Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
@Spiler αυτο που λεει ο @Simos1978 οτι η Ισιδα ειναι σκλαβα σου το εχω ακουσει κι εγω και το ατομο που μου το μετεφερε υποστηριζει οτι του το εχει πει η ιδια. απο εκει και περα προσωπικα λιγο με κοφτει το τι ειδους σχεση εχεις με την Ισιδα. @Simos1978 ρε φιλε περα απο την πλακα ανεξαρτητα με το τι εχει γινει και τι οχι το να βγαινεις και να αναπλαθεις κατι συνεχεια το μονο αποτελεσμα που εχει ειναι να δινεις τροφη για σχολια οποτε σαν φιλικη συμβουλη στο δινω σταματα αυτον τον ανουσιο καυγα δεν βγαζει πουθενα.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.762
Πόντοι
446
@Spiler αυτο που λεει ο @Simos1978 οτι η Ισιδα ειναι σκλαβα σου το εχω ακουσει κι εγω και το ατομο που μου το μετεφερε υποστηριζει οτι του το εχει πει η ιδια. απο εκει και περα προσωπικα λιγο με κοφτει το τι ειδους σχεση εχεις με την Ισιδα. @Simos1978 ρε φιλε περα απο την πλακα ανεξαρτητα με το τι εχει γινει και τι οχι το να βγαινεις και να αναπλαθεις κατι συνεχεια το μονο αποτελεσμα που εχει ειναι να δινεις τροφη για σχολια οποτε σαν φιλικη συμβουλη στο δινω σταματα αυτον τον ανουσιο καυγα δεν βγαζει πουθενα.
Έχετε κάψει εντελώς βασικά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και εμείς έχουμε πεθάνει στα γέλια. Απίθανο

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Έχετε κάψει εντελώς βασικά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και εμείς έχουμε πεθάνει στα γέλια. Απίθανο
απλα επιβεβαιωσα οτι εχω ακουσει τη συγκεκριμενη φημολογια προσωπικα οπως ειπα με αφηνει αδιαφορο το τι ισχυει στην πραγματικοτητα

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.344
Πόντοι
206
Αντι να ασχολουμαστε με το spank και τις φωτο της κυριας κοντευει να γινει το thread μεσημεριανη εκπομπη

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.762
Πόντοι
446
Αντι να ασχολουμαστε με το spank και τις φωτο της κυριας κοντευει να γινει το thread μεσημεριανη εκπομπη
Δεν το καταλάβατε ότι την ημέρα του σπανκ άρχισαν τα όργανα..

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
ε, άμα είναι να έχω την Ίσιδα για σκλάβα, τι άλλο να ζητήσω σ' αυτήν τη ζωή;; α! ναι! να μου πέσει και κανένα powerball για να πηγαίνουμε σε ωραίους εξωτικούς προορισμούς και να μας κάνουν αέρα μιγάδες και να βλέπω τη σκλάβα μου να τις πηδάει...

@Isida kara , τις παντούφλες ωρέ γυναίκα!!! :2funny:

τι άλλο θα ακούσω σ' αυτήν τη ζωή ρε τρελέ! ευχαριστώ μαν, μ' έκανες και γέλασα πάντως, να 'σαι καλά!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Και για να το λήξουμε το αστείο με το να έχω την Ίσιδα υποτακτική/σκλάβα, ουδέποτε ίσχυσε κάτι τέτοιο, ούτε φυσικά ισχύει, και ούτε καν θα ισχύση ποτέ, καθώς διαθέτω υπαρκτή υπό, και έχουμε κάνει και κοινή εμφάνιση σε munch της Θεσσαλονίκης, όπως και σε διάφορα play parties.

Με την Ίσιδα μόνο φιλική σχέση μας συνδέει, και τίποτα παραπάνω. Μ' αρέσει που είναι τυπάκι, αλλά δεν είναι slave, ούτε καν στο απειροελάχιστο. Αν κάποιοι παρεξηγούνε την πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας, τότε πρέπει να μάθουν τι εστί χιούμορ και πλάκα μεταξύ φίλων.

Τώρα τι λένε τα ράδιο αρβύλα, ε, μια ζωή παπαριές λέγανε, δε θα 'ναι η πρώτη φορά :wink:

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
390
Πόντοι
21
απλα επιβεβαιωσα οτι εχω ακουσει τη συγκεκριμενη φημολογια προσωπικα οπως ειπα με αφηνει αδιαφορο το τι ισχυει στην πραγματικοτητα
φίλε τρελέ1989, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τη φημολογία σου...
αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι μια συνεδρία με την Ίσιδα είναι ατέλειωτη ευχαρίστηση!!!!

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.762
Πόντοι
446
Ότι χειρότερο. Να λένε ψέματα αλλά να λένε ότι τα λες ο ίδιος αυτά.
Έχετε ξεφτίλα από την κορφή μέχρι τα νύχια, μέσα και έξω

Λοιπόν για το μάθημα της ιστορίας ποτέ δεν ήμουν υποτακτική.

Με τον φίλο @Spiler γνωριζόμαστε από τον Μάιο που είχαμε το πάρτι το πριβε μαζί για τα γενέθλια μου και την γιορτή του.
Επίσης γνωρίζω προσωπικά την σκλάβα του.

ΥΓ. Εδώ θα είμαι και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ.... όσο και να "ενοχλεί " η παρουσία μου στο χώρο, δεν θα κάνω την χάρη σε κανέναν και καμία να σταματήσω.
Ίσα ίσα το αντίθετο καταφέρνουν όσο βλέπω ότι "ενοχλω".

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Είναι αστείο όλο αυτό το θέμα με την Κυρία Ίσιδα υποτακτική....και σίγουρα ακόμα παραπάνω όταν γίνεται σε στυλ "έχω ακούσει", "μου έχουν πει", "λέγεται" κτλ κτλ... Μόνο υποψίες για να βλάψουν το προφίλ της Κ. Ίσιδας κινούν. Σε αυτόν τον χώρο με διακριτούς ρόλους Κυρίαρχων και Υποτακτικών και κυρίως επαγγελματριών μόνο με αποδείξεις μπορείς να ισχυριστείς κάτι τέτοιο, διότι τα πρόσωπα που σχολιάζονται δεν θίγονται μόνο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά (εκτός και αν αυτός είναι ο σκοπός των σχολίων).

Πολλοί έχουμε ακούσει πολλά (ανυπόστατα) αλλα δεν βγήκαμε να πούμε σε στυλ δήθεν αδιάφορου ύφους η τάδε Αφέντρα είναι υποτακτική του/της τάδε. Και τον spiler έχω γνωρίσει προσωπικά μαζί με την υπό του και φυσικά την Κυρία Ίσιδα της οποιας και είμαι υποτακτικός της και έχω την τύχη να περνάω και προσωπικό χρόνο μαζί της, οπότε γνωρίζω και κάποια περισσότερα πράγματα για τον σεξουαλικό κυριαρχικό προσανατολισμό της. Επίσης έχουμε βρεθεί και σε κοινή παρέα με άλλα άτομα του χώρου που μπορούν να επιβεβαιώσουν την εντελώς φιλική σχέση spiler και ίσιδας. ΔΕΝ υφίσταται κανένα σενάριο υποταγής μεταξύ SPILER-ISIDAS.

Αν κάποια από τις επαγγελματίες που έχω γνωρίσει δεν έχει σε καμία περίπτωση υποτακτική φύση αυτη είναι η Ίσιδα. Νομίζω όλο το σημερινό έχει κουρασει και ειδικά στο νήμα μιας Αφέντρας που είχε μια σπουδαία βραδιά σε μια εκδήλωση εναλλακτικού ερωτισμού.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Είναι αστείο όλο αυτό το θέμα με την Κυρία Ίσιδα υποτακτική....και σίγουρα ακόμα παραπάνω όταν γίνεται σε στυλ "έχω ακούσει", "μου έχουν πει", "λέγεται" κτλ κτλ... Μόνο υποψίες για να βλάψουν το προφίλ της Κ. Ίσιδας κινούν. Σε αυτόν τον χώρο με διακριτούς ρόλους Κυρίαρχων και Υποτακτικών και κυρίως επαγγελματριών μόνο με αποδείξεις μπορείς να ισχυριστείς κάτι τέτοιο, διότι τα πρόσωπα που σχολιάζονται δεν θίγονται μόνο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά (εκτός και αν αυτός είναι ο σκοπός των σχολίων).

Πολλοί έχουμε ακούσει πολλά (ανυπόστατα) αλλα δεν βγήκαμε να πούμε σε στυλ δήθεν αδιάφορου ύφους η τάδε Αφέντρα είναι υποτακτική του/της τάδε. Και τον spiler έχω γνωρίσει προσωπικά μαζί με την υπό του και φυσικά την Κυρία Ίσιδα της οποιας και είμαι υποτακτικός της και έχω την τύχη να περνάω και προσωπικό χρόνο μαζί της, οπότε γνωρίζω και κάποια περισσότερα πράγματα για τον σεξουαλικό κυριαρχικό προσανατολισμό της. Επίσης έχουμε βρεθεί και σε κοινή παρέα με άλλα άτομα του χώρου που μπορούν να επιβεβαιώσουν την εντελώς φιλική σχέση spiler και ίσιδας. ΔΕΝ υφίσταται κανένα σενάριο υποταγής μεταξύ SPILER-ISIDAS.

Αν κάποια από τις επαγγελματίες που έχω γνωρίσει δεν έχει σε καμία περίπτωση υποτακτική φύση αυτη είναι η Ίσιδα. Νομίζω όλο το σημερινό έχει κουρασει και ειδικά στο νήμα μιας Αφέντρας που είχε μια σπουδαία βραδιά σε μια εκδήλωση εναλλακτικού ερωτισμού.
τα σχολια "κιτρινου τυπου" δεν με ενδιαφερουν τη συγκεκριμενη φημολογια τη γνωριζω πολυ πριν το σπανκ ασχετα που δεν βγηκα ποτε να την αναφερω. απλα επιβεβαιωσα οτι το εχω ακουσει μιας και το ανεφερε πρωτος καποιος αλλος. το κατα ποσο ισχυει ή οχι δεν μπορω να το γνωριζω και ουτε με ενδιαφερει προσωπικα. ο καθενας εχει το προσωπικο του γουστο σε ολους τους τομεις. επισης μιας και αφησες να εννοειθει οτι καποιος/οι προσπαθουν να βλαψουν επαγγελματικα την Ισιδα, αν οντως συνεβαινε αυτο θα ειχαν γεμισει ολες οι φετιχιστικες ομαδες στο φβ με αναλογες αναρτησεις οπως ειχε γινει στο παρελθον με αλλες επαγγελματιες Αφεντρες, οποτε μην αρχισεις να κηνυγας ανεμομυλους οπως ο Δον Κιχωτης.

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
τα σχολια "κιτρινου τυπου" δεν με ενδιαφερουν τη συγκεκριμενη φημολογια τη γνωριζω πολυ πριν το σπανκ ασχετα που δεν βγηκα ποτε να την αναφερω. απλα επιβεβαιωσα οτι το εχω ακουσει μιας και το ανεφερε πρωτος καποιος αλλος. το κατα ποσο ισχυει ή οχι δεν μπορω να το γνωριζω και ουτε με ενδιαφερει προσωπικα. ο καθενας εχει το προσωπικο του γουστο σε ολους τους τομεις. επισης μιας και αφησες να εννοειθει οτι καποιος/οι προσπαθουν να βλαψουν επαγγελματικα την Ισιδα, αν οντως συνεβαινε αυτο θα ειχαν γεμισει ολες οι φετιχιστικες ομαδες στο φβ με αναλογες αναρτησεις οπως ειχε γινει στο παρελθον με αλλες επαγγελματιες Αφεντρες, οποτε μην αρχισεις να κηνυγας ανεμομυλους οπως ο Δον Κιχωτης.
υποθετω λοιπον σκεφτηκες οτι καλυτερα θα ηταν να το επιβεβαιωσεις χρησιμοποιωντας ως "αξιοπιστη" πηγη καποιον ο οποιος ισχυριστηκε οτι η ιδια η ισιδα του το εκμυστηρευτηκε οτι ειναι υπο...οκ το ακουω....

Τελευταία τροποποίηση:

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
υποθετω λοιπον σκεφτηκες οτι καλυτερα θα ηταν να το επιβεβαιωσεις χρησιμοποιωντας ως "αξιοπιστη" πηγη καποιον ο οποιος ισχυριστηκε οτι η ιδια η ισιδα του το εκμυστηρευτηκε οτι ειναι υπο. οκ το ακουω....
αν ηθελα να κανω την αρχη θα το ειχα ειδη αναφερει πριν τον @Simos1978 απλα επιβεβαιωσα οτι το ακουσα.....το ατομο που μου το ανεφερε το θεωρω αξιοπιστο γιατι το γνωριζω προσωπικα αρκετα χρονια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα οικιοποιηθω οτι μου λενε και να το επιβεβαιωνα οτι ισχυει ή οχι παλι δεν θα εβγαινα πρωτος σαν την κυρα κατινα του χωριου να το κανω βουκινο οπως κανουν αλλοι. στην τελικη δεν ανεφερα προσωπικη γνωμη αλλα επιβεβαιωσα μια φημη που κυκλοφορει.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.762
Πόντοι
446
Φήμες τρελουλη μου. Απλά Φήμες.
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οσο και να το έχουν φαντασίωση το 100% από όσους με γνωρίζουν.

• Like
Αντιδράσεις: LB
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
αν ηθελα να κανω την αρχη θα το ειχα ειδη αναφερει πριν τον @Simos1978 απλα επιβεβαιωσα οτι το ακουσα.....το ατομο που μου το ανεφερε το θεωρω αξιοπιστο γιατι το γνωριζω προσωπικα αρκετα χρονια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα οικιοποιηθω οτι μου λενε και να το επιβεβαιωνα οτι ισχυει ή οχι παλι δεν θα εβγαινα πρωτος σαν την κυρα κατινα του χωριου να το κανω βουκινο οπως κανουν αλλοι. στην τελικη δεν ανεφερα προσωπικη γνωμη αλλα επιβεβαιωσα μια φημη που κυκλοφορει.
δεν ξέρω αν έχει σημασια ποιος κάνει την αρχή ή οχι, ποιος ενστερνιζεται αποψεις ή όχι, προσωπικά θεωρω σημαντικό να δείχνουμε σεβασμό προς όλες τις επαγγελματίες του χωρου χωρίς να ανακυκλώνουμε φήμες. Φυσικά ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια, τόσο για το τι θεωρει σημαντικό και σωστό να προσθέσει σε κάποια συζήτηση, όσο και να εκτιμήσει ως αξιόλογες ή όχι τις παραθέσεις κάποιου συμμετέχοντα. Στη προκειμένη περίπτωση του simou78.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
592
Πόντοι
81
Το κακό βέβαια είναι ότι πολλές φήμες δημιουργούνται από κουτσομπόλες και ανταγωνίστριες αφέντρες που χάνουν το μονοπώλιο αντιλαμβανόμενες ότι και κάποιες άλλες παίρνουν μέρος της πίτας.
πχ μια ώριμη κυρία τυγχάνει να είναι πολύ κουτσομπόλα και αν την πιάνει το μπουρ μπουρ δεν σταματάει το στόμα της. Εγώ έχω να δω τη συγκεκριμένη από το 2018 αλλά δεν πιστεύω ότι σε αυτά τα χρόνια έπαψε να είναι πολυλογού και σταμάτησε να διαδίδει φήμες.
Υ.Γ.: για να προλάβω κάποιους που μπορεί να υποθέσουν ότι πάω να καλοπιάσω την κυρία Ίσιδα, θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι την κυρία Ίσιδα δεν την έχω συναντήσει ποτέ γιατί έχω καψουρευτεί άλλη κυρία που δυστυχώς για εμένα έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη.

teflar

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
0
Πάνω σε ποια αντικειμενικά στοιχεία μπόρεσες να επιβεβαιώσεις και να δισσταυρώσεις τα όσα σου είπε ο φίλος σου που δεν μας έπεισες οτι ειναι αξιόπιστος μόνο και μόνο επειδή εσύ τον θεωρείς ότι είναι. Δικαίωμα σου είναι νά πιστεύεις όποιον θέλεις αλλά όταν έχουμε φήμες δεν τις γράφουμε εκτός εάν έχουμε αντράνταχτες αποδείξεις για τα λεγόμενα μας. Εσευ δεν εχεις οπως φαίνεται. Αυτό το μου το είπε ο φίλος που του το είπε κλπ είναι από μόνο του αναξιόπιστο και γιαυτό φαιδρό από μόνο του .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom