You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 269K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
stelios007
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στον αγγελιοχωρο εχει μια αγγελια για μια αφεντρα 42 ετων.Παρε να δεις τι παιζεικαλημερα.ψαχνω απεγνωσμενα μια αφεντρα στη θεσσαλονικη...υπαρχει?εψαξα σε αγγελιες αλλα τιποτα...μπορει κανεις να βοηθηση?
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
pare tin eleonora 6983628955 ine 37 xronon
[/quo
φιλε μου εμφανησιακα πως ειναι?Απο στηθος?
Και λεγοντας 'αφεντρα' κανει μόνο αυταρχικό?Δηλαδη αν δεν θελεις να τον φας και θελεις να της τον δωσεις δεν γινεται?
Δεν εχω κανει ποτε και γι αυτο ρωταω τί παιζει με αυτη τη φαση
kιri βρηκες τιποτα καλο??γτ δεν εχω βρει καποια που να αξιζεικαλημερα.ψαχνω απεγνωσμενα μια αφεντρα στη θεσσαλονικη...υπαρχει?εψαξα σε αγγελιες αλλα τιποτα...μπορει κανεις να βοηθηση?
kιri βρηκες τιποτα καλο??γτ δεν εχω βρει καποια που να αξιζει
τιποτα απολυτος φιλε..νεκρα σε αυτα αυτη η πολη....μακαρι να βρεθει καμια
grxn
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 163
- Πόντοι
- 6
δεν ξερω δεν δοκιμασα...
θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε λέγοντας μου για το που θα βρω mistress στη θεσσαλονίκη σε στουντιο η οχι
υπαρχει και αυτη..
IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Είναι δύσκολο να βρεις Mistress και ακόμα πιο δύσκολο στην Θεσσαλονίκη. Σε γενικές γραμμές αυτές που προσφέρουν το λεγόμενο "αυταρχικό" είναι παλιοκαιριασμένες πουτάνες που πέρασε η μπογιά τους και ως εκ τούτου είναι μάλλον ξεπέτες. Πρέπει να κάνουμε όμως διαχωρισμό του "αυταρχικού" από το lifestyle του D/s και τα όσα μια κανονική Mistress έχει να προσφέρει στον υποτακτικό της. Θα σε συμβούλευα να επισκευτείς το και να προσπαθήσεις να μπεις σε αυτόν τον, για μένα, μαγικό κόσμο. Να θυμάσε ότι το D/s είναι τρόπος ζωής και όχι μια τυχαία εφήμερη, επι πληρωμή κατάσταση.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Αδερφε για στουντιο ειχε γραψει καποιος καμια 6-7 κριτικες
ο gl τον θυμαται σιγουρα και μπορει να σου πει ποιες το κανουν ( γιατι ψηνεται κι αυτος στα κρυφα)
παντως μη περιμενεις πολλα
Εμενα μαρεσει να με κερνανε πιτσα .. Αν αυτο σε κανει να νοιθεις κυριαρχια και υπεροχη να το ψησουμε ...
μπορεις τρώγοντας να με βριζεις κιολας , αρκει να εχει και καλη σαλατα και αναψυκτικο
ο gl τον θυμαται σιγουρα και μπορει να σου πει ποιες το κανουν ( γιατι ψηνεται κι αυτος στα κρυφα)
παντως μη περιμενεις πολλα
παιδια οποιος ενδιαφερεται για κυριαρχικο κανω με μια φιλη μου και οι 2 ειμαστε πολυ εμφανησιμες να μου στειλει pm. καυτα κοριτσια με σεξυ δερματινα εσωρουχα και μποτες. Στη Θεσσαλονικη
Εμενα μαρεσει να με κερνανε πιτσα .. Αν αυτο σε κανει να νοιθεις κυριαρχια και υπεροχη να το ψησουμε ...
μπορεις τρώγοντας να με βριζεις κιολας , αρκει να εχει και καλη σαλατα και αναψυκτικο
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
παιδια οποιος ενδιαφερεται για κυριαρχικο κανω με μια φιλη μου και οι 2 ειμαστε πολυ εμφανησιμες να μου στειλει pm. καυτα κοριτσια με σεξυ δερματινα εσωρουχα και μποτες. Στη Θεσσαλονικη
Με πληρωμη ??? η για να περασουμε ολοι καλα ???
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
λέμε και ανέκδοτα ?
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
Οχι απλα πεταω αδεια για να ποιασω γεματα...λέμε και ανέκδοτα ?
Miss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
με πληρωμηΜε πληρωμη ??? η για να περασουμε ολοι καλα ???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις