Νέα

25 χρονών παρθένος...Θα φανεί όταν πάω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MAR78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 16K
  • Ετικέτες
    παρθένος
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
M

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παρακαλω οπωσ οι ποιοι εμπειροι να μου προτεινουν στουντιο και κοπελα αν ειναι φυσικα εφικτο αυτο

Επισκέπτης
Προτεινω να πας στο μπουρδελο και μολις ερθει η πουτανα μεσα , να της πεις οτι ειμαι υπηρεφανο μελος του bourdela και ηρθα να σε ξεκολιασω..
Θα της κοπουν τα ποδια και θα νομιζει οτι εισαι πολυπειρος γαμιας που θα σου κανει το καλυτερο γαμησι
και δεν θα φανει καθολου το προβλημα σου!!  :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προτεινω να πας στο μπουρδελο και μολις ερθει η πουτανα μεσα , να της πεις οτι ειμαι υπηρεφανο μελος του bourdela και ηρθα να σε ξεκολιασω..
Θα της κοπουν τα ποδια και θα νομιζει οτι εισαι πολυπειρος γαμιας που θα σου κανει το καλυτερο γαμησι
και δεν θα φανει καθολου το προβλημα σου!!  :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny:

ρε λαλακουκακι τωρα που το λες
εχει γεμισει το μεταξουργειο απο αυτοκολλητα του σαιτ
σε ολα τα μπουρδελα :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Den περιμενω κατι απλα ειμαι λιγο ντροπαλος...
Αν με ρωτησει γιατι δεν εχω ξαναπαει θα ειναι οτι χειροτερο......

μπα εγω νομιζω οτι θα σε περιποιηθει ιδιαιτερως αν της πεις οτι εισαι πρωταρης, βεβαια σιγουρα θα σε κοιταξει παραξενα στην αρχη αλλα το προσπερναμε αυτο. αν ησουν 16 δεν θα σε κοιταγε παραξενα :grin:

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια χαρα παιδια.Πολυ χαιρομαι που σας βρισκω.Εγω δεν ειμαι παρθενος,ειμαι ιχθεις,αλλα αυτο δεν εχει σημασια.Ειναι ωραιο ζωδιο.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

ρε λαλακουκακι τωρα που το λες
εχει γεμισει το μεταξουργειο απο αυτοκολλητα του σαιτ
σε ολα τα μπουρδελα :2funny:

ναι καλα... παντου υπαρχει.... ημουνα σε ενα αλλο σαιτ με το ιδιο νικ που εχω κι εδω...ηταν η εποχη που ειχα φυγει απο τα ρδελα.. και μου κανει ενα μελος, ειδα πανω σε ενα αυτοκινητο ενα αυτοκολλητο με το εκανα μια αναζητηση και βρηκα το νικ σου εκει μεσα και μου φανηκε παραξενο..... δλδ γαμω την γκαντεμια μου, βρεθηκε ο μαλακας να δει το αυτοκολλητο την ημερα που ξαναποσταρα εδω..... κι εγω το ζωον τι εβαλα το ιδιο νικ... λαλακ μαντεψε ποιο ειναι το αλλο σαιτ

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εγώ είμαι 21 χρονών Σκορπιός και φαίνεται  :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Με μπερδεψες ρε evaki ετσι οπως τα γραψες και ομολογω οτι δεν καταλαβα τι θες να πεις  :grin:
Συγχωρεσε με

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Με μπερδεψες ρε evaki ετσι οπως τα γραψες και ομολογω οτι δεν καταλαβα τι θες να πεις  :grin:
Συγχωρεσε με

λεω οτι απο τα αυτοκολλητα του ρδελα κομ με πηραν χαμπαρι και σε αλλο σαιτ οτι μπαινω εδω μεσα. και μου το κοπαναν.  :grin: :grin: και σου λεω μαντεξε ποιο ειναι το αλλο σαιτ

Επισκέπτης
Καταλαβα.
Ο καθενας μπορει να μπαινει οπου θελει και εμενα κανεις ποτε δε μου κοπανησε τιποτα παντως

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Καταλαβα.
Ο καθενας μπορει να μπαινει οπου θελει και εμενα κανεις ποτε δε μου κοπανησε τιποτα παντως
Που να σε φτάσει εκει πάνω που βρίσκεσαι για να σου κοπανήσει ρε χαμένε? Ε χαμένε! (με προφορά Τραμπάκουλα)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καταλαβα.

ενταξει. απλα παθαν την πλακα τους γτ ειναι καπως εξτριμ το ρδελα κομ ειδικα για γυναικα. διαγραφθηκαν κατι ποστς πουλησαμε παραμυθι οτι μπαινω στο κοσμοπολιταν(τι ντροπη θεε μου) αλλα κανεις δεν το εχαψε και η ζωη συνεχιζεται, απλα ξεχαστηκε το πραμα

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ειμαι 25 χρονων και δεν εχω παει με κοπελα θα ηθελα να σασ ρωτησω αν θα φανει οταν παω μια κοπελα οχι απο την πλευρα της τεχνικης..

Μηπως εισαι 30? Γιατι το  MAR78 κατι τετοιο δειχνει... Αν δλδ γεννηθηκες το 1978, εισαι 30 χρονων και οχι 25. Εδω θα τα ξερασεις ολα...

Επισκέπτης
Παιδιά βλέπετε κάνει ένα παληκάρι σοβαρή ερώτηση για κάτι που τον απασχολεί και μπαίνει μια βρώμα και γαμάει και αυτό το θέμα. Εμετική η κατάσταση ...

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Αγαπητε MAR78

Να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα,Το οτι εισαι ακομα παρθενος σε τετοια ηλικια δεν ειναι ντροπη καθολου και μην αισθανεσαι περιεργα.Μενω ομως εκπληκτος μιας και στις μερες μας το σεξ ειναι κατι πολυ ευκολο να κανει κανεις...οι σχεσεις δεν ειναι... αλλα αυτο ειναι μια ιστορια για αλλη φορα και αλλο θρεντ...
Η καλυτερη λυση ειναι να πας σε στουντιο και να πεις στη κοπελα πως ειναι η πρωτη σου φορα.
 Χωρις να γινομαι ομως αδιακριτος και αν θελεις, πιστευω το λογικοτερο προτου προβουμε ολοι μας σε αμεσες λυσεις στο προβλημα σου, θα ηταν να μας πεις και 2 λογια για σενα. Σιγουρα υπαρχει καποιος λογος που δικαιολογει την τωρινη σου κατασταση.
Εδω μεσα ειμαστε ολοι μια μεγαλη οικογενεια και καθε αποψη η εμπειρια ειναι σεβαστη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αγαπητε MAR78

Να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα,Το οτι εισαι ακομα παρθενος σε τετοια ηλικια δεν ειναι ντροπη καθολου και μην αισθανεσαι περιεργα.Μενω ομως εκπληκτος μιας και στις μερες μας το σεξ ειναι κατι πολυ ευκολο να κανει κανεις...οι σχεσεις δεν ειναι... αλλα αυτο ειναι μια ιστορια για αλλη φορα και αλλο θρεντ...
Η καλυτερη λυση ειναι να πας σε στουντιο και να πεις στη κοπελα πως ειναι η πρωτη σου φορα.
 Χωρις να γινομαι ομως αδιακριτος και αν θελεις, πιστευω το λογικοτερο προτου προβουμε ολοι μας σε αμεσες λυσεις στο προβλημα σου, θα ηταν να μας πεις και 2 λογια για σενα. Σιγουρα υπαρχει καποιος λογος που δικαιολογει την τωρινη σου κατασταση.
Εδω μεσα ειμαστε ολοι μια μεγαλη οικογενεια και καθε αποψη η εμπειρια ειναι σεβαστη.

και εγω αυτο ειπα στην αρχη οτι ειναι περιεργο να μην εχει παει σε καποιο μπουρδελο τετοια ηλικια
πιστευω οτι αλλο ειναι το προβλημα του φιλου(οχι ψυχολογικο,ισως ανατομικο)
αλλα αυτα ειναι προσωπικα του,δεν μπορουμε να ρωταμε κατι που ισως δεν θελει να μας πει
οποτε ολοι συμφωνησανε στο να παει σε μπουρδελο-στουντιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom