poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Μόνο για τα λεφτά ήρθαν οι Βουλγάρες εδώ , νομίζετε ;
Μόνο για τα λεφτά ήρθαν οι Βουλγάρες εδώ , νομίζετε ;
Πολύ ώραια τα λές Νέαρχε αλλά δεν έχουμε να διαλύσουμε τίποτα, ΕΜΕΙΣ τουλάχιστον δε μπορούμε ούτε να καθυστερήσουμε τη βουλγαροποιήσησ τους ούτε να την ακυρώσουμε.Μα οι ιδιοι οι Σκοπιανοι, εκτος απο Φιλιππο και Αλεξανδρο, ελληνικη Ιστορια, κλεβουν εξισου βουλγαρικη. Τσαρος Σαμουηλ ελεγαν στις ειδησεις και τους Βουλγαρους κομιτατζηδες, ως δκους τους τους εχουν, μεχρι και αγαλματα. Βουλγαροι ειναι οι ανθρωποι, αυτοι ομως εχουν ποτιστει με την εμμονη του "μακεδονισμου". Η μακεδονισμος η τιποτα δηλαδη. Μεχρις εσχατων. Σε αυτη τη περιπτωση, θα επρεπε να εξεταστει απο την Ελλαδα η αλλη λυση. Καταρευση του σλαβομακεδονικου μεγαλοιδεατισμου τους μεσω της διαλυσης τους.
...ναι αλλά εγώ, θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.Ζεστούλα θέλουνε κι αυτοί !
...ναι αλλά εγώ, θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
.. τον "φτιάχνουν" τον κόσμο τους, όμωςΟλος ο πλανητης ψαχνει να δει τι θα κανει με τη πολυετη διαμαχη των δυο χωρων, και ο εκπροσωπος του κομματος Γκρουεφσκι βγαινει και λεει Δε βρισκουμε το λογο που θα πρεπει να αλλαξουμε ονομα σε αεροδρομιο και εθνικη οδο, μια χαρα ειναι, τι εχουν; Τι συζητηση να κανεις με αυτους τους ανθρωπους, στο κοσμο τους.
Όσες φορές έτυχε να "βρεθώ" με βουλγάρα πουτ... συγνώμη εργαζόμενη ήθελα να πω, αυτα τα "Αχ" και τα "Βαχ" και τα "τι μου γκάνεις αγκάπι μου" λέτε να είναι συνθηματικά βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών;Λες να ήρθαν να μας πάρουν την Μακεδονία μας; LOL
Παλεύουν να μας κλέψουν την αρχαία μας γη υποκρινομενες τις καθαρίστριες και τις πουτ.. συγνώμμη τις εργαζόμενες ήθελα να πώ
Όσες φορές έτυχε να "βρεθώ" με βουλγάρα πουτ... συγνώμη εργαζόμενη ήθελα να πω, αυτα τα "Αχ" και τα "Βαχ" και τα "τι μου γκάνεις αγκάπι μου" λέτε να είναι συνθηματικά βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών;
ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!
Από μένα τουλάχιστον άλλα πράγματα πέρνουν...
..όπως τα λες, εγώ είμαι από Ελλάδα μεριά γι'αυτό σκέφτομαι κι έτσι..Οι Κινέζοι , οι Ρώσσοι , οι Αμερικάνοι σκέφτονται αλλιώς , πίστεψέ με !
Μπόλικο σε ... πλαστικό σακουλάκιDNA έδωκες ;
Θενξ...Έυγε , τέκνον !
Προς επιρρωση των οσων γραφαμε πριν, δειτε την αντιδραση των εθνικιστικων κυκλων της Βουλγαριας στο ζητημα.
ήταν καλοί στα συμπεράσματα οι Αυστραλοί, από τότεΔε θυμάμαι ποιά δεκαετία ακριβώς,( '60 ; '70 ; ) ρωτούσαν τους ψιλοᾱμόρφωτους Έλληνες μετανάστες της Αυστραλίας από πού είσαι ; Και λέγαν αυτοί , Έλληνας ! Ναι , αλλά από πού ;Μακεδονία ! Ἀ, άρα είσαι Μακεδόνας !!!
Δε θυμάμαι ποιά δεκαετία ακριβώς,( '60 ; '70 ; ) ρωτούσαν τους ψιλοᾱμόρφωτους Έλληνες μετανάστες της Αυστραλίας από πού είσαι ; Και λέγαν αυτοί , Έλληνας ! Ναι , αλλά από πού ;Μακεδονία ! Ἀ, άρα είσαι Μακεδόνας !!!