεζουρας,ουτε βολταιρος ή ΠΠ ?τιποτα?

Μην μπερδεύεσαι, ο bakalhs είναι ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ.  :grin:

Ένας και μοναδικός.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
Εχει εδω φρουτα.....ολων των ειδων αχαχαχαχαχαχα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom