Νέα

Adultfriendfinder

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gigolo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gigolo24

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ Παιδια ξερετε τι ρολο παιζει αυτη η ιστιοσελιδα γιατι εμενα πολυ περιεργα μου φαινονται ολα.ωραιες γυναικες και πολλες φωτο.οντως ισχυουν?εχεις κανεις κανονισει τιποα απο εκει μεσα?

Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οι περισσοτερες φωτογραφιες (δε ξερω για ολες) ειναι σιγουρα ψευτικες. Το εχω παρατηρησει επανηλημενες φορες και μαλιστα καποιες φορες εχω δει και φωτογραφιες απο γνωστες πορνοσταρ όπως για παραδειγμα της Britney Skye (μουνααααααααααρα παρεπιπτωντος) ! ! ! ! !

leone72

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπερα ρε παιδες!Ναι και εγω το εχω παρατηρησει!Δεν ξερω τι μαλακιες γινονται αλλα το εχω δει που το διφημιζουνε σε δοιαφορα τσοντο site και δεν ειναι ειναι μονο αυτο,εχει 5-6 ερασιτεχνικες,υποτιθεται φωτος και ολες οι κοπελες ειναι απο Αθηνα!!!Πως γινεται αυτο???Μαλλον καμια μουφα ειναι η' παραπλανηση!!

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
για καντε εγγραφη να δειτε τι ζηταει μετα........φραγκα για το ενα για το αλλο.....απατεωνια

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Οι περισσοτερες φωτογραφιες (δε ξερω για ολες) ειναι σιγουρα ψευτικες. Το εχω παρατηρησει επανηλημενες φορες και μαλιστα καποιες φορες εχω δει και φωτογραφιες απο γνωστες πορνοσταρ όπως για παραδειγμα της Britney Skye (μουνααααααααααρα παρεπιπτωντος) ! ! ! ! !

γιατι, αποκλειεται μεσα απο εκει ναι ψαχνει η Britney τον ερωτα της ζωης της;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου γράψει για το adultfiriedfinder. Aξίζει να ασχοληθεί κανείς;

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Είχα ασχοληθεί παλιότερα! Μεγάλη απάτη!!!! κλικ και 50ευρω!!! :jerking:

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
μακρια φιλε απο συνδρομες.........αντι να δωσεις 50αρες και 30αρες εκει πηγαινε σε κανα μπαρακι να γνορισεις κανα μωρο η σεκανα στουντιο η σε στριπτιτζαδικο.......αυτα

spender

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες!
Ακόμα αν προσέξεις σε πολλά sites που διαφημίζεται το AdulsFriendFinder θα δεις ότι έχει στις φωτογραφίες γνωστά μοντέλα η πορνοστάρ.
Τί εμπιστοσύνη μπορείς να αποκτήσεις στο site μετά από αυτό;
Ασε που για κάθε τι που κάνεις θα πρέπει να βγάζεις την πιστωτική!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μακριά!!!!! Ειδικά ότι είναι από Ελλάδα, το 99% μούφα!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
κι εγώ αυτό πιστεύω. ίσως βρεις στ' αλήθεια μερικές γκόμενες που ψάχνονται και κάποια "εργαζόμενα κορίτσια" που διαφημίζονται εκεί (πρέπει να είχα δει ένα προφίλ πολύ κάρτα που ήταν σαν αγγελία εφημερίδας, "κοπέλα ζητάει γενναιόδωρους κυρίους για σεξ"), αλλά πιστεύω ότι τα περισσότερα προφίλ είναι ψεύτικα ώστε να προσελκύσουν ξελιγωμένους

spender

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το ότι τα τηλεοπτικά κανάλια διαφημίζουν ένα κάρο μαλ...ιες δεν είναι το ίδιο πράγμα? ʼλλο η μπίζνα και άλλο η υπηρεσία φίλε μου. Το ότι το AFF μπορεί να πληρώνει για να διαφημιστεί σε κάποιο site αυτό δε σημαίνει ταυτόχρονα ότι αυτός που βάζει τη διαφήμιση στο site του συμφωνεί ότι το διαφημιζόμενο προιόν είναι και ποιοτικό!
Μην ξεχνάς ότι το site στο οποίο βρίσκεσαι έχει και κάποια λειτουργικά έξοδα τα οποία από κάπου πρέπει να εξοικονομηθούν και από τη στιγμή που ούτε εσύ ούτε και κανένας από εμάς δεν βάζουμε το χέρι στην τσέπει για να το στηρίξουμε τα πάντα καταλήγουν στη διαφήμιση.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το ξέρετε αυτό το site;
Αξίζει να γραφτείς;

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Οχι,τα περισσοτερα προφιλ εκει μεσα ειναι μουφα (οπως σε ολα τα αντιστοιχα σαιτ) και η αναλογια ανδρων-γυναικων δεν σου επιτρεπει να εισαι αισιοδοξος.Βιζιτουδες θα βρεις βεβαια αλλα για σχεση ξεχασετο.Αν ειναι να πληρωσεις και απο πανω απλα το προσπερνας.

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Δεν αξίζει και πολλά. Βασικά δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει, ενώ η δωρεάν εγγραφή είναι πολύ απατηλή και στην ουσία είναι σαν να μην την έχεις.

hot_alkis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οχι δεν αξίζει να γραφτείς, είμαι εκει κανα δυο χρόνια και ΄στο Ελληνικό τμήμα η κατασταση είναι αστα να πανε.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Επιεδή ταξιδέυω συχνά, αλλά δεν τα διαθέτω και για πουτάνες, για το εξωτερικό αξίζει; Δλδ σε 2 βδομάδες που θα πάω Παρίσι ή σε 6 μήνες Κροατία;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μιας και ασχολείστε με αυτά το amateurmatch.com πόσο μούφα είναι ρε παιδιά???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom