You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 630K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
πολυ καυλιαρα αυτή !
σλόου δε μπάζ...απορώ με όλους αυτούς τους αγάμητους που τρώνε ή έφαγαν κατά το παρελθόν κόλλημα με αυτό το μπάζο
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
σλόου δε μπάζ...απορώ με όλους αυτούς τους αγάμητους που τρώνε ή έφαγαν κατά το παρελθόν κόλλημα με αυτό το μπάζο
Δεν την λες μπαζο τη Νταϊάνα. Τουλάχιστον οχι πριν απο χρόνο που πηγα τελευταία φορά.
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
Ξερει κανεις αν κανει τιποτα μεσα μια Νικη? μασαζ κανει καλο παντως
Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
Δεν την λες μπαζο τη Νταϊάνα. Τουλάχιστον οχι πριν απο χρόνο που πηγα τελευταία φορά.
Συμφωνω ... Την επερνα συχνα και ωραιο τυπακι και πολυ κααλο μασαζ και σε ολες τις υπηρεσιες... Γενικα το θεωρω απο τανκαλυτερα κεντρα ;)
GreekInAthens
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Εχω καιρό να επισκεφθώ το Λ. 10. Είναι εκεί ακόμα η Χαρά, το δυνατό καυλάκι; Εχει αρχίσει επιτέλους να κάνει διπλό με άλλη κοπέλλα;
olatathelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Εχω καιρό να επισκεφθώ το Λ. 10. Είναι εκεί ακόμα η Χαρά, το δυνατό καυλάκι; Εχει αρχίσει επιτέλους να κάνει διπλό με άλλη κοπέλλα;
Πρίν από λίγο καιρό που είχα παει ήταν. Καλό B2B διπλό δεν ξέρω δεν ρώτησα
νικο το καυλακι ακομα εκει ειναι αλλα με τα λεφτα που παιρνουν για το απλο προγραμμα δεν εχω τολμησει καν να ρωτησω τη τιμη για διπλο..Καλησπέρα. Εχω καιρό να επισκεφθώ το Λ. 10. Είναι εκεί ακόμα η Χαρά, το δυνατό καυλάκι; Εχει αρχίσει επιτέλους να κάνει διπλό με άλλη κοπέλλα;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
ασε μας άνθρωπέ μου τώρα που θα μου πείς για την άγευστη,άχρωμη και ξενέρωτη νταιάνα..
olatathelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ. Είναι καλή για να σε βάλει στο κόλπο (αφού τα σκάσεις) μετά καταλαβαίνεις ότι είναι ψιλομάπα
GreekInAthens
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ κι εγώ. Δεν λες μπάζο τη Νταϊάνα. Καλή και στο μασάζ και σε άλλα. Μεγάλο λόκο έχει κάνει τελευταία, αλλά γούστα είναι αυτά. Σε άλλον αρέσει και σε άλλον όχι. (Και από όσο μπορω να ξέρω, δεν τον δίνει. Δυστυχώς!)
tyrion lan
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πολυ καλο μασαζ η νταιανα και πολυ καλο σοσιαλ... πηγα κουπονατος και δν την ανοιξα για περετερο.. παιζει εξτρα φραπες μονο με κουπονι?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...όχι...πολυ καλο μασαζ η νταιανα και πολυ καλο σοσιαλ... πηγα κουπονατος και δν την ανοιξα για περετερο.. παιζει εξτρα φραπες μονο με κουπονι?
η νταιανα ειναι μια κοντη;κανει φουλ;Δεν την λες μπαζο τη Νταϊάνα. Τουλάχιστον οχι πριν απο χρόνο που πηγα τελευταία φορά.
η νταιανα ειναι μια κοντη;κανει φουλ;
Εγω είχα περάσει πριν κανά μήνα και μονο για Φούλ δεν μου φάνηκε το μαγαζί ,τιμές στα ύψη τι να πω αν κάποιος έχει φάει εκεί ας μας πει
Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
Πέρασμα πριν από λίγο μάλλον κλειστά λόγω τριημέρου...
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.645
- Πόντοι
- 206
Πέρασμα πριν από λίγο μάλλον κλειστά λόγω τριημέρου...
Μαλλον ισχύει, γιατί μεσο-βδόμαδα που πήρα τηλ. να κλείσω ραντεβού, μου παν από Δευτέρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις