Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Λίγο πιο κοντή...Τύποι, κάποιος μου είπε ότι η "αφέντρα" Ίσιδα έχει το μπόι του Νίκου Ρίζου.
Ισχύει;
Λίγο πιο κοντή...Τύποι, κάποιος μου είπε ότι η "αφέντρα" Ίσιδα έχει το μπόι του Νίκου Ρίζου.
Ισχύει;
Ακραίο αλλά καλό...Αυτό θα είναι ωραίο σενάριο πάντως...
Το τσακάλι που πήγε?Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει....κρεμασταρια
....... πήδηξε την αλεπού ! ...πονηρή αλεπού. που τον παίρνεις που και που !Το τσακάλι που πήγε?.....
Όλοι από κάπου ξεκινούν......Καλημερα καλο σ/κ σε ολους...
φιλε LB χωρίς παρεξήγηση δεν ειναι ολοι εδω μεσα για το στραπον ....
Π.χ εγω ειμαι καθαρα για αυτα τα θείκα ποδια
....... πήδηξε την αλεπού ! ...πονηρή αλεπού. που τον παίρνεις που και που !
Για αυτό και διευκρινίζω " τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ μας συνηθίζει να μας έχει στα 4". Πάντως - και πάντα - με τις εξαιρέσεις στον κανόνα, όταν μπεις σε πρόγραμμα εκπαίδευσης από την Κυρία Ίσιδα αρχίζεις να μαθαίνεις να σου αρέσουν πολλά φετίχ που δεν φανταζόσουν ότι μπορούσαν να σου αρέσουν. Απολαμβάνεις να κάνεις ότι απολαμβάνει Αυτή, καυλώνεις με ότι καυλώνει Αυτήν...Καλημερα καλο σ/κ σε ολους...
φιλε LB χωρίς παρεξήγηση δεν ειναι ολοι εδω μεσα για το στραπον ....
Π.χ εγω ειμαι καθαρα για αυτα τα θείκα ποδια
Αυτο με τα δαχτυλα στο στομα ειναι που καταστρεφηΌλοι από κάπου ξεκινούν......
Ούτε ο λβ είναι ποδολαγνος, αλλά, δεν είπε όχι όταν του είπα βάλε τα δάχτυλα μου ένα ένα στο στόμα σου και παίξε με την γλώσσα σου.......
Καλημέρα πλάσματα μου.
Καλό σαββατοκύριακο
Κι εγώ πέρασα υπέροχα....Επίσκεψη στην Ίσιδα.. Εύκολη συννενόηση και πρόσβαση στον χώρο της...Πέρασα τέλεια...Πολύ καλή η Ίσιδα και τρομερή εμπειρία..!
Έχεις μεγάλο θέμα και δεν ξέρεις τι να πειςAν θεωρείς το EXIS μια χαρά, σταματάμε τη κουβέντα, έχετε όλοι δίκιο, θα βάλω ταμπέλα "είμαι teddy boy" θα κουρευτώ γουλί και θα σας αφήσω να με περιφέρετε στην Αθήνα για παραδειγματισμό...
If i remember, i already replied on WhatsApp.Hi, mistress Insida Karra. I'll be in Athen next week and would like to have ballbusting, toilet session with Lady. Can i get some contact to You? greetings
Καλημέρα καλή εβδομάδα...Καλημέρα και καλή εβδομάδα σύμπαν μου....