You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Adultfriendfinder
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gigolo24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τριχες..
εμπαινα καποια στιγμη σε κατι asianeuro.com και vietnamcupid.com. απιστευτα ασιατακια αλλα...
για να δεις -και καλα- mail και περισσοτερες λεπτομερειες επρεπε να πληρωσεις. ετσι, αποφασισα να παω εγω ο ιδιος εκει κατω, κατευθειαν στην πηγη.. μη χαλατε λεφτα για τους παραμυθατζηδες, ουτε 1?.
τωρα εχουν γ@μηθει να μου στελνουν mail οτι η μιση ασια ενδιαφερεται για μενα!!..
εμπαινα καποια στιγμη σε κατι asianeuro.com και vietnamcupid.com. απιστευτα ασιατακια αλλα...
για να δεις -και καλα- mail και περισσοτερες λεπτομερειες επρεπε να πληρωσεις. ετσι, αποφασισα να παω εγω ο ιδιος εκει κατω, κατευθειαν στην πηγη.. μη χαλατε λεφτα για τους παραμυθατζηδες, ουτε 1?.
τωρα εχουν γ@μηθει να μου στελνουν mail οτι η μιση ασια ενδιαφερεται για μενα!!..
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Πλάκα έχει...Όσες μας έχουν δει δεν δίνουν μία (τουλάχιστον αυτό βγάζουν προς τα έξω) κι όσες δε μας έχουν δει καίγονται για μας
Εμ το ίδιο έπαθα και εγώ γι αυτό αναρωτιέμαι πόσο μούφα είναι...
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δεν κάνετε κάνα προφιλάκι στο myspace ή το hi5 να βρείτε την υγειά σας???
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εξαρτάται τι ψάχνεις και πως εννοείς τις ψωνισμένες... Εγώ πάντως με τις ανατολικές μια χαρά την βγάζω!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Καλα να σου κανουν αφου πεφτεις θυμα και δινεις αριθμο καρτουλας για γνωριμια μεσω ιντερνετ-Και γραψε ελληνικα
γεια
Ξερει κανεις να με πει με το site adult friend finder τι παιζει.
Απο την Θεσσαλονικη εισαι?
Cool_Water
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα συναδελφοι..!
Τα φωτα σας παρακαλω.
Μεσα σε ολα τα σαιτ "κοινωνικης δικτυωσης" (τρομαρα μας!) πετυχα και το adultfriendfinder,το οποιο φαινεται να σχετιζεται περισσοτερο με το μησιγα απο τα υπολοιπα.
Και ρωτναω...
Υπαρχει κανεις που να εχει συνδρομη εκει? Λεει τιποτα?
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Τα φωτα σας παρακαλω.
Μεσα σε ολα τα σαιτ "κοινωνικης δικτυωσης" (τρομαρα μας!) πετυχα και το adultfriendfinder,το οποιο φαινεται να σχετιζεται περισσοτερο με το μησιγα απο τα υπολοιπα.
Και ρωτναω...
Υπαρχει κανεις που να εχει συνδρομη εκει? Λεει τιποτα?
Μα καθόλου. και τίποτα !Παιδιά μπορεί κάποιος να μου γράψει για το adultfiriedfinder. Aξίζει να ασχοληθεί κανείς;
Geia sas paidia,
epeidi eimai asxeti me to olo thema, mporei na me enimerosei kapoios ti site einai to ?
Diladi, ti psaxnei kapoios otan mpainei ekei klp?
Euxaristo!
epeidi eimai asxeti me to olo thema, mporei na me enimerosei kapoios ti site einai to ?
Diladi, ti psaxnei kapoios otan mpainei ekei klp?
Euxaristo!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις