Νέα

54 Rallye of Greece (Acropolis)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Εδώ και πολλά χρόνια τις τελευταίες μέρες του Μάη και πρώτες του Ιούνη, ένα μεγάλο γεγονός γίνεται στη χώρα μας. Το Ραλλυ Ακρόπολις όπως το ξέραμε παλιά. Ένας αγώνας του WRC. Αναμφίβολα μεγάλη προβολή για την Ελλάδα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του σπορ έχουν περάσει από τα ελληνικά βουνά.
Δεν θα κάνω αναδρομή στα παλιά. Σκέφτηκα όμως ότι κάποιοι από μας ίσως πάνε σε κάποια ΕΔ να δουν τα περάσματα.
Πέρσι λόγω της νέας σχεδίασης του αγώνα και τα διάφορα που έγιναν, ήταν η πρώτη χρονιά που δεν πήγα σε καμιά ΕΔ. Φέτος όμως δεν θα το αντέξω, αν και δεν άλλαξε κάτι, και κάπου θα πάω τελικά.
Πιστεύω πως αρκετοί θα έχουν το μικρόβιο μέσα τους, όπως κι εγώ. Να πούμε λοιπόν εδώ τις προτάσεις μας για τον εθνικό μας αγώνα.

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Φίλε όλοι μας του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμέναμε το RALLY ACROPOLIS αλλά δυστυχώς ο κος ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ της ΕΛΠΑ αποφάσισε να φέρει τον αγώνα στην Αττικοβοιωτία για να εξυπηρετηθούν διάφορα συμφέροντα με αποτέλεσμα να ξενερώσουν θεατές,κριτές για αυτό και οι λίγοι θεατές πέρσι. Ολοι περιμέναμε να φύγουμε ένα τριήμερο απο τις δουλειές μας και τις γυναίκες μας να δούμε την ελληνική φύση και να φάμε τα νόστιμα ντόπια παιδάκια. Οσο για το θέαμα για μένα έχω μείνει κολλημένος στη δεκαετία του 80 με τα αθάνατα Group B και το απίστευτο θέαμα.

OP
OP
mad_max

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Φίλε όλοι μας του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμέναμε το RALLY ACROPOLIS αλλά δυστυχώς ο κος ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ της ΕΛΠΑ αποφάσισε να φέρει τον αγώνα στην Αττικοβοιωτία για να εξυπηρετηθούν διάφορα συμφέροντα με αποτέλεσμα να ξενερώσουν θεατές,κριτές για αυτό και οι λίγοι θεατές πέρσι. Ολοι περιμέναμε να φύγουμε ένα τριήμερο απο τις δουλειές μας και τις γυναίκες μας να δούμε την ελληνική φύση και να φάμε τα νόστιμα ντόπια παιδάκια. Οσο για το θέαμα για μένα έχω μείνει κολλημένος στη δεκαετία του 80 με τα αθάνατα Group B και το απίστευτο θέαμα.

Κι εγω μαζί σου είμαι φίλε μου, αλλα φέτος λέω να πάω κατά κινέτα μεριά. Λουκίσια και Πλατανακι δεν θα ξαναβρουμε αλλά απ' το τίποτα....

OP
OP
mad_max

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Εδω είναι οι χαρτες

Συνημμένα

• Leg 1.jpg
    Leg 1.jpg
    69,2 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Leg 2.jpg
    Leg 2.jpg
    68,7 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
mad_max

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Leg 3

Συνημμένα

• Leg 3.jpg
    Leg 3.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 26

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
ειχα παει περυσι στην super stage  που ειχε γινει στο ΟΑΚΑ και πραγματι ηταν πολυ καλα..ειχε πολυ θέαμα και ηταν αρκετα καλα απο θεμα οργανωσης..!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Παω καθε χρονο πολυ μπουχο πετανε και γουσταρω τρελλα!

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
Κι εγω μαζί σου είμαι φίλε μου, αλλα φέτος λέω να πάω κατά κινέτα μεριά. Λουκίσια και Πλατανακι δεν θα ξαναβρουμε αλλά απ' το τίποτα....

Λουκίσια & Πλατανάκι... Πράγματι αξέχαστα... Τι μου θυμήσατε... 1984, 1985 μαζί με τον Γραμματικόπουλο να τραβάμε Super 16 για την ΕΡΤ ξαπλωμένοι στα χαντάκια ωστε να μπορούμε να κανουμε κοντινές λήψεις στις ρόδες. Και την απίστευτη διαδρομή Πλατανάκι ακολουθώντας τον Βατάνεν με το ελικόπτερο - απίστευτες λήψεις... Και μετά Μετέωρα, στο ξενοδοχείο παρέα με την Μουτόν, Τον Βατάνεν, τον Θρύλο Βαλτεγκαρντ και όλους τους άλλους... Ατελείωτη σκόνη, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις και πολύ καλό υλικό... Η εποχή του ρομαντικού Acropolis όταν ηταν μέγιστο σπαστήρι και βέβαια ο ήχος των πρώτων quattro group B και των Peugeot 205 B έχει μείνει στην ιστορία. Ναστε καλά για τις θύμησες!!!

Επισκέπτης
Πέρυσι στην Αγ. Σωτήρα βλέπω έναν παραλίγο να βρεθεί αγκαλιά με ένα δέντρο σε μια κλειστή αριστερή . Περνάει απο δίπλα μου και ήταν ο Βωβός . Ρε που πάνε τα λεφτά ....

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Πέρυσι στην Αγ. Σωτήρα βλέπω έναν παραλίγο να βρεθεί αγκαλιά με ένα δέντρο σε μια κλειστή αριστερή . Περνάει απο δίπλα μου και ήταν ο Βωβός . Ρε που πάνε τα λεφτά ....

Ηρέμησε.Ο Βωβός είναι πολύ καλός οδηγός.Μην τον βγάλεις "κουλό".Σε έναν αγώνα συμβαίνουν όλα.Και τον Sainz έχω δει σε τετακέ σε φουρκέτα.Είναι άχρηστος;

Εγώ θα είμαι την Παρασκευή στην Θήβα,αν τελικά πάρω άδεια...

Επισκέπτης
Ηρέμησε.Ο Βωβός είναι πολύ καλός οδηγός.Μην τον βγάλεις "κουλό".Σε έναν αγώνα συμβαίνουν όλα.Και τον Sainz έχω δει σε τετακέ σε φουρκέτα.Είναι άχρηστος;
Εγώ θα είμαι την Παρασκευή στην Θήβα,αν τελικά πάρω άδεια...
Κοίτα απόψεις είναι αυτές , προσωπικά πιστεύω ότι έκαστος πρέπει να παραμένει στο είδος του . Το ότι είναι πλούσιος και μπορεί να σπάει αυτοκίνητα ( όπως έχει κάνει θεαματικά ) αυτό δεν τον κάνει και ραλίστα .

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Και ο Sainz από πλούσια οικογένεια κατάγεται.Και ο McRay το ίδιο (έτρεχε και ο πατέρας του),και πολλοί άλλοι.Τι να κάνουμε;Αυτό το άθλημα απαιτεί χρήμα.Γιατί να σου δώσει κάποιος ένα αυτοκίνητο 400.000? και πολλά ακόμα για να τρέξεις;Αυτοί που βλέπεις με εργοστασιακές ομάδες,στις χώρες τους έχουν ξεκινήσει με δικά τους λεφτά.

Επισκέπτης
Τέλος πάντων , δεν έχω ταξικό μίσος , απλά δεν μπορώ να συσχετίσω Βωβό με McRAY , ανάμεσά τους θεωρώ ότι υπάρχει χάσμα κουλτούρας .
Καλά να περάσεις αν πας ..

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Κανείς δεν είπε ότι είναι ίδιου επιπέδου.Απλώς έχουν λεφτά και οι 2.Δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο που σε μια αλάνα μπορείς να παίξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom