στο θεμα, αν και δεν εχω παρει την αντριανα(ειναι στα υποψιν),η λογικη μου λεει...
-εξτρα χρεωνει οσο θελει και οποιος το βλεπει υπερβολικο απλα δεν πηγαινει τι πιο απλο-
στα της ασχημης μερας ενας θα μπορουσε να πει και ενας πλοιαρχος σε ασχημη μερα θα αφηνε το καραβι, η ενας φορτηγατζης??? οχι αλλα δεν ειναι ΟΛΑ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ..
αν μου τυχαινε εμενα η φαση του τυπου, και καθονταν καποια ωρα θα εδινα απο μονος μου λεφτα, αν δεν ζητουσε η δεν δεχονταν την στγκεκριμενη μερα τιποτα θα το εκτιμουσα πολυ και θα την ειχα ν.1/5 στην λιστα-
δεν ξερω ποσα χρονια δουλευει, αλλα να μην μπορει με τους ιδιους ρυθμους ειναι λογικο, οσο για τιμες με την ανοδο κοβει καποιο κοσμο και ισως βγαζει τα ιδια η λιγοτερα αυτο ειναι δικο της θεμα.
καποτε πηδαγα συχνα καποια σε στουντιο, οταν αλλαξε της ειπα γιατι εφυγε (το αλλο ειχε πιο πολυ κοσμο),
μου λεει" δεν ειμαι πλεον κατω απο 30 και κουραζομαι"-
η λογικη λεει ασχετα ποιος θα την πατησει σε ασχημη μερα και φυσικα να εχει παραπονο...
στα 100 ραντεβου δειγμα αν τα 5 με 7 πανε @@@ ειναι μια ανεκτη αποδοση, δηλαδη δεν διαγραφονται οι 93 ευχαριστημενοι πελατες-
αν ημουν ΑΥΤΗ , εγω θα εκλεινα το ραντεβου αλλη μερα.-
βασικα οπως ηρθε η φαση εχουν και οι 2 δικιο , ο ενας πληρωσε και αφιερωσε χρονο να παει κτλ...
και η αλλη σαν ανθρωπος ειχε μια ασχημη μερα.
Η βασικη αρχη δεν φταει ο επομενος πελατης ποτε..
ειτε σε μπου- ειτε μπει σε ταξι, ειτε στο σερβιρισμα σε εστιατοριο.
οπως και στην ΖΩΗ θεωρω σκουπιδια αυτους που ξεσπανε τα νευρα τους στους αλλους...
απο ενα κορναρισμα π.χ εως μουρμουρα στο κρεββατι απο καποια γκρινιαρα-