Νέα

Abby Martin

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fasy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 848
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fasy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Abby Martin
Αμερικανιδα δημοσιογραφος, συγγραφεας και ζωγραφος.
Με σπουδες στις Πολιτικες Επιστημες, κινειται στο χωρο της ανεξαρτητης δημοσιογραφιας. Αυτον τον καιρο παρουσιαζει την εκπομπη σχολιασμου της επικαιροτητας Breaking the Set του δικτυου RussiaToday (rt.com) απο την Ουασιγκτον. Η εκπομπη επιχειρει να προσφερει στο αγγλοφωνο κοινο μια διαφορετικη προσεγγιση στα γεγονοτα απο αυτην των μεγαλων κατεστημενων ενημερωτικων δικτυων.

Λιγα λογια για την Abby εδω
[URL unfurl="true"]http://rt.com/about/on-air-talent/abby-martin/[/url]

Ως προς τα ... του οικου μας, μελαχροινη αδυνατη μιλφαρα με ηπια ομορφια.

i7e93cce9112d4eb56cedc4e08dcbc173_abby.jpg

0.jpg

image.jpg

URL]]

OP
OP
F

fasy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
...
Καλη αλλα δεν ξετρελαθηκατε κιολας, ετσι? Ειναι αναμφισβητητα classy αλλα ουτε εγω εχασα τα λογικα μου (οπως με τη Julia Parshuta).

O λογος που της αφιερωνω αυτο το θρεντ ειναι η ιδια της η εκπομπη. Επεσα επανω της σερφαροντας για ενημερωση στα εναλλακτικα ιντερνετικα δικτυα (τελος παντων, στα εκτος συναφιου τυπου cnn, bbc, time, κλπ) σχετικα με την επιθεση στη Γαζα.

Η Abby αφιερωνει αρκετο μερος απο τις προσφατες εκπομπες της στο θεμα, με ιδιαιτερο ενδιαφερον και οχι ιδιαιτερα συγκεκαλυμενη οργη. Ο λογος της ειναι αιχμηρος, οχι τοσο πρωτοτυπος στο περιεχομενο του οσο στην ενταση και την τολμη με την οποια τον μεταδιδει. Οκ, δεν ξεχναμε πως στεγαζεται σε ρωσικων συμφεροντων καναλι, ειναι ομως προφανες πως ο ειρωνικος σχολιασμος και η αγανακτηση βγαινουν ειλικρινα απο μεσα της.

Μια χαρακτηριστικη εκπομπη της ειναι αυτη, πιστεψτε με δεν ειναι καθολου βαρετη:

Αν δεν εχετε ομως την διαθεση να την παρακολουθησετε ολοκληρη, αξιζει πιστευω να παρακολουθησετε το ξεσπασμα της "if WE don't who will?" στα τελευταια δευτερολεπτα. Συγκλονιστικη!

Φτου σου κοπελαρα μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom