Νέα

acer aspire one d250

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gustom2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
πωλουνται διαφορα ανταλλακτικα απο το νετμπουκ 8 μηνων
μπαταρια 50 ευρω
οθονη μαζι με τα ηχεια και το μικροφωνο δηλαδη ολο το πανω μερος 80 ευρω
σκληρος δισκος 250gb 50 ευρω
ram 1 gb 30 ευρω
φορτιστης 30 ευρω
πληκτρολογιο 15 ευρω (με επιφυλαξη αν λειτουργει)
κτλ

εκτος απο την μητρικη που ειναι καμμενη

Συνημμένα

• 100_1690.JPG
    100_1690.JPG
    286,8 KB · Εμφανίσεις: 46

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
πωλουνται διαφορα ανταλλακτικα απο το νετμπουκ 8 μηνων
μπαταρια 50 ευρω
οθονη μαζι με τα ηχεια και το μικροφωνο δηλαδη ολο το πανω μερος 80 ευρω
σκληρος δισκος 250gb 50 ευρω
ram 1 gb 30 ευρω
φορτιστης 30 ευρω
πληκτρολογιο 15 ευρω (με επιφυλαξη αν λειτουργει)
κτλ

εκτος απο την μητρικη που ειναι καμμενη

Συγνώμη ρε φίλε, αλλά για να καταλάβω.Όλα αυτά μαζί κάνουν 255 Ευρώ! Για ένα netbook 8 μηνών, μεταχειρισμένο, με καμμένη μητρική! Έχω μία ερώτηση: Αν κάποιος ήθελε έστω τα parts αυτά, γιατί να μην αγοράσει ένα παρόμοιο τέτοιο καινούριο netbook με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα??? Θα τρελαθώ!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια προσφορα κανει ο ανθρωπος ρε ελληναρα.
Λες και δεν ξερουμε πως και σωστη να ειναι η τιμη
ορισμενοι ακομη και τοτε κανετε παζαρια...
αν γουσταρεις αγοραζεις αν οχι δεν αγοραζεις και τελειωνει το ζητημα
τι το κουραζετε τωρα.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ok, συγνώμη.Δεν είμαι Ελληνάρας επειδή εξέφρασα την απορία μου.Ούτε θέλω να θίξω την περιουσία του καθενός.Αλλά λίγη λογική ρε παιδιά...Ο άνθρωπος για να ξέρει τα κομμάτια αυτά να τα λύσει και να τα δώσει ξεχωριστά, σημαίνει ότι ξέρει από υπολογιστές και προφανώς και την αξία τους.Εγώ απλά ρώτησα πώς κάποιος ζητάει (συνολικά) για κάτι που δεν λειτουργεί, περισσότερα χρήματα απ'ότι κάνει αυτό καινούριο! Δηλαδή είναι τρελό! Ο ίδιος υποβιβάζει τη νοημοσύνη των υποψήφιων αγοραστών, δεν προσβάλλω εγώ κανέναν.

OP
OP
G

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
Ok, συγνώμη.Δεν είμαι Ελληνάρας επειδή εξέφρασα την απορία μου.Ούτε θέλω να θίξω την περιουσία του καθενός.Αλλά λίγη λογική ρε παιδιά...Ο άνθρωπος για να ξέρει τα κομμάτια αυτά να τα λύσει και να τα δώσει ξεχωριστά, σημαίνει ότι ξέρει από υπολογιστές και προφανώς και την αξία τους.Εγώ απλά ρώτησα πώς κάποιος ζητάει (συνολικά) για κάτι που δεν λειτουργεί, περισσότερα χρήματα απ'ότι κάνει αυτό καινούριο! Δηλαδή είναι τρελό! Ο ίδιος υποβιβάζει τη νοημοσύνη των υποψήφιων αγοραστών, δεν προσβάλλω εγώ κανέναν.

φιλε κομματια πουλαω για καποιον που θελει να κανει αναβαθμιση στο ηδη νετμπουκ του.το δικο μου απεβιωσε.και πουλαω αυτα που επεζησαν.οποιος ενδιαφερεται p.m.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Παιρνεις απο καπου λαπτοπ καινουργιο αυτη τη στιγμη με 255 ευρω τυπε?
Γιατι εγω ξερω πως μονο η αδεια του λειτουργικου συστηματος της  Microsoft  δηλαδη των  windows  κανει μια 100αρα. 70 - 100 ευρω. Αρα ξεχασε το αυτο που ειπες. Γιατι στην χειροτερη να ειναι 100 ευρω φθηνοτερο αυτο που δινει ο φιλος με αυτο που λες εσυ οτι θα βρεις καινουργιο.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Παιρνεις απο καπου λαπτοπ καινουργιο αυτη τη στιγμη με 255 ευρω τυπε?
Γιατι εγω ξερω πως μονο η αδεια του λειτουργικου συστηματος της  Microsoft  δηλαδη των  windows  κανει μια 100αρα. 70 - 100 ευρω. Αρα ξεχασε το αυτο που ειπες. Γιατι στην χειροτερη να ειναι 100 ευρω φθηνοτερο αυτο που δινει ο φιλος με αυτο που λες εσυ οτι θα βρεις καινουργιο.

Μάλλον δεν προσέχεις φιλαράκο! Ο φίλος πουλάει κομμάτια από ΝΕΤΒΟΟΚ, όχι λάπτοπ.Και φυσικά παίρνεις καινούριο netbook με 255 Ευρώ.Κάθε εβδομάδα σχεδόν πολλά καταστήματα έχουν προσφορές και σε χαμηλότερες τιμές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΑΠλα επειδη ειμαι και εγω στην αγορα εργασιας και προσφερω ειτε υποστηριξη

σε καποιο λειτουργικο συστημα ( επισκεψεις σε σπιτια βεβαια) είτε μαθηματα

βλεπω οτι ειστε φειδωλοι με τα χρηματα και κανετε πολλα παζαρια.

Στο φαι και στο γαμησι τα δινεις ομως τα 50αρια  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μάλλον δεν προσέχεις φιλαράκο! Ο φίλος πουλάει κομμάτια από ΝΕΤΒΟΟΚ, όχι λάπτοπ.Και φυσικά παίρνεις καινούριο netbook με 255 Ευρώ.Κάθε εβδομάδα σχεδόν πολλά καταστήματα έχουν προσφορές και σε χαμηλότερες τιμές.

βρες μου ενα κατω απο 255 ευρω φιλε.

λειτουργικο συστημα συμπεριλαμβανεται στην τιμη? Γιατι η αδεια των παραθυρων του ΜΠιλ γκειτς

εχει μια Α τιμη δεν ειναι λινουξ να ειναι  freeware.  ;)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ΑΠλα επειδη ειμαι και εγω στην αγορα εργασιας και προσφερω ειτε υποστηριξη

σε καποιο λειτουργικο συστημα ( επισκεψεις σε σπιτια βεβαια) είτε μαθηματα

βλεπω οτι ειστε φειδωλοι με τα χρηματα και κανετε πολλα παζαρια.

Στο φαι και στο γαμησι τα δινεις ομως τα 50αρια  ;)

Όχι φίλε μου.Ως τώρα, ούτε για φαί έχω δώσει 50άρι, ούτε για γαμήσι.Αλλα ούτε και παζαρεύω ποτέ.Απλά είπα ότι τα κομμάτια αυτά για μεταχειρισμένα είναι ακριβά.Σταυρώστε με! Αλλά στο φινάλε, τι ασχολούμαι...Σ'αυτό έχεις δίκιο.Αν ενδιαφέρεται κανείς, ας τα αγοράσει.
υγ.: Φαντάσου να δούλευε και η μητρική...

OP
OP
G

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
Όχι φίλε μου.Ως τώρα, ούτε για φαί έχω δώσει 50άρι, ούτε για γαμήσι.Αλλα ούτε και παζαρεύω ποτέ.Απλά είπα ότι τα κομμάτια αυτά για μεταχειρισμένα είναι ακριβά.Σταυρώστε με! Αλλά στο φινάλε, τι ασχολούμαι...Σ'αυτό έχεις δίκιο.Αν ενδιαφέρεται κανείς, ας τα αγοράσει.
υγ.: Φαντάσου να δούλευε και η μητρική...
ρε φιλε μην μας πρηζεις αλλο,δεν σου ειπε να αγορασεις κανενας με το ζορι.οποιος θελει εδω ειμαι,οι τιμες ειναι συζητησιμες..

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

λειτουργικο συστημα συμπεριλαμβανεται στην τιμη? Γιατι η αδεια των παραθυρων του ΜΠιλ γκειτς

Πήγαινε στο skroutz και γράψε "netbook".Me 240-260 Eυρώ παίρνεις lenovo,acer, καινούρια και όχι μόνο από ιντερνετικά μαγαζιά, αλλά και από electroworld, κωτσόβολο και τέτοια.Πριν λίγο καιρό πήρα εγώ τέτοιο με 199 Ευρώ.Έλα τώρα, μην τρελαθούμε. Δες πάλι στο ιντερνετ για μνήμες 1gb ddr2 που φοράει το netbook σου. Από 13 Ευρώ ξεκινάνε.Ένα λάθος που κάνουν πολλοί: Πάνε και παίρνουν κάτι και νομίζουν ότι επειδή έκανε χ λεφτά όταν το πήραν, ότι και μετά από 8 μήνες θα κάνει χ λεφτά.Δυστυχώς, στον τομέα των ηλεκτρονικών αυτό δεν ισχύει.Τα πράγματα εξελίσσονται τόσο γρήγορα και λόγω κρίσης, οι προσφορές που βγαίνουν συνεχώς είναι τόσο δελεαστικές, που τα μεταχειρισμένα προϊόντα χάνουν την αξία τους.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Εισαι μαλακας η τον παριστανεις?

Την αδεια για τα windows την πληρωνεις με την συσκευη, δε τα παιρνεις ξεχωριστα, και δεν ειναι το ιδιο να αγοραζεις υπολογιστη με προεγκατεστημενο λειτουργικο με το να παιρνεις την κοπια του λειτουργικου καινουρια. Ξυπνα.

Και το linux δεν ειναι freeware. :)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ρε φιλε μην μας πρηζεις αλλο,δεν σου ειπε να αγορασεις κανενας με το ζορι.οποιος θελει εδω ειμαι,οι τιμες ειναι συζητησιμες..

Ενταξει δεν σου χαλαει την πιατσα, αλλα τα λεφτα που ζητας ειναι εξωφρενικα πολλα για χρησιμοποιημενο συστημα.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Φίλε μου, πίστεψέ με δεν έχω κάτι μαζί σου φυσικά ούτε είπα στις 4:20 "α, ποιον θα θίξω".Απλά μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των επισκεπτών του site.Αυτό μόνο.Καληνύχτα κι εύχομαι καλές πωλήσεις, ειλικρινά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πήγαινε στο skroutz και γράψε "netbook".Me 240-260 Eυρώ παίρνεις lenovo,acer, καινούρια και όχι μόνο από ιντερνετικά μαγαζιά, αλλά και από electroworld, κωτσόβολο και τέτοια.Πριν λίγο καιρό πήρα εγώ τέτοιο με 199 Ευρώ.Έλα τώρα, μην τρελαθούμε. Δες πάλι στο ιντερνετ για μνήμες 1gb ddr2 που φοράει το netbook σου. Από 13 Ευρώ ξεκινάνε.Ένα λάθος που κάνουν πολλοί: Πάνε και παίρνουν κάτι και νομίζουν ότι επειδή έκανε χ λεφτά όταν το πήραν, ότι και μετά από 8 μήνες θα κάνει χ λεφτά.Δυστυχώς, στον τομέα των ηλεκτρονικών αυτό δεν ισχύει.Τα πράγματα εξελίσσονται τόσο γρήγορα και λόγω κρίσης, οι προσφορές που βγαίνουν συνεχώς είναι τόσο δελεαστικές, που τα μεταχειρισμένα προϊόντα χάνουν την αξία τους.

θα σου πω σε πμ ποιο ειναι το λαθος που κανουν οι περισσοτεροι και οχι απο εδω  ;)

Προκειται για ενα αρκετα καλο τιπ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειπε οτι οι τιμες ειναι συζυτησιμες αλλωστε

αρα δεν υποβιβαζει καποια νοημοσυνη!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

με ίδια χαρ/κα με το σκοτωμένο από πάνω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τοτε οκ. Ειχε δικιο ο τυπος χθες.  :grin:

Απλα εγω του ειπα να μου δειξει αν οντως παιζει κατι τετοιο

γιατι δεν ψαχνομαι πανω σε αυτα σου εχω πει και σε αλλο ποστ

λεω στα φιλαρακια μου να βαλουν λινουξ... Απο  windows  υποστηριξη και συμβουλες

μονο οτι θυμαμαι!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom