Νέα

Adware removal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davmast
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 895
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Παιδιά εχω κολήσει τρείς Adware που με εχει ταράξει στις διαφημίσεις (όχι απαραίτητα τσόντες). Το Norton τον έπιασε μια φορά και υποτίθεται ότι τον καθάρησε. Εκτοτε οι διαβημίσεις συνεχίζονται αλλα το Norton δεν τουσ βρίσκει καν. Δοκίμασα με το online scan τηςtrendmicro  τουσ βρήκε και υποτίθεται οτι τουσ εσβησε αλλα πάλι τα ιδια. Καμια ιδέα?
Οι Adware είναι αυτοί

Adware.MediaTicket
Adware.ISMonitor
Adware.PurityScan

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Παιδιά εχω κολήσει τρείς Adware που με εχει ταράξει στις διαφημίσεις (όχι απαραίτητα τσόντες). Το Norton τον έπιασε μια φορά και υποτίθεται ότι τον καθάρησε. Εκτοτε οι διαβημίσεις συνεχίζονται αλλα το Norton δεν τουσ βρίσκει καν. Δοκίμασα με το online scan τηςtrendmicro  τουσ βρήκε και υποτίθεται οτι τουσ εσβησε αλλα πάλι τα ιδια. Καμια ιδέα?
Οι Adware είναι αυτοί

Adware.MediaTicket
Adware.ISMonitor
Adware.PurityScan

Δοκίμασε κάποια εφαρμογή όπως Lavasoft Ad-Aware ή Spyware Doctor ή Registry Mechanic. Για να έχουν αποτέλεσεμα να τις τρέχεις απο safe mode.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Δοκίμασε κάποια εφαρμογή όπως Lavasoft Ad-Aware ή Spyware Doctor ή Registry Mechanic. Για να έχουν αποτέλεσεμα να τις τρέχεις απο safe mode.
καπετανιε μου ο ανθρωπος εκανε την ερωτηση τον αυγουστο.

μαλλον εχεις μεινει de-caf.. :grin:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
OP
OP
D

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για την βοήθεια. αυτο θα πει γρηγοράδα... Από τότε που το εστειλα εκανα 3 format  γιατι φυσικά ξανακόλησα...Οποιος δεν εχει μυαλό έχει backup..

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Πιο δραστικη και μονιμη λυση . Παρε ενα Macintosh . Θα ησυχασει το κεφαλι σου . Trust me !!!  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom