Νέα

38χρονη τα ‘φτιαξε με τον 15χρονο φίλο της κόρης της…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
[video]http://www.makeleio.gr/?p=106581&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

”Έκανα σεξ δύο φορές με τον φίλο της κόρης μου, μια φορά στο ξενοδοχείο και μία άλλη στο αυτοκίνητό μου… Έμοιαζε με ανήλικο, δεν μπορούσα να συγκρατηθώ και βγήκα εκτός ελέγχου λίγο μετά τη γνωριμία μας…”!

Με αυτή την κυνική ομολογία, έκανε δικαστές και ακροατήριο να μην πιστεύουν στ’ αφτιά τους, καθώς θεωρείται απίθανο να έχουν ξανακούσει τόσο σοκαριστική ομολογία στην καριέρα τους… Και συνέχισε:

«Δεν είχε συμπεριφορά 15χρονου» ήταν η αποστομωτική απάντηση της Χέδερ Σαλίνς, ενώπιον του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σαλίνς δήλωσε αθώα στην κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης!

Μάλιστα η γυναίκα που είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, έστελνε γυμνές selfies στον 15χρονο, ο οποίος την προσέγγισε μιλώντας της για τον χαμό της μητέρας του.

Η Σαλίνς που αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 7.500 δολαρίων, αν καταδικαστεί κινδυνεύει με 10ετή ποινή κάθειρξης.

Συνημμένα

• APOPLANHSH-15XRONOY.jpg
    APOPLANHSH-15XRONOY.jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.672
Πόντοι
1.406
[video]http://www.makeleio.gr/?p=106581&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

”Έκανα σεξ δύο φορές με τον φίλο της κόρης μου, μια φορά στο ξενοδοχείο και μία άλλη στο αυτοκίνητό μου… Έμοιαζε με ανήλικο, δεν μπορούσα να συγκρατηθώ και βγήκα εκτός ελέγχου λίγο μετά τη γνωριμία μας…”!

Με αυτή την κυνική ομολογία, έκανε δικαστές και ακροατήριο να μην πιστεύουν στ’ αφτιά τους, καθώς θεωρείται απίθανο να έχουν ξανακούσει τόσο σοκαριστική ομολογία στην καριέρα τους… Και συνέχισε:

«Δεν είχε συμπεριφορά 15χρονου» ήταν η αποστομωτική απάντηση της Χέδερ Σαλίνς, ενώπιον του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σαλίνς δήλωσε αθώα στην κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης!

Μάλιστα η γυναίκα που είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, έστελνε γυμνές selfies στον 15χρονο, ο οποίος την προσέγγισε μιλώντας της για τον χαμό της μητέρας του.

Η Σαλίνς που αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 7.500 δολαρίων, αν καταδικαστεί κινδυνεύει με 10ετή ποινή κάθειρξης.
Λευτερια στη Χεδερ Σαλινς  :rockon:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Λυσσάρα... :grin:.        Το "έφαγε" το παιδί. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
FREE HEATHER  :rockon:

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
βιασμός και αποπλάνηση πρέπει να υπάρχει όταν ο άντρας πηδάει ανήλικη ... το αντίθετο ποτέ !! ΛΕΥΤΕΡΙΑ στα μιλφς :rockon:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
βιασμός και αποπλάνηση πρέπει να υπάρχει όταν ο άντρας πηδάει ανήλικη ... το αντίθετο ποτέ !! ΛΕΥΤΕΡΙΑ στα μιλφς :rockon:
Ανηλικη κατω των 14...
Ανω των 14 θεωρειται αξιαγαμητο πουτανακι!
Λευτερια στη Χεδερ!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και μετα αναρωτιομαστε για σεξουαλικες ζωες σε μπουρδελα.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του θρεντ.δεν τα εφτιαξε με τον 15χρονο,τον ξεψωλιασε  :grin:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυποι πρεπει να συμφωνειτε οτι οι αμερικανες ειναι μεσα στη γκαυλα  :rockon:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυποι η χεδερ ειναι δυναμη.εφαγε καλα ο τυπος  :grin:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Κ εγω θα ήθελα να ήμουν 14 15 16 κ να την είχα στα 4....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006
τι γινεται ρε πουστη μου???μετα την δασκαλα που τρεχουν στα δικαστηρια, τωρα κυνηγανε και αυτη την μουναρα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πρεπει να φτιαχτει μια οργανωση οπως η femen , οπου να σκανε αντρες με τις ψωλες απο εξω και να υπερασπιζονται τετοιες γυναικες...
δεν παει αλλο μ αυτη την κατασταση...κατι τετοιες στιγμες ντρεπομαι που ανηκω στο ανθρωπινο ειδος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom