brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.027
- Πόντοι
- 2.606
λες να τον στελνει να της αγοραζει και σερβιετες τυπε?μου γκρεμισες το ειδωλο ομως τωρα
λες να τον στελνει να της αγοραζει και σερβιετες τυπε?μου γκρεμισες το ειδωλο ομως τωρα
μην γινεσαι μλκς την εσπρεσσο και το χαι της φερνει για τον καφε.λες να τον στελνει να της αγοραζει και σερβιετες τυπε?
τι να ερθει απο βδομαδα με σελφ τεστ θα μπαινει ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΑΠΑΙΤΩ να ερθει ο Νιπλ να δωσει εξηγησεις
ama εκανες τσιγαρο μαζι της ειναι σαν να την γαμησες.Καποτε δουλευα σερβις σε ενα καφε
Εκει δουλευε μαζι μου και μια 19 χρονη μουνιτσα.
Μια φορα γυριζαμε μαζι και με καλεσε σπιτι της
Αφου πηρα ματι τα μπουτακια της πηγα στην τουαλετα της ανοιξα τον καδο με τ απλυτα της και φορεσα καπελο ενα απο τα φορεμενα στριγκακια της.
Μυριζε ευχαριστη μουνιλα
Εχυσα σα βοδι πανω του
Επειτα βγηκα εξω και εκανα τσιγαρακι μαζι της
Κριμα που δε τη γαμησα
Δε μου χε δωσει πατημα δυστυχως να της την πεσω
Εμεινα με τη γευσηama εκανες τσιγαρο μαζι της ειναι σαν να την γαμησες.
ελα και εσυ να φας ενα γαμησι να στρωσεις ..μην γινεσαι μλκς την εσπρεσσο και το χαι της φερνει για τον καφε.
κατσε ρε φιλε και ο Μπαρος εχει κοριτσιελα και εσυ να φας ενα γαμησι να στρωσεις ..
βρε μαλάκα, κατ αρχην τωρα ειμαι διακοπες και εχω την τυπισσα που ξυπναει νωρις γιατι θελει διαφορα..
οσο ημουν σπιτι στην αρχη της "σχεσης" ηλιθιε ξυπναγε για να παει δουλεια το πρωι και με σηκωνε με για να πιουμε καφε και αρχιδιες
επισης μονο εχθες εκλεισα νωρις , γιατι σημερα το πρωι ειχα κατι συγκεκριμένο να κανω..
Για πες μας εσυ τωρα που ξυπνας το πρωι χάραμα και βρισκεις τον Αμπντουλ που εχει να πλυθει απο τοτε που ηρθε κολυμπωντας , περνετε τις μπανανες και τα κατσαβίδια και μετράτε τασεις ..στην καλυτερη
τι δεν τον γαμαει ο Αμπντουλ ?? μην μου λες τετοια τωρα ...κατσε ρε φιλε και ο Μπαρος εχει κοριτσι
οχι ρε ο μπαρος μονο αμστελ πινει και αλφα μπυρακια..τι δεν τον γαμαει ο Αμπντουλ ?? μην μου λες τετοια τωρα ...
Αφου 18 ωρες την μερα με τον Αμπντουλ ειναι , το πρωι που φευγει ο Αμπντουλ τον περιμενει κατω απο το σπιτι στο αυτοκινητο
η αλλη ουτε που γυρναει να τον δει
και δεν του γλυφει το στομιο απο την Αμστελ ο Αμπντουλ πριν του την δωσει ? σαν σημάδι έρωτα ? με κλεισιμο μάτι και ετσι...οχι ρε ο μπαρος μονο αμστελ πινει και αλφα μπυρακια..
να ερθει Μπαρος να δωσει εξηγσεις ΤΩΡΑ..για τα πρακτικα δεν υιοθετω ακομα...και δεν του γλυφει το στομιο απο την Αμστελ ο Αμπντουλ πριν του την δωσει ? σαν σημάδι έρωτα ? με κλεισιμο μάτι και ετσι...
να γιατι τον επιασε η καουρα να παντρευτει ,να ερθει Μπαρος να δωσει εξηγσεις ΤΩΡΑ..για τα πρακτικα δεν υιοθετω ακομα...
απιστευτα λογια....εχω σοκαριστει να ξες...τον περιμενω πως και πως να ερθει να λογοδοτησει..εγω τον ξερω σαν σκληρο ηλεκτρολογο που πιανει την ατσαλινα και την στυβει....οχι σαν γιουσουφακι του Αμπντουλνα γιατι τον επιασε η καουρα να παντρευτει ,
τωρα εξηγουνται ολα ,
τους εχουν κρεμάσει κουδουνια με τον Αμπτντουλ , μπορει και να τους ειδαν καβαλα σε κανα λεβιτοστασιο
και τωρα το κοριτσι του θα του κανει την Μακρυπουλια ... για να μην γινει ξεφτιλα σε ολον τον Πειραιά