You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Adultfriendfinder
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gigolo24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
o_gamias_tis_geitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οι περισσοτερες φωτογραφιες (δε ξερω για ολες) ειναι σιγουρα ψευτικες. Το εχω παρατηρησει επανηλημενες φορες και μαλιστα καποιες φορες εχω δει και φωτογραφιες απο γνωστες πορνοσταρ όπως για παραδειγμα της Britney Skye (μουνααααααααααρα παρεπιπτωντος) ! ! ! ! !
Καλησπερα ρε παιδες!Ναι και εγω το εχω παρατηρησει!Δεν ξερω τι μαλακιες γινονται αλλα το εχω δει που το διφημιζουνε σε δοιαφορα τσοντο site και δεν ειναι ειναι μονο αυτο,εχει 5-6 ερασιτεχνικες,υποτιθεται φωτος και ολες οι κοπελες ειναι απο Αθηνα!!!Πως γινεται αυτο???Μαλλον καμια μουφα ειναι η' παραπλανηση!!
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
για καντε εγγραφη να δειτε τι ζηταει μετα........φραγκα για το ενα για το αλλο.....απατεωνια
Οι περισσοτερες φωτογραφιες (δε ξερω για ολες) ειναι σιγουρα ψευτικες. Το εχω παρατηρησει επανηλημενες φορες και μαλιστα καποιες φορες εχω δει και φωτογραφιες απο γνωστες πορνοσταρ όπως για παραδειγμα της Britney Skye (μουνααααααααααρα παρεπιπτωντος) ! ! ! ! !
γιατι, αποκλειεται μεσα απο εκει ναι ψαχνει η Britney τον ερωτα της ζωης της;;;
Μαλλον καμια μουφα ειναι η' παραπλανηση!!
Το "ΜΑΛΛΟΝ" σου με προβληματίζει!
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Είχα ασχοληθεί παλιότερα! Μεγάλη απάτη!!!! κλικ και 50ευρω!!!
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
μακρια φιλε απο συνδρομες.........αντι να δωσεις 50αρες και 30αρες εκει πηγαινε σε κανα μπαρακι να γνορισεις κανα μωρο η σεκανα στουντιο η σε στριπτιτζαδικο.......αυτα
Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες!
Ακόμα αν προσέξεις σε πολλά sites που διαφημίζεται το AdulsFriendFinder θα δεις ότι έχει στις φωτογραφίες γνωστά μοντέλα η πορνοστάρ.
Τί εμπιστοσύνη μπορείς να αποκτήσεις στο site μετά από αυτό;
Ασε που για κάθε τι που κάνεις θα πρέπει να βγάζεις την πιστωτική!
Ακόμα αν προσέξεις σε πολλά sites που διαφημίζεται το AdulsFriendFinder θα δεις ότι έχει στις φωτογραφίες γνωστά μοντέλα η πορνοστάρ.
Τί εμπιστοσύνη μπορείς να αποκτήσεις στο site μετά από αυτό;
Ασε που για κάθε τι που κάνεις θα πρέπει να βγάζεις την πιστωτική!
κι εγώ αυτό πιστεύω. ίσως βρεις στ' αλήθεια μερικές γκόμενες που ψάχνονται και κάποια "εργαζόμενα κορίτσια" που διαφημίζονται εκεί (πρέπει να είχα δει ένα προφίλ πολύ κάρτα που ήταν σαν αγγελία εφημερίδας, "κοπέλα ζητάει γενναιόδωρους κυρίους για σεξ"), αλλά πιστεύω ότι τα περισσότερα προφίλ είναι ψεύτικα ώστε να προσελκύσουν ξελιγωμένους
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Μακριά!!!!! Ειδικά ότι είναι από Ελλάδα, το 99% μούφα!
Η διαφημιση πανω αριστερα αλλα λεει.Γιατι δεν την βγαζετε αφου ειναι απατη?
Το ότι τα τηλεοπτικά κανάλια διαφημίζουν ένα κάρο μαλ...ιες δεν είναι το ίδιο πράγμα? ʼλλο η μπίζνα και άλλο η υπηρεσία φίλε μου. Το ότι το AFF μπορεί να πληρώνει για να διαφημιστεί σε κάποιο site αυτό δε σημαίνει ταυτόχρονα ότι αυτός που βάζει τη διαφήμιση στο site του συμφωνεί ότι το διαφημιζόμενο προιόν είναι και ποιοτικό!
Μην ξεχνάς ότι το site στο οποίο βρίσκεσαι έχει και κάποια λειτουργικά έξοδα τα οποία από κάπου πρέπει να εξοικονομηθούν και από τη στιγμή που ούτε εσύ ούτε και κανένας από εμάς δεν βάζουμε το χέρι στην τσέπει για να το στηρίξουμε τα πάντα καταλήγουν στη διαφήμιση.
Μην ξεχνάς ότι το site στο οποίο βρίσκεσαι έχει και κάποια λειτουργικά έξοδα τα οποία από κάπου πρέπει να εξοικονομηθούν και από τη στιγμή που ούτε εσύ ούτε και κανένας από εμάς δεν βάζουμε το χέρι στην τσέπει για να το στηρίξουμε τα πάντα καταλήγουν στη διαφήμιση.
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Οχι,τα περισσοτερα προφιλ εκει μεσα ειναι μουφα (οπως σε ολα τα αντιστοιχα σαιτ) και η αναλογια ανδρων-γυναικων δεν σου επιτρεπει να εισαι αισιοδοξος.Βιζιτουδες θα βρεις βεβαια αλλα για σχεση ξεχασετο.Αν ειναι να πληρωσεις και απο πανω απλα το προσπερνας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις