Νέα

45χρονη έκανε σεξ με το 12χρονο φίλο του γιού της!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

"Η μητέρα του αγοριού ήταν εκείνη που αποκάλυψε το γεγονός, όταν άρχισε να υποψιάζεται, ψάχνοντας τον γιό της, που ήταν κλειδωμένος στο δωμάτιο.  Μαζί του ήταν η 45χρονη Serrano."

Κι αν δεν ήταν μαζί του η 45χρονη Serrano, ο μικρός πάλι κλειδωμένος στο δωμάτιο θα ήταν και θα τον είχε κάνει σφεντόνα, "εις ανάμνησιν" αυτών που του είχε κάνει η 45χρονη Serrano πριν τον αφήσει...

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Και μενα η μανα μου ειχε κατι φωκιες για φιλες...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.891
Πόντοι
41.129
και εγω νομιζα ότι εγινε στην πατρα και αυτό !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το σκηνικο με ανηλικα both sides  δεν νομιζω οτι πρεπει να το επικροτουμε, οσο κι αν εμειs σαν αντρεs το βλεπουμε αλλοιωs...................αλλα ρε παιδι μου αυτη οντωs δεν βλεπεται

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το σκηνικο με ανηλικα both sides  δεν νομιζω οτι πρεπει να το επικροτουμε, οσο κι αν εμειs σαν αντρεs το βλεπουμε αλλοιωs...................αλλα ρε παιδι μου αυτη οντωs δεν βλεπεται

αν το θρεντ ήταν 45χρονος έκανε σεξ με την 12χρονη φίλη του γιου του θα το θεωρούσαμε παιδεραστία, που θα ήταν, όπως και εδώ ;)

Επισκέπτης
σκεψου τα αλλα δωδεκαχρονα θα κουβεντιαζουν για play station και αυτος θα τους λεει για το τι πιπες του εκανε η 45αρα  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αν το θρεντ ήταν 45χρονος έκανε σεξ με την 12χρονη φίλη του γιου του θα το θεωρούσαμε παιδεραστία, που θα ήταν, όπως και εδώ ;)
Σιγουρα.........ασε που θα ζηταγαμε την κεφαλη του επι πινακι

Επισκέπτης
βλεποντας το σοβαρα εχεις απολυτο δικιο  :thumbsup:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96

νταξ στο νημα milf call girl παιζουν κατι πολύ χειρότερες . κατα τα αλλα συμφωνω οτι ο 12χρονος δεν πολυπήρε χαμπαρι τι έκανε.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Σιγουρα.........ασε που θα ζηταγαμε την κεφαλη του επι πινακι
θα συμφωνήσω απόλυτα!
αν το έκανε αυτό κάποια θείτσα στο 12χρονο παιδί του καθενός από μας πώς θα αντιδρούσαμε?
οκ...αν το παιδί ήταν 16χρονος και η θείτσα δεν ήταν θείτσα αλλά 23χρονη τότε θα γελούσαμε πίσω απ τα μουστάκια μας....
αλλά εδώ μιλάμε καθαρά για παιδεραστία και ποιος ξέρει πώς θα επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή του παιδιού....και όχι μόνο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom