Νέα

Αφιέρωμα : Αγοραίος Έρωτας & Αυταρχικά Προγράμματα Η Εξέλιξη έως Σήμερα !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Άρθρα BDSM : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_30.html[/url]


Αφιέρωμα : Αγοραίος Έρωτας & Αυταρχικά Προγράμματα Η Εξέλιξη έως Σήμερα !
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2012/01/blog-post.html[/url]



Αυταρχικά Προγράμματα , Αγοραίος Έρωτας και η εν γένει εξέλιξη της σεξουαλικής απελευθέρωσης στην Ελλάδας απο τις αρχές δεκαετίας 90 και μετά .

Αυτό είναι ένα άρθρο που πάντα είχα μέσα στο μυαλό μου , πάντα ήθελα να αποτυπώσω στο χαρτί ή στην οθόνη αλλά η διαρκής εξέλιξη των πραγμάτων στο τομέα του BDSM καθώς και η προσωπική μου καθημερινότητα με τους τρελούς ρυθμούς εργασίας , το άγχος και την έλλειψη χρόνου το καθιστούσαν απαγορευτικό .

Επιπλέον, μου έλειπε το «Ρητορικό Βήμα» για κάτι τέτοιο μιας και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε ότι πριν το διαδίκτυο δεν υπήρχε κανένας άλλος τρόπος για κάτι τέτοιο . Ακόμα και στα περιοδικά της εποχής , τις «τσόντες» , το θέμα του σαδομαζοχισμού και των φετίχ , καλυπτόταν πολύ επιφανειακά και με κλεμμένες φωτογραφίες απο ταινίες ή άλλα περιοδικά του εξωτερικού .


Δεν θα ήταν εύκολο να γράψω ένα άρθρο για τα αυταρχικά προγράμματα απο την δεκαετία του 1990 μέχρι και σήμερα χωρίς να περιγράψω παράλληλα τόσο την προσωπική μου περιήγηση στον χώρο αυτό όσο και τις εμπειρίες φίλων και γνωστών απο το διαδίκτυο που έζησαν εκείνη την εποχή όπως και εγώ τις πρώτες τους εμπειρίες.

Ξεκινάω λοιπόν αναφέροντας ότι όλοι όσοι ξεκινήσαμε τις περιηγήσεις μας στο χώρο του αγοραίου έρωτα απο τις αρχές δεκαετίας του 90 , βιώσαμε μια τεράστια αλλαγή .

Ήταν η εποχή πτώσης του «Σιδηρούν Παραπετάσματος» και της λήξεως του Ψυχρού Πολέμου που σηματοδότησε ένα τεράστιο κύμα μετανάστευση Ανατολικοευρωπαίων Καλλονών που όμοιές τους δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ εμείς οι Έλληνες .

Πριν κάποιος , ειδικά νεαρότερης ηλικίας με πει υπερβολικό θα θυμίσω ότι για παράδειγμα στην οδό Φυλής , μέσα σε ένα ή δύο χρόνια , εξαφανίστηκαν όλες οι Ελληνίδες και εμφανίστηκαν στην θέση τους δίμετρες καλλονές που κανείς νεαρός στην ηλικία μου δεν είχε τολμήσει να φαντασιωθεί ότι θα έκανε ποτέ σέξ μαζί τους .

Ενώ όμως είχε γίνει μεγάλο ποιοτικό άλμα στο χώρο του σέξ , δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον χώρο του BDSM.

Τι εννοώ ;

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα απο την αρχή .

Υπάρχουν άντρες υποτακτικής ψυχολογίας που επιθυμούν την Γυναικεία Κυριαρχία απο αυταρχικές Κυριαρχικές Αφέντρες . Αυτό είναι μια πραγματικότητα . Μπορεί κανείς να το διαπιστώσει στις ΗΠΑ απο την δεκατία του 60 κιόλας με την έλευση της πρώτης διάσημης Αφέντρας Betty Paige που έκανε τις πρώτες βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφήσεις με κίνκυ περιεχόμενο ενώ ακόμα πιο παλιά , η επιστήμη της Ψυχολογίας παρακολουθεί τα φετίχ , τα βίτσια και τον σαδομαζοχισμό ( Φρουντ κλπ ) .

Ενώ λοιπόν σε όλες τις ανεπτυγμένες και σεξουαλικά απελευθερωμένες χώρες της Ευρώπης καθώς και τις ΗΠΑ και Ιαπωνία ο χώρος του BDSM αρχίζει να αναπτύσσεται , εδώ στην Ελλάδα , υπήρχε μαύρος μεσαίωνας .

Στην Φυλής , ακόμα και το σέξ ήταν μια κάπως «αποστειρωμένη» κατάσταση όπου η κοπέλα έμπαινε μέσα , επέτρεπε άγγιγμα , χάδια και φίλημα του στήθους, φορούσε το προφυλακτικό στο πελάτη , λίγο στοματικό σέξ και μετά ακολουθούσε σέξ σε ένα δύο στάσεις και τέλος . Όλη η διαδικασία ήταν για 10 λεπτά το πολύ και με κόστος 3.000 δραχμές έως 5.000 δραχμές .

Ακόμα και αυτές τις «πενιχρές» για τα σημερινά δεδομένα υπηρεσίες , αρκετές φορές κάποιες επαγγελματίες αποτύγχαναν να τις εκτελέσουν δημιουργώντας συναισθήματα απόγνωσης .

Σε αυτό το περιβάλλον λοιπόν εάν κάποιος πελάτης ζητούσε κάτι πιο διαστροφικό ή κανένα φετίχ όπως για παράδειγμα να γλείψει τα δακτυλάκια της κοπέλας ή να του δώσει κανένα σκαμπήλι ή ξυλιά στα πισινά , τότε κατά πάσα πιθανότητα θα εισέπρατε αρνητική απάντηση.

Ήταν ελάχιστες οι κοπέλες που άφηναν ή έκαναν κάτι πέρα απο το «πρόγραμμα» πράγμα που ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω μέχρι και σήμερα γιατί συνέβαινε .

Αξίζει δε να αναφερθεί ότι στη Φυλής , οι κοπέλες που ήταν πιο ελαστικές σε τέτοια αιτήματα ήταν οι εγχειρισμένες αλλαγής φύλου που ήταν γνωστά τα μέρη που βρίσκονταν προκειμένου να ζητήσει κάποιος πελάτης κάτι πιο κίνκυ
Όταν λοιπόν κάποιος ανακάλυπτε μια κοπέλα πρόθυμη να παίξει διαφορετικά μαζί του το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό αλλά μετά ερχόταν αντιμέτωπος με μια άλλη πραγματικότητα που επικρατούσε τότε . Η κοπέλα μπορεί να εξαφανιζόταν , να άλλαζε μέρος ή βάρδια και κανείς δεν έδινε πληροφορίες .

Πέραν λοιπόν κάποιων κοριτσιών που ο φετιχιστής εκείνη την εποχή ήξερε ότι θα του ικανοποιούσαν κάποια βίτσια , έστω και σε ελάχιστο βαθμό , αν φυσικά μπορούσε να τις βρεί στο ίδιο σημείο , η επόμενη επιλογή του ήταν οι αγγελίες .
Οι Αγγελίες στις εφημερίδες , άνοιγαν ένα νέο πεδίο στην αναζήτηση των υποτακτικών αντρών ή των φετιχιστών για εξουσιαστικές γυναίκες .

Εκεί τα πράγματα ήταν ακόμα πιο ομιχλώδη . Καταρχήν στις αγγελίες υπήρχαν επαγγελματίες που εργάζονται σπίτι τους και κάποιος ,έκλεινε ραντεβού , πήγαινε επιτόπου σε κάποιο διαμέρισμα και εκεί «έκλεινε η δουλειά» .

Η άλλη επιλογή ήταν κοπέλες που έρχονταν στο σπίτι του πελάτη .

Οι τιμές ήταν πολλαπλάσιες και την στιγμή που στην Φυλής ήταν 5.000 δραχμές , στα διαμερίσματα ξεκινούσαν απο 15.000 δραχμές .

Αυτα για το κανονικό σέξ . Αυταρχικά προγράμματα , τότε αρχίσαν να προστίθενται στις αγγελίες με την κλασσική ατάκα «Αβάδιστα ή ΑΑΑ ( λόγω ορθογραφικής κατανομής για να μπαίνει η αγγελία πρώτη ) ... στο χώρο σας και σπέσιαλ αυταρχικό )».

Δεν έχω προσδιορίσει πότε ακριβώς έκανε η προσθήκη του αυταρχικού στις αγγελίες αλλά νομίζω ήταν γύρω στο 1995 όπου το πρόσεξα σε μαζικές αγγελίες , προφανώς επειδή είχαν μείνει άνεργες πολλές επαγγελματίες απο την Ανατολικοευρωπαίες και θυμόντουσταν τις «απαιτήσεις» των πελατών .

Οι Ανατολικοευρωπαίες στην Φυλής ήταν πιο ανοικτές σε παιχνίδια με τα πόδια ή κανένα σκαμπήλι ή καμία ξυλιά στα πισινά ενώ οι «εγχειρισμένες κοπέλες» που είχαν απομείνει (νομίζω ότι οι υπόλοιπες είχαν μεταφερθεί Αχαρνών) είχαν μπει και αυτές στο τρυπάκι της ποδολαγνεία και το πρόχειρου BDSM .

Οι Αγγελίες λοιπόν υπόσχονταν call girls με δυνατότητες αυταρχικών προγραμμάτων ή σε άλλη περίπτωση ιερόδουλες που εργάζονταν στα διαμερίσματα που σιγά σιγά άρχισαν να διαθέτουν και κανένα μαστίγιο .

Παρόλο που οι Ελληνίδες δεν τα κατάφεραν κατά την γνώμη μου σε κανένα τομέα του πληρωμένου έρωτα , είτε μιλάμε για αυταρχικά προγράμματα είτε μιλάμε για κανονικό σέξ, εντούτοις υπήρξαν και φωτεινές εξαιρέσεις όπως για παράδειγμα την διαβόητη Αφέντρα Κλαίρη , η οποία έδωσε και συνέντευξη σε αντρικό περιοδικό ( νομίζω ΜΑΧ ή ΝΙΤΡΟ) για τα αυταρχικά προγράμματα και η οποία αποσύρθηκε σε προχωρημένη ηλικία , επιπλέον Ελληνίδα ήταν η πρώτη ιδιοκτήτρια αμιγούς dungeon στην Ελλάδα που δεν προσέφερε όμως Υπηρεσίες Σέξ ενώ υπήρξαν και άλλες Ελληνίδες Αφέντρες στα διαμερίσματά τους που προσέφεραν πολύ καλά προγράμματα αυταρχικού μέσω αγγελιών .

Ένα φαινόμενο που θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω στο αφιέρωμά μου για τις αγγελίες ειδικότερα , είναι και η ύπαρξη κάποιων φαινομένων που αποδεικνύαν με τον πιο σαφή τρόπο ότι έπρεπε να γίνει η επανάσταση του διαδικτύου ήταν και κάποιες απάτες που στήθηκαν εις βάρος των υποτακτικής ψυχολογίας αντρών που έψαχναν να βρούν κυριαρχικές γυναίκες .

Ήταν τα υποτιθέμενα «Κλάμπ Κυριών» που ο πελάτης έπρεπε να κάνει κάποια συνδρομή , να πληρώσει εφάπαξ ένα μεγάλο ποσό ( 50.000 δρχ ) και στην συνέχεια θα τον φωνάζαν οι αυταρχικές κυρίες που ανήκαν στο κλάμπ να τον χρησιμοποιούν ώς σκλάβο .

Έχω διαβάσει εμπειρίες στο διαδίκτυο τραγικές που είτε εξαφανίστηκαν τα χρήματα των πελατών είτε στην αρχή τους υποδεχόταν μια εντυπωσιακή Αρχι-αφέντρα , τους έπαιρνε τα λεφτά και στην συνέχεια , κανά δύο φορές τους καλούσαν σε ένα ελεεινό χώρο σε ένα βρωμερό διαμέρισμα να υπηρετήσει εξηντάρες και πενηντάρες αλλοδαπες .

Αργότερα , ευτυχώς δημιουργήθηκε ένα σάιτ , το το οποίο έπραξε το αυτονόητο , δηλαδή δημιούργησε μια βάση δεδομένων με τους οίκους ανοχής και τα στούντιο που υπάρχουν , έδωσε την δυνατότητα δημιουργίας μια κοινότητας χρηστών που μπορούσαν να επικοινωνήσουν να αλλάξουν πληροφορίες μα πάνω απο όλα άλλαξε την νοοτροπία των στούντιο και των οίκων ανοχής μια και άνοιξαν ιστοσελίδες στο διαδίκτυο με φωτογραφίες κοριτσιών , πληροφορίες προγραμμάτων ανώ πάντα υπήρχε πλέον η σκέψη στο βάθος του μυαλού των ιδιοκτητών ότι μια κακή κριτική θα ήταν επιζήμια .

Εκείνη την εποχή όμως μια τέτοια δυνατότητα ήταν επιστημονική φαντασία οπότε μια τέτοια απάτη ήταν πολύ εύκολο να στηθεί .

Στα μέσα της δεκαετίας του 90 το διαδίκτυο άρχισε πλεόν να εξαπλώνεται . Ήρθαμε σε επαφή με έναν άλλο κόσμο που έδειχνε , ειδικά στο κόσμου του σέξ πόσο διαφορετικά λειτουργούσαν οι άλλες χώρες .

Ειλικρινά , εκείνη τη περίοδο με είχε πιάσει θυμός . Έβλεπα επαγγελματίες Αφέντρες , με σάιτ , προσωπικές φωτογραφήσεις , να προσφέρουν υπηρεσίες που εδώ δεν διανοείτο κανείς να συζητήσει και πραγματικά απογοητευόμουν . Έβλεπα επίσης ερασιτεχνικά σάιτ με κοπέλες της διπλανής πόρτας που είχαν ώς θέματα την ποδολαγνεία . την ελαφρά κυριαρχία ή απλώς παίζαν κίνκυ παιχνίδια με τους φίλους τους ενώ ήμουν αναγκασμένος να ζώ σε μια χώρα που έπρεπε να έχουμε ώς σκοπό της ζωής μας πως θα μπούμε στο ένα κλάμπ ή το άλλο .

Μόνο μια Αφέντρα Ελληνίδα τόλμησε και έφτιαξε ιστοσελίδα και μάλιστα έφτιαχνε και βίντεο προς πώληση στα Ελληνικά αλλά δυστυχώς δεν κράτησε για πολύ και επέστρεψε πίσω στις ΗΠΑ ( ή τουλάχιστον έτσι έγραφε στην ιστοσελίδα της ) . Απο εκεί και πέρα άλλες 2 ή 3 προσπάθειες έπεσαν στο κενό .
Προφανώς ο καταπιεσμένος τόσα χρόνια Έλληνας δεν είχε χορτάσει ακόμα απο το κανονικό σέξ με τις Ανατολικοευρωπαίες οπότε και η «αγορά» δεν έκανε άλλα βήματα .

Μετά την οικονομική καταστροφή του χρηματιστηρίου και την έλευση του 2000, ο χάρτης του αγοραίου έρωτα άρχισε να αλλάζει και πάλι .

Οδεύαμε προς την επίπλαστη ευημερία της Ολυμπιάδας , χρήμα άρχισε να ρέει στην αγορά αλλά για ακόμα μια φορά , ο κόσμος του αγοραίου έρωτα έμεινε πίσω στις εξελίξεις .

Νέα στριπτηζάδικα , αλματώδη ανάπτυξη των στούντιο όπου κανείς είχε καλύτερες υπηρεσίες απο τα κλασικά σπίτια της Φυλής , ανάπτυξη ιστοσελίδων των στούντιο με φωτογραφίες , σαφή περιγραφή των υπηρεσιών που προσφέρανε , νέες ψηφιακές φετιχιστικές κοινότητες όπως το Greek Foot Forum και το Greek Bdsm Community .

Αυτές ήταν μερικές απο τις καίριες αλλαγές που συνέβησαν ενώ ακόμα και στο χώρο των οίκων ανοχής και των στούντιο , έγιναν και εκεί αντίστοιχες αλλαγές.

Απο τα σπίτια που υπήρχαν εγχειρισμένες τρανς , ξεκίνησαν τα πρώτα αυταρχικά παιχνίδια και τα πρώτα παιχνίδια με αξεσουαρ και δονητές .

Αυτό σιγά σιγά εξαπλώθηκε σαν φήμη και ιδέα και τα στούντιο άρχισαν να εξοπλίζονται με τα πρώτα βαλιτσάκια με δονητές και μαστίγια προκειμένου να αρχίσουν να προσφέρουν αυταρχικά προγράμματα .

Εννοείται ότι η πελατεία πια των κοριτσιών είχε γίνει πιο δύσκολη μιας και ζητούσαν ότι έβλεπαν στο διαδίκτυο ή στα DVD και φυσικά , δεν μιλάμε για αυταρχικά προγράμματα ή ποδολαγνεία αλλά και για άλλες υπηρεσίες σεξ όπως ισπανικός αυνανισμός στα στήθη , το τελείωμα στο πρόσωπο , το πρωκτικό κλπ .
Οι νέες επιθυμίες των πελατών , σε συνδυασμό με τις ολοένα εξελισσόμενες κοινότητες στο διαδίκτυο που ήταν έτοιμες να μεταδόσουν κάθε πληροφορία για τον αγοραίο έρωτα και τα προγράμματα , ώθησαν τους επαγγελματίες να κάνουν στροφή και να εμπλουτίσουν τα προγράμματά τους με νέα κόλπα .

Σήμερα , στούντιο προσφέρουν αυταρχικά προγράμματα , έχουν ξεκινήσει να έχουν διαμορφωμένους χώρους με αξεσουάρ , στολές κλπ προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος .

Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα , με μια εξαιρετικά αρνητική συγκυρία .

Ενώ άρχισε να αναπτύσσεται ο επαγγελματικό χώρος του BDSM στην Ελλάδα , αρχίσαν να προσφέρουν καλύτερου επιπέδου υπηρεσίες , με αξεσουάρ , στολές και γενικά να διαμορφώνεται μια κατάσταση που πριν 10 ή περισσότερα χρόνια, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί , πέσαμε στην οικονομική κρίση .

Οι οικονομικές δυνατότητες των Ελλήνων σήμερα έχουν σαφώς περιοριστεί και μάλιστα αν σκεφτεί κανείς τα χρήματα που είχαν «πεταχτει» παλαιότερα σε χειρότερες υπηρεσίες , κυριολεκτικά είναι να τρελαίνεται .

Ακόμα και προσωπικά μιλώντας , αγανακτώ για όλα εκείνα τα λεφτά που πέταξα τον καιρό που είχα την δυνατότητα σε απατεώνισες του χώρου που αντιμετώπιζαν τα αυταρχικά προγράμματα σαν ένα εύκολο τρόπο πορνείας χωρίς να κουράσουν το κορμί τους και στεναχωριέμαι που δεν τα έχω τώρα να ενισχύσω εκείνες τις επαγγελματίες που κάνουν το πάν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας αυταρχικά προγράμματα.

Η Ελλάδα έπεσε για ακόμα μια φορά θύμα κακού timing .

Τι μέλλον γενέσθαι ;

Τα πράγματα είναι απλά για τους επαγγελματίες του χώρου και ειλικρινά εύχομαι να ακούσουν την γνώμη ενός φετιχιστή πελάτη .

Δεν είναι δυνατόν να γυρίσουμε πίσω , στην εποχή που περιγράφει ο Ηλίας Πετρόπουλος στο βιβλίο του με οίκους ανοχής και στούντιο που θα είναι για το λούμπεν προλεταριάτο που προφανώς θέλουν κάποιοι πολιτικοί παράγοντες να δημιουργήσουν στην Ελλάδα .

Οι οικονομικές συγκυρίες είναι πολύ κακές αλλά πρέπει η BDSM κοινότητα να συντηρηθεί και οι επαγγελματίες που έκαναν σοβαρά βήματα στα αυταρχικά προγράμματα να επιβιώσουν.

Πως θα γίνει αυτό ;

Με δύο τρόπους . Ο πρώτος τρόπος είναι ότι πρέπει να κρατήσουν τις υπηρεσίες οι επαγγελματίες σε καλά επίπεδα ώστε ο φετιχιστής που έρχεται με το υστέρημά του να μένει ικανοποιημένος και να μην απογοητεύεται .

Ο δεύτερος τρόπος είναι η εξωστρέφεια .

Έχετε τους χώρους , τα κορίτσια με εμπειρίες , τον εξοπλισμό . Μήπως είναι ώρα να μιμηθούμε τους ξένους ; Μήπως πρέπει να δούμε βιντεάκια , εταιρείες παραγωγής κλιπ σαδομαζοχιστικού περιεχομένου απο τα στούντιο ;

Οι ξένοι το κάνουν χρόνια αυτό και μάλιστα δεν στοχεύουν στην εγχώρια αγορά αλλά στην αγορά του εξωτερικού .

Ζήτηση για σαδομαζοχιστικά κλιπάκια , βίντεο , συνδρομητικές ιστοσελίδες κίνκυ περιεχομένου θα υπάρχει στο εξωτερικό .
Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει το μεγάλο βήμα ;

Σημείωμα Kinky Admin.

Το άρθρο σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει . Όποιος θυμηθεί κάτι άλλο και θέλει να προσφέρει στην ενημέρωση ας το στείλει και θα χαρώ να το αναρτήσω .

Δεν είναι δυνατόν να έχω πλήρη εικόνα της δεκαετιας του 90 μιας και ήμουν έφηβος και με λίγα χρήματα . Αν κάποιος θυμάται να είχε ζήσει κάτι άλλο ας το πει .

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλους τους διαδικτυακούς μου φίλους και φίλες , χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσα να γράψω αυτό το αφιέρωμα .






Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

  1.
      Οδοιπορικό στα μονοπάτια του πληρωμένου έρωτα Μέρος 1ο: Αθώα Εποχή

[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/08/1.html[/url
]

  2.
      Οδοιπορικό στα μονοπάτια του πληρωμένου έρωτα Μέρος 2ο: Κάθοδος του Ξανθού Γένους

[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/08/2.html[/url]

  3.
      Οδοιπορικό στα μονοπάτια του πληρωμένου έρωτα Μέρος 3ο: Μια Νέα Εποχή

[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/08/3.html[/url
]

  4.
      Η Συνταγή ενός Αυταρχικού Session

[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/08/session.html[/url
]

  5.
      Bdsm Tαινίες – Iστοσελίδες

[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/08/bdsm-t-i.html[/url]

  6.
      Strapon Play - Η Ψυχολογική Επίδραση Στον Υποτακτικό/Σκλάβο Μιας Αφέντρας

[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/10/strapon-play_26.html[/url
]

  7.
      Υπάρχει BDSM σκηνή στην Ελλάδα ; Μια Ανοικτή Επιστολή Με Πολλούς Αποδέκτες

          [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/bdsm.html[/url]

  8.
      Σημεία Που Κρίνουν Την επιτυχία Ενός Αυταρχικού Προγράμματος Απο Επαγγελματία Αφέντρα !

[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/blog-post_29.html[/url]
 

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Μηνύματα
2.921
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
παντως σημερα φιλε, στην ελλαδα μπορεις ανετα να ικανοποιησεις αυτο το γουστο τουλαχιστον μεχρι στιγμης ;)
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
31
Πόντοι
166
Αν και ειμαι αδιάφορος προς τα αυταρχικά. πρέπει να πω ότι το άθρο του συναγωνιστή ειναι πάρα πολύ καλό.

Οι γλαφιρές περιγραφές περασμένων χρόνων στο χώρο του πληρομένου έρωτα είναι ολα τα λεφτά.

 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.434
Κριτικές
3
Like
3.380
Πόντοι
786
εντούτοις υπήρξαν και φωτεινές εξαιρέσεις όπως για παράδειγμα την διαβόητη Αφέντρα Κλαίρη

Αυτή ή κάργια μία φορά πού πήγα νά γαμήσω τότε στή Φυλής μού δάγκωσε απροειδοποίητα & δυνατά τόν πούτσο! Έφαγε μία κλωτσιά πού τήν άκουσε! Τίς είπα τί μαλακίες κάνεις! Μού είπε είμαι αφέντρα κι έτσι, συγνώμη πού δέν σέ ρώτησα άν γουστάρεις...αλλά μού άρεσε ή αντιδρασή σου. Καί μού έστρωσε κώλο. Τήν ξεκώλιασα παραδειγματικά! :rockon:
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Αν και ειμαι αδιάφορος προς τα αυταρχικά. πρέπει να πω ότι το άθρο του συναγωνιστή ειναι πάρα πολύ καλό.

Οι γλαφιρές περιγραφές περασμένων χρόνων στο χώρο του πληρομένου έρωτα είναι ολα τα λεφτά.

Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το άρθρο μου και σου συστήνω να δείς και τα λίνκ με τα οδοιπορικά τον αγοραίο έρωτα που έχω παραθέσει .

Φϊλε Όμπι Ουάν πράγματι η Κλαίρη , είχε απότομο τρόπο κάποιες φορές!
 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.434
Κριτικές
3
Like
3.380
Πόντοι
786
Εγώ τήν είχα πετύχει ώς κανονική βάρδια σέ αυτό μέ τήν αυλίτσα-διαδρομάκι σέ σχήμα Γ ισόγειο από τήν δεξιά πλευρά όπως ανεβαίνουμε τά νούμερα. Γύρω από 80 κάτι αριθμό άν θυμάμαι καλά, πάνε καί πολλά χρόνια. Πού νά ήξερα ότι θά φάω δάγκα!
 

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
711
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Φιλε μου εχεις κανει παρα πολλυ καλη δουλεια και σε συγχαιρω για αυτο!

Ειμαι και εγω οπαδος του αυταρχικου, εχω περασει απο ολες η σχεδον ολες τις φασεις του αλλα κολησα σε 2 στην Τινα και στην Ευα...

Και οι δυο πολυ καλα κοριτσια αλλα παρα πολλυ ακριβες για το πορτοφολι μου, τουλαχιστον μια απο τις 2 εχει καταλαβει οτι εχουμε κριση και εχει ριξει λιγο τις τιμες!
 

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Μηνύματα
163
Like
62
Πόντοι
1
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ 2003 ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΙΑ ΑΦΕΝΤΡΑ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΤΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΕ ΧΩΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣΤΙΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΣΚΕΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΦΟΛΕΣ ΑΥΤΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ ΕΒΑΖΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΡΙΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΑΙΤ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΦΕΝΤΡΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ  ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ FORUM ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Η αλλαγή της νοοτροπίας ώς προς τα αυταρχικά , ότι είναι δηλαδή μια "αρπαχτή" , χωρίς να "λερωθεί" η γυναίκα επαγγελματίας , αλλάζει .
Η Αλλαγή είναι αργή καθυστερημένη αλλά συντελείται .
Βλέπουμε στούντιο να έχουν ειδικούς χώρους πλέον με αξεσουάρ και στολές , βλέπουμε διαδικτυακή παρουσία , μικρά σημεία που σιγά σιγά δείχνουν μια αλλαγή .
Αρκεί να μην επηρεαστεί η όλη προσπάθεια απο την οικονομική κρίση  :headbang:
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
31
Πόντοι
166
Δυστηχός, τίποτα δεν θα μείνει αλώβητο σε αυτή την μακρα κρίση που μπαίνουμε.

Φυσικά εμεις που ζήσαμε το "όνειρο" (έστω και με πλαστικό χρήμα) θα υποφερουμε πολύ, αλλά και οι νεότεροι που δεν γνώρισαν τις χρυσες εποχές θα μείνουν στο σκοτάδι.

Οι γερμανοι φίλοι μα ςθα μας κάνουν αυταρχικά που δεν τα έχουμε φανταστει. Και οι ελλεινιδες θα κάνουν καρριέρα στο εξωτερικό ως τανες επι πτυχείο
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
αυτο με τα βίντεο πάντως δεν είναι άσχημη επιχειρηματική κίνηση, αλλα αρκεί να μήν γίνει αρπαχτή.
 

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους καλη χρονια να εχουμε με υγεια και αγαπη και ολα τα αλλα ερχονται.Στο θεμα μας τωρα που λεγεται αυταρχικο,οι καλυτερες κοπελες σε θεμα υπηρεσιας και τιμης πιστευω πως ειναι στο στουντιο φυλης 104 με διαφορα.Εχω δοκιμασει παρα πολλες αλλα αντε μια δυο να αξιζανε ολες οι αλλες ειναι φολες οπως ειπατε και καλο θα ηταν οπως ειπε ενας φιλος παραπαν να δημιουργηθει ενα φορουμ ωστε να γνωριζουν ποιες ειναι καλες σε αυτο το προγραμμα ωστε να μην πεταμε τα λεφτα μας τζαμπα γιατι ειναι ενα απο τα ακριβοτερα προγραμματα αν οχι το ακριβοτερο.Εγω εδω και τεσσερα χρονια ειμαι πιστος στο στουντιο φυλης 104 για το συγκεκριμενο προγραμμα και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τι στιγμη απο κοπελες που κανουν αυταρχικο(μια δοκιμη θα σας πεισει) οπως και οταν πατε καντε μια συζητηση με το κοριτσι που θα επιλεξετε για το τι σας αρεσει και δεν νομιζω να φυγετε δυσαρεστημενοι.
 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
8.880
Like
26
Πόντοι
66
παντως κακως που ειναι ακριβα αυτα τα προγραμματα,μιλαμε τρως φαπες και πληρωνεις και ενα σωρο λεφτα,κανονικα θα επρεπε να ειναι οσο τα αλλα προγραμματα
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
παντως κακως που ειναι ακριβα αυτα τα προγραμματα,μιλαμε τρως φαπες και πληρωνεις και ενα σωρο λεφτα,κανονικα θα επρεπε να ειναι οσο τα αλλα προγραμματα
αυτην που δερνει την ρωτησες;ειναι χειρωνακτικη εργασια μαν.....σε αντιθεση με το απλο προγραμμα ανοιγω τα ποδια και κανω την πεθαμενη..... :grin: :grin: :grin: :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom