Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
193
Πόντοι
1
Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά η Αλεξάνδρα δε θα επιστρέψει τύπε, και μια χαρά μας διαβάζει, έχει φανεί άλλωστε πολλάκις. Κάνει καριέρα και ζωή εκεί, και χέστηκε για όλους εσάς που την παρακαλάτε. Μόνο για καμιά αρπαχτούλα, αν έρθει κάποια στιγμή.
Ποτέ μην λες ποτέ και δεν έκανε αρπαχτές στην Σαλονίκη,μία ώρα 100 ευρώ και καλό σπίτι

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.762
Πόντοι
446
Τον ψυχίατρο του μπου που τον βρίσκουμε?

@αντισθενης μήπως να στείλετε ασθενοφόρο στο προφίλ του Σίμου?

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Ποτέ μην λες ποτέ και δεν έκανε αρπαχτές στην Σαλονίκη,μία ώρα 100 ευρώ και καλό σπίτι
Έλα ρε, 100 την ώρα χρέωνε; Απόδειξη έκοβε; Τι; Όχι;;; Ααααααπαπαπαπαα, παράνομη τσούχτρα... Στο ΣΔΟΕ γρήγορα η πουτάνα!!

Έλα, πραγματικά τώρα, ξεκόλλα, δε γουστάρεις την Ίσιδα, οκ, γουστάρεις Άρτεμις και Αλεξάνδρα, οκ, προχώρα παρακάτω να συνεχίσουμε όλοι όμορφα τη μέρα μας. Και στο λέω πάρα πολύ ευγενικά.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
193
Πόντοι
1
Έλα ρε, 100 την ώρα χρέωνε; Απόδειξη έκοβε; Τι; Όχι;;; Ααααααπαπαπαπαα, παράνομη τσούχτρα... Στο ΣΔΟΕ γρήγορα η πουτάνα!!

Έλα, πραγματικά τώρα, ξεκόλλα, δε γουστάρεις την Ίσιδα, οκ, γουστάρεις Άρτεμις και Αλεξάνδρα, οκ, προχώρα παρακάτω να συνεχίσουμε όλοι όμορφα τη μέρα μας. Και στο λέω πάρα πολύ ευγενικά.
Με στέλνουν μηνύματα και απαντώ η ίσιδα μακρυά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τον ψυχίατρο του μπου που τον βρίσκουμε?

@αντισθενης μήπως να στείλετε ασθενοφόρο στο προφίλ του Σίμου?
Εσύ θέλεις γιατρό

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
193
Πόντοι
1
Είπαμε, ότι πεις, να σου χαλάσω εγώ χατήρι γλυκό μου τρολάκι

Είπαμε, ότι πεις, να σου χαλάσω εγώ χατήρι γλυκό μου τρολάκι;
Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου την Αλεξάνδρα επειδή έδιωξε την σκλάβα σου

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Αυτά να της τα πεις μπροστά της θα ξανάρθει και δεν είναι άρρωστη
Δεν έχω πρόβλημα, τα λέω και μπροστά στη μούρη της άμα θέλει, έχω και τις αποδείξεις, και όλα όσα χρειαστεί. Τράβα τώρα στη γωνιά σου μικρό μου κλωνάκι και γλυκό μου τρολάκι. Και άμα γουστάρει, πάμε τα λέμε και στα σκαλιά απευθείας.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
193
Πόντοι
1
Δεν έχω πρόβλημα, τα λέω και μπροστά στη μούρη της άμα θέλει, έχω και τις αποδείξεις, και όλα όσα χρειαστεί. Τράβα τώρα στη γωνιά σου μικρό μου κλωνάκι και γλυκό μου τρολάκι. Και άμα γουστάρει, πάμε τα λέμε και στα σκαλιά απευθείας.
Θα της τα πεις μπροστά της και μάζεψε την σκλάβα σου

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.980
Πόντοι
206
Και η ηλέκτρα ήταν κανονική αλλά πήγαινα και η vida είναι αδύνατη αλλά ψηλή όχι κοκκάλι με ζαρωμένα πόδια και φωτογραφίες με μαύρους κύκλους
η ηλεκτρα ουτε θα ασχολουνταν μαζι σου για σεσσιον...ουτε στη βιδα, ουτε στην αρτεμις εχεις παει...ολοι το εχουμε καταλαβει. Σε λιγο θα μας πεις οτι δεν εισαι τρολ....ή αλλη ή βαλτος από αλλη. Αλλα ξεχασα σε προκαλουμε

Τελευταία τροποποίηση:

Tom lelample

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Θα της τα πεις μπροστά της και μάζεψε την σκλάβα σου
Ρε φίλε αλήθεια τώρα είσαι καλά; σπάνια γράφω σε σχόλια αλλά όντως τώρα είσαι καλά;τι κάθεσαι και γράφεις;δεν σου αρέσει η κυρία Ίσιδα (δεν την έχω συναντήσει προσωπικά) φύγε από εδώ πέρα!!100 σχόλια το ίδιο πράγμα!! είσαι καλά; αλήθεια τώρα;

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά η Αλεξάνδρα δε θα επιστρέψει τύπε, και μια χαρά μας διαβάζει, έχει φανεί άλλωστε πολλάκις. Κάνει καριέρα και ζωή εκεί, και χέστηκε για όλους εσάς που την παρακαλάτε. Μόνο για καμιά αρπαχτούλα, αν έρθει κάποια στιγμή.
δεν θελω να στο χαλασω αλλα η Αλεξανδρα δεν διαβαζει εδω βασικα ουτε καν που ασχολειται.....ο μονος τροπος για να μαθει κατι που γραφεται εδω ειναι απλα να της το μεταφερουν γιατι πολυ απλα δεν ξοδευει το χρονο της σε ανουσια πραγματα για αυτην. το αν θα επιστρεψει ή οχι αυτο ειναι δικο της θεμα και το συγκεκριμενο νημα δεν ειναι το μερος για να λυθει αυτο το θεμα οπως και κανενα νημα εντος του φορουμ μιας και δεν εχει καμια ουσια με την ολη θεματολογια και φυσικα δεν αφορα κανεναν μας εκτος απο την ιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom