You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Προτεινω να πας στο μπουρδελο και μολις ερθει η πουτανα μεσα , να της πεις οτι ειμαι υπηρεφανο μελος του bourdela και ηρθα να σε ξεκολιασω..
Θα της κοπουν τα ποδια και θα νομιζει οτι εισαι πολυπειρος γαμιας που θα σου κανει το καλυτερο γαμησι
και δεν θα φανει καθολου το προβλημα σου!!
Θα της κοπουν τα ποδια και θα νομιζει οτι εισαι πολυπειρος γαμιας που θα σου κανει το καλυτερο γαμησι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Προτεινω να πας στο μπουρδελο και μολις ερθει η πουτανα μεσα , να της πεις οτι ειμαι υπηρεφανο μελος του bourdela και ηρθα να σε ξεκολιασω..
ρε λαλακουκακι τωρα που το λες
εχει γεμισει το μεταξουργειο απο αυτοκολλητα του σαιτ
σε ολα τα μπουρδελα
Αφού ο Πιτσιλιστής κυκλοφοράει με την τσέπη γεμάτη γλομπέους λέμεεεεε
σε ολα τα μπουρδελα
Επισκέπτης
σε ολα τα μπουρδελα
Φαντασου ενα βαλει ενα στο πουτσο του τοτε το παλλικαρι τι εχει να γινει...
Σιγουρα πραγματα λεμε
Den περιμενω κατι απλα ειμαι λιγο ντροπαλος...
Αν με ρωτησει γιατι δεν εχω ξαναπαει θα ειναι οτι χειροτερο......
μπα εγω νομιζω οτι θα σε περιποιηθει ιδιαιτερως αν της πεις οτι εισαι πρωταρης, βεβαια σιγουρα θα σε κοιταξει παραξενα στην αρχη αλλα το προσπερναμε αυτο. αν ησουν 16 δεν θα σε κοιταγε παραξενα
σε ολα τα μπουρδελα
ναι καλα... παντου υπαρχει.... ημουνα σε ενα αλλο σαιτ με το ιδιο νικ που εχω κι εδω...ηταν η εποχη που ειχα φυγει απο τα ρδελα.. και μου κανει ενα μελος, ειδα πανω σε ενα αυτοκινητο ενα αυτοκολλητο με το εκανα μια αναζητηση και βρηκα το νικ σου εκει μεσα και μου φανηκε παραξενο..... δλδ γαμω την γκαντεμια μου, βρεθηκε ο μαλακας να δει το αυτοκολλητο την ημερα που ξαναποσταρα εδω..... κι εγω το ζωον τι εβαλα το ιδιο νικ... λαλακ μαντεψε ποιο ειναι το αλλο σαιτ
Επισκέπτης
Με μπερδεψες ρε evaki ετσι οπως τα γραψες και ομολογω οτι δεν καταλαβα τι θες να πεις
Συγχωρεσε με
Συγχωρεσε με
Με μπερδεψες ρε evaki ετσι οπως τα γραψες και ομολογω οτι δεν καταλαβα τι θες να πεις
Συγχωρεσε με
λεω οτι απο τα αυτοκολλητα του ρδελα κομ με πηραν χαμπαρι και σε αλλο σαιτ οτι μπαινω εδω μεσα. και μου το κοπαναν. και σου λεω μαντεξε ποιο ειναι το αλλο σαιτ
Επισκέπτης
Καταλαβα.
Ο καθενας μπορει να μπαινει οπου θελει και εμενα κανεις ποτε δε μου κοπανησε τιποτα παντως
Ο καθενας μπορει να μπαινει οπου θελει και εμενα κανεις ποτε δε μου κοπανησε τιποτα παντως
Που να σε φτάσει εκει πάνω που βρίσκεσαι για να σου κοπανήσει ρε χαμένε? Ε χαμένε! (με προφορά Τραμπάκουλα)Καταλαβα.
Καταλαβα.
ενταξει. απλα παθαν την πλακα τους γτ ειναι καπως εξτριμ το ρδελα κομ ειδικα για γυναικα. διαγραφθηκαν κατι ποστς πουλησαμε παραμυθι οτι μπαινω στο κοσμοπολιταν(τι ντροπη θεε μου) αλλα κανεις δεν το εχαψε και η ζωη συνεχιζεται, απλα ξεχαστηκε το πραμα
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Ειμαι 25 χρονων και δεν εχω παει με κοπελα θα ηθελα να σασ ρωτησω αν θα φανει οταν παω μια κοπελα οχι απο την πλευρα της τεχνικης..
Μηπως εισαι 30? Γιατι το MAR78 κατι τετοιο δειχνει... Αν δλδ γεννηθηκες το 1978, εισαι 30 χρονων και οχι 25. Εδω θα τα ξερασεις ολα...
Μηπως εισαι 30? Γιατι το MAR78 κατι τετοιο δειχνει... Αν δλδ γεννηθηκες το 1978, εισαι 30 χρονων και οχι 25. Εδω θα τα ξερασεις ολα...
σωστη η παρατηρηση.... μολογα ρεεεε
Επισκέπτης
Το οτι το πετσακι μου ακεραιο θα την κανει να καταλαβει κατι????
Αν με τον όρο πετσάκι αναφέρεσαι στο χαλινό του πέους, αυτός δεν κόβεται με την επαφή.
Κόβεται με περιτομή ή από τραύμα.
Επισκέπτης
Παιδιά βλέπετε κάνει ένα παληκάρι σοβαρή ερώτηση για κάτι που τον απασχολεί και μπαίνει μια βρώμα και γαμάει και αυτό το θέμα. Εμετική η κατάσταση ...
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
Αγαπητε MAR78
Να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα,Το οτι εισαι ακομα παρθενος σε τετοια ηλικια δεν ειναι ντροπη καθολου και μην αισθανεσαι περιεργα.Μενω ομως εκπληκτος μιας και στις μερες μας το σεξ ειναι κατι πολυ ευκολο να κανει κανεις...οι σχεσεις δεν ειναι... αλλα αυτο ειναι μια ιστορια για αλλη φορα και αλλο θρεντ...
Η καλυτερη λυση ειναι να πας σε στουντιο και να πεις στη κοπελα πως ειναι η πρωτη σου φορα.
Χωρις να γινομαι ομως αδιακριτος και αν θελεις, πιστευω το λογικοτερο προτου προβουμε ολοι μας σε αμεσες λυσεις στο προβλημα σου, θα ηταν να μας πεις και 2 λογια για σενα. Σιγουρα υπαρχει καποιος λογος που δικαιολογει την τωρινη σου κατασταση.
Εδω μεσα ειμαστε ολοι μια μεγαλη οικογενεια και καθε αποψη η εμπειρια ειναι σεβαστη.
Να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα,Το οτι εισαι ακομα παρθενος σε τετοια ηλικια δεν ειναι ντροπη καθολου και μην αισθανεσαι περιεργα.Μενω ομως εκπληκτος μιας και στις μερες μας το σεξ ειναι κατι πολυ ευκολο να κανει κανεις...οι σχεσεις δεν ειναι... αλλα αυτο ειναι μια ιστορια για αλλη φορα και αλλο θρεντ...
Η καλυτερη λυση ειναι να πας σε στουντιο και να πεις στη κοπελα πως ειναι η πρωτη σου φορα.
Χωρις να γινομαι ομως αδιακριτος και αν θελεις, πιστευω το λογικοτερο προτου προβουμε ολοι μας σε αμεσες λυσεις στο προβλημα σου, θα ηταν να μας πεις και 2 λογια για σενα. Σιγουρα υπαρχει καποιος λογος που δικαιολογει την τωρινη σου κατασταση.
Εδω μεσα ειμαστε ολοι μια μεγαλη οικογενεια και καθε αποψη η εμπειρια ειναι σεβαστη.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αγαπητε MAR78
και εγω αυτο ειπα στην αρχη οτι ειναι περιεργο να μην εχει παει σε καποιο μπουρδελο τετοια ηλικια
πιστευω οτι αλλο ειναι το προβλημα του φιλου(οχι ψυχολογικο,ισως ανατομικο)
αλλα αυτα ειναι προσωπικα του,δεν μπορουμε να ρωταμε κατι που ισως δεν θελει να μας πει
οποτε ολοι συμφωνησανε στο να παει σε μπουρδελο-στουντιο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17