Νέα

2Pac Amaru Shakur

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cjgrove9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cjgrove9

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχει να κάνει με τον θρύλο του αμερικάνικου ραπ τον 2Pac Amaru Shakur.
Οι περισσότεροι πιστεύω πως δεν τον ξέρετε για αυτό τσεκάρετε αυτά τα 3 βίντεο κλίπ και πείτε μου την γνώμη σας:

Changes

California love (f. Dr.Dre)(η εισαγωγή είναι λιγο περίεργη)

Hit'em up (f. The Outlawz) (Αυτό το τραγούδι έγινε η αιτία "πολέμου" West & East)

:uzi:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Προσωπικά τον ξέρω και μου άρεσε σαν τραγουδιστής.Hταν ο 2ος ράπερ που έβριζε και τα έβαζε με αντίπαλη συμμορία μέσα απο τους στίχους των τραγουδιών του. Μάλιστα σε ένα τραγούδι απο τα τελευταία του είπε gay αρχηγό αντίπαλης συμμορίας, με αποτέλεσμα να τον φάνε λάχανο μέσα στην φυλακή.

OP
OP
C

Cjgrove9

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά τον ξέρω και μου άρεσε σαν τραγουδιστής.Hταν ο 2ος ράπερ που έβριζε και τα έβαζε με αντίπαλη συμμορία μέσα απο τους στίχους των τραγουδιών του. Μάλιστα σε ένα τραγούδι απο τα τελευταία του είπε gay αρχηγό αντίπαλης συμμορίας, με αποτέλεσμα να τον φάνε λάχανο μέσα στην φυλακή.
Βασικά δεν τον σκότωσαν μέσα στην φυλακή αλλά σε έναν δρομο του L.A. Αν ενδιαφέρεσαι νοίκιασε το DVD Tuoac Ressurection για να δεις τι παίχτηκε απο την στιγμή που γεννήθηκε μέχρι τον θάνατο του.Α και κάτι άλλο:τσέκαρε τους στίχους απο το τραδούδι hit'em up και δες τι λέει!!!

Καλή ιστοσελίδα είναι αυτή που μας έστειλε ο φίλος μας jimmye αλλά εξίσου καλή ειναι και
η

psyckokid82

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ετσι απλα ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ ο ΝΤΟΝ WEST SIDE 4 EVA,crips n compton niggas the realest on the block

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Βασικά δεν τον σκότωσαν μέσα στην φυλακή αλλά σε έναν δρομο του L.A. Αν ενδιαφέρεσαι νοίκιασε το DVD Tuoac Ressurection για να δεις τι παίχτηκε απο την στιγμή που γεννήθηκε μέχρι τον θάνατο του.Α και κάτι άλλο:τσέκαρε τους στίχους απο το τραδούδι hit'em up και δες τι λέει!!!

Καλή ιστοσελίδα είναι αυτή που μας έστειλε ο φίλος μας jimmye αλλά εξίσου καλή ειναι και
η

Και  να συμπληρώσω ότι ο δολοφόνος του είναι ακόμα άπιαστος..Οι απανταχού fans πιέζουν για να ξανά ανοίξει ο φάκελος ..

psyckokid82

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο 2 δε σκοτωθηκε στο Λος Αντζελες αλλα σε δρομο του Λας Βεγκας οπου πηγε μαζι με ολοθ το crew της δισκογραφικης του απο τοτε υπαρχουν πολλεσ εικασιες οτι τον σκοτωσε ο οδηγος που ηταν ο Αμαρου στο αμαξι κ ιδιοκτητης της δισκογραφικης εταιριας πυ ανηκε ο καλλιτεχνης κ καλα γιατι ηθελε να φυγει απο την εταιρια ο πακ κ το εκανε λενε για να διασφαλισει τα κερδη του μιασ κ υπηρχαν πολλα τραγουδια του πακ που δεν ειχαν κυκλοφορησει κ ηταν για μελλοντικεσ κυκλοφοριες αλλοι παλι λενε οτι ο πακ σχεδιασε το θανατο του εμπνευσμενος απο τον Μακιαβελλι που ηταν υποστηρικτης του δογματος οτι καποιοσ μπορει να νικησει τουσ αντιπαλουσ του εφοσον νικησει 1α τον ιδιο του τον εαυτο υπαρχουν πολλα κ διαφορα αλλα δεν εχω το χρονο να καθομαι να γραφω και οσιο γραψατε ασυναρτισιες ελπιζω να σας εδωσα τα φωτα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom