You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2 προφυλακτικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα midiangr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Έχω διαβάσει σε επιστημονικα αρθρα οτι τα 2 προφυλακτικα ειναι πιο επικινδυνα απο το 1 διοτι λογω τριβης μεταξυ τους αυξανεται η πιθανοτητα να σπασουν.Ισχύει ότι δύο προφυλακτικά προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια?
Ή παίζει τπτ άλλο?
Παρακαλώ ας απαντήσουν όσοι μπορούν να τεκμηριώσουν...
Ένα και καλό.
Στο παλαιό φόρουμ το θέμα είχε συζητηθεί εκτενώς. Μάλιστα θυμάμαι είχαμε τη σχετική συζήτηση με το lioma με αποτέλεσμα να στείλω mail στη Durex για να ρωτήσω την άποψή τους, εκτιμώντας μάλιστα πως τους συμφέρει να πουν για το διπλό προφυλακτικό λόγω διπλών πωλήσεων.
Κάθε άλλο. Ο τεχνικός που μου απάντησε, επισήμανε πως η χρήση δύο προφυλακτικών είναι επικίνδυνη, για το λόγο που γράφει ο προηγούμενος σύντροφος. Για την τριβή που προκαλείται. Ο τύπος μου έγραφε πως έτσι πολλαπλασιάζονται κατά πολύ οι πιθανότητες να σπάσουν και τα δύο.
Ενα προφυλακτικό, λοιπόν, συνιστά η μεγαλύτερη εταιρία του είδους.
Κάθε άλλο. Ο τεχνικός που μου απάντησε, επισήμανε πως η χρήση δύο προφυλακτικών είναι επικίνδυνη, για το λόγο που γράφει ο προηγούμενος σύντροφος. Για την τριβή που προκαλείται. Ο τύπος μου έγραφε πως έτσι πολλαπλασιάζονται κατά πολύ οι πιθανότητες να σπάσουν και τα δύο.
Ενα προφυλακτικό, λοιπόν, συνιστά η μεγαλύτερη εταιρία του είδους.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Πρόσεχε μη φας το κεφάλι σου.εγω γαμαω χωρις καποτα παντα
Ισχύει ότι δύο προφυλακτικά προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια?
Ή παίζει τπτ άλλο?
Παρακαλώ ας απαντήσουν όσοι μπορούν να τεκμηριώσουν...
ΕΝΑ + ΚΑΛΟ!
Κι επειδή ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ... προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και πολλααά χρόνια TROJAN και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ...
ΠΡΟΣΟΧΗ ομως! Εκτός από την αντοχή (η οποία και ελέγχεται για τις "καλές" μάρκες από το σχετικό ευρωπαϊκό πρότυπο τυποποίησης) ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥΣ (συνήθως με ακτίνες Γ).
ΒΕΒΑΙΩΘΗΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ!!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ "ΑΛΥΣΙΔΩΤΑ" Κ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ !!!
Επισκέπτης
Το κακό είναι ότι σε πολλά μπουρδέλα οι κοπέλες δε δέχονται το προφυλακτικό του πελάτη.Πάντως αν καμιά σας φέρει ανοιγμένο προφυλακτικό και δε δεχθεί το δικό σας,καλύτερα να χάσετε τα λεφτά σας,παρά να γαμήσετε με εκείνο.Θυμάμαι παλιά που είχα δει μια τσατσά,να ανοίγει τα προφυλακτικά και να τα έχει στο τραπεζάκι της..Καμιά 50αρια στη σειρά.Έλεος.Δεν παίζουμε με την υγεία μας.
εγω γαμαω χωρις καποτα παντα
Σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων... ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΠΟΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ...
Πηγαινε μια βόλτα από το Νοσοκομείο Α.Συγγρός και δες τι κόσμος περιμένει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στα Εξωτερικά Ιατρεία, ενημερώσου για τα ΣΜΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ... και Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε !!!
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Και κάνε καλού κακού και καμιά εξέταση. Έτσι να βρίσκεται.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αν δεν κανεις πλακα αλλαξε συστημα οσο ειναι καιρος
αλλιως θα στελνεις μηνυματα απ τα θυμαρακια...
κ πηγαινε να εξεταστεις... στη τελικη δεν κινδυνευεις μονο
εσυ αλλα κ ολες οσες κανεις σεξ μαζι τους
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
αν δεν κανεις πλακα αλλαξε συστημα οσο ειναι καιρος
αλλιως θα στελνεις μηνυματα απ τα θυμαρακια...
κ πηγαινε να εξεταστεις... στη τελικη δεν κινδυνευεις μονο
εσυ αλλα κ ολες οσες κανεις σεξ μαζι τους
Εκτός αν ο Kris1982 είναι κατά συρροή βιαστής το ακάποτο το δέχονται και όλες οι σύντροφοί του όποτε μην κατηγορείς μόνο αυτόν αλλά και όλα τα κοριτσάκια που δεν απαιτούν προφυλακτικό από το γκόμενο μην και χάσουν το κελεπούρι...
Δυστυχώς απ' ό,τι ακούω από πολύ κόσμο το ακάποτο πάει σύνεφο- και σε πολλές περιπτώσεις είναι η κοπελα που όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα αλλά το ζητάει κιόλας..
Φυσικά φταίνε εξίσου και οι δύο..Αλλά επειδή η γυναίκα είναι κατά τι πιο επιρρεπής σε μολύνσεις και έχει και το φόβο της εγκυμοσύνης μήπως κάποιες θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικές- απαιτητικές από τους ερωτικούς τους συντρόφους;
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Και γιατί μας το λες? περιμένεις να σου πούμε μπράβο?εγω γαμαω χωρις καποτα παντα
Εκτός κι αν εσύ και η σύντροφός σου είστε μονογαμικοί τύποι. Τότε ζητάω συγγνώμη.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μα φυσικα κ φταινε κ αυτες δεν ειπα το αντιθετο
αλλα το ενα δεν αναιρει το αλλο
κ οσες απ αυτες το δεχονται ειναι εντελως ηλιθιες
εκτος αν πια εχει μονιμη σχεση κ δεν παει με αλλες παρα με μια
αλλα ξερει στα σιγουρα πως αυτη η μια δεν παει κ με αλλους..?
η εγκυμοσυνη αντιμετωπιζεται κ με τ αντισυλληπτικα
αλλα υπαρχει τοσο ασχετος κοσμος (ειδικα νεαρες κοπελες)
που πιστευουν οτι αυτα τις προστατευουν κ απ ολα τα υπολοιπα που μπορουν να παθουν κανοντας σεξ.
αλλα το ενα δεν αναιρει το αλλο
κ οσες απ αυτες το δεχονται ειναι εντελως ηλιθιες
εκτος αν πια εχει μονιμη σχεση κ δεν παει με αλλες παρα με μια
αλλα ξερει στα σιγουρα πως αυτη η μια δεν παει κ με αλλους..?
η εγκυμοσυνη αντιμετωπιζεται κ με τ αντισυλληπτικα
αλλα υπαρχει τοσο ασχετος κοσμος (ειδικα νεαρες κοπελες)
που πιστευουν οτι αυτα τις προστατευουν κ απ ολα τα υπολοιπα που μπορουν να παθουν κανοντας σεξ.
Επισκέπτης
Το αλλο με το Τοτο, το ξερεις ?
IptamenosOllandos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μην το κραζετε το παλικαρι..
Απλα ξεχασε ενα ..``δεν``!
Απλα ξεχασε ενα ..``δεν``!
Επισκέπτης
Και γιατί μας το λες? περιμένεις να σου πούμε μπράβο?
Εκτός κι αν εσύ και η σύντροφός σου είστε μονογαμικοί τύποι. Τότε ζητάω συγγνώμη.
και να ειναι οντως μονογαμικοι τι σημαινει αυτο?εισαι σιγουρος 100% για την μονογαμικοτητα του καθενος ακομη και αν αυτη ειναι η κοπελα σου? ή ξερεις αν ειχε καποια γυναικολογικα προβληματα στο παρελθον?ενας φιλος μου επαθε ουρολοιμοξη και βλενορροια και ειδε και επαθε με φαρμακευτικες αγωγες να το ξεπερασει.......ψαχνοντας να δει απο πού το κολλησε του ειπε η κοπελα του μια ωραια πρωια οτι ειχε ουρολοιμωξη το καλοκαιρι......!!!!!!!!αλλα δεν του το ειπε για να μην τον φοβισει!!!!!!!!!!!!!!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ΕΝΑ + ΚΑΛΟ!
Κι επειδή ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ... προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και πολλααά χρόνια TROJAN και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ...
ΠΡΟΣΟΧΗ ομως! Εκτός από την αντοχή (η οποία και ελέγχεται για τις "καλές" μάρκες από το σχετικό ευρωπαϊκό πρότυπο τυποποίησης) ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥΣ (συνήθως με ακτίνες Γ).
ΒΕΒΑΙΩΘΗΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ!!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ "ΑΛΥΣΙΔΩΤΑ" Κ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ !!!
ΕΝΑ + ΚΑΛΟ!
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ !!!
[/quot
TROJAN ειχα παρει στην ταυλανδη και εσπασε, πρωτη μου φορα συνεβη στα τοσα χρονια, απο δω και περα durex, τα συνιστουν οι μεγαλυτερες πουτανες του κοσμου
Επισκέπτης
Έχω έναν απαράβατο κανόνα όταν πάω σε μπουρδέλο: Χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΑ δικό μου προφυλακτικό. Αν η πουτάνα δεν το δέχεται, άντε γεια με συνοπτικές διαδικασίες. Οι περισσότερες δεν έχουν πρόβλημα. Κάποιες βάζουν και το δικό τους από πάνω... το δέχομαι απλά δεν πάω φουριόζος για να μην σπάσει λόγω τριβής. Πάντως μέχρι στιγμής δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις