Νέα

2 κοπελες για swingers club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dremm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dremm

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
στισ 7 απριλιου και ημερα παρασκευη θα ειμαι αθηνα με τον κουμπαρο μου και μασ ηρθε η ιδεα να παμε να ζησουμε την εμπειρια σε swingers club αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα... αναζητουμε 2 κοπελεσ να μασ συνοδευσουν σε αυτη την εμπειρια γιατι αντρεσ μονουσ δεν αφηνουν να περασουν οποτε καταλαβενετε! ειμαστε και οι δυο αρκετα εμφανισιμοι , με χιουμορ και καλα προσοντα.... anyone?

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Τι ψάχνεις ακριβώς?

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
στισ 7 απριλιου και ημερα παρασκευη θα ειμαι αθηνα με τον κουμπαρο μου και μασ ηρθε η ιδεα να παμε να ζησουμε την εμπειρια σε swingers club αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα... αναζητουμε 2 κοπελεσ να μασ συνοδευσουν σε αυτη την εμπειρια γιατι αντρεσ μονουσ δεν αφηνουν να περασουν οποτε καταλαβενετε! ειμαστε και οι δυο αρκετα εμφανισιμοι , με χιουμορ και καλα προσοντα.... anyone?

Τσάμπα??????

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
to καλυτερο vfm ειναι πρεζουδες του δρομου

αμα παρεις εσκορτ για ολο το βραδυ θα σκασεις κανα χιλιαρικο

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376

Πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι το λες ειρωνικά και όχι σοβαρά.  :hi:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
Το αλλο ε τον Τοτο το ξέρετε  :erection:

gspank

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
30
Πόντοι
1

5c9e9697718f3bc04003fe1b3e64d6b8.jpg

[size=30pt]ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ![/size]

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Επιτελους! Γινομαστε κρατος!

Φιλε, μονιμες ζητατε η εκτακτες?

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520

εχεις δει κατι η μιλάς στον αέρα?
πρεζουδες δεν έχω δει σε swinger bar απο βιζιτες μόνο κατι ασιατισες η ξενες εμφανως
αλλα πες οτι σκασου με πρεζουδες θα τους δώσει κανεις σημασία?
η αν παω με την κοπέλα μου που είναι πιπινακι θα κανω ανταλλαγη με κανεναν μπαρμπα με καμια σαπια 50αρα? η με πρεζου? έλεος οποιοςπ αει σε swinger δεν γαμαει οτι βρει μπροστά του επισης πανε ολοι ζευγάρια έτσι δεν έχει λιγουρια .

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
εχεις δει κατι η μιλάς στον αέρα?
πρεζουδες δεν έχω δει σε swinger bar απο βιζιτες μόνο κατι ασιατισες η ξενες εμφανως
αλλα πες οτι σκασου με πρεζουδες θα τους δώσει κανεις σημασία?
η αν παω με την κοπέλα μου που είναι πιπινακι θα κανω ανταλλαγη με κανεναν μπαρμπα με καμια σαπια 50αρα? η με πρεζου? έλεος οποιοςπ αει σε swinger δεν γαμαει οτι βρει μπροστά του επισης πανε ολοι ζευγάρια έτσι δεν έχει λιγουρια .

Καλά... εσύ πριν στο άλλο νήμα το δικό σου έγραφες ότι γαμάς τα πάντα.... τώρα μέσα σε 2 λεπτά μου έγινες και επιλεκτικός?????  :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Καλά... εσύ πριν στο άλλο νήμα το δικό σου έγραφες ότι γαμάς τα πάντα.... τώρα μέσα σε 2 λεπτά μου έγινες και επιλεκτικός?????  :grin: :grin: :grin: :grin:
σε πιο δεν θυμαμαι
κοιτα αν ειμαι μονος γαμαω και πιο χοντρή και ηλικιωμενη το εχω κανει
αλλα στο νιρβανα παω με προυποθεσεις
δεν θα δωσω το κοριτσι μου στον τυπο που θα εχει μπει με πρεζου μεσα λογικο δεν ειναι?

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Η εγω ζω σε αλλο κόσμο ,  η πραγματικά κάποιοι κατι παιρνεται και δεν μας δίνετε!! Ρε σεις πάτε καλα!! Περίμενε να σου στείλε η άλλη μηνυμα και να σου πει ¨ Ελα παίδαρας μου εσένα περίμενα τόσο καιρό! Που ήσουν?  Πες μου οτι έφερες και το κουμπάρο σου? Γιατι έχω και μια φίλη που ψάχνεται και αυτή σαν και μενα να παμε και να ξεσκιστουμε σε ένα swing club. ,!! Α παίδαρας μου εμείς κερνάμε τα ποτά κιολας ! Γιατί εισαι εμφανισημος και εχεις και μεγάλα προσόντα!! ´´ Ρε κόψτε τα ναρκωτικά!

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
Η εγω ζω σε αλλο κόσμο ,  η πραγματικά κάποιοι κατι παιρνεται και δεν μας δίνετε!! Ρε σεις πάτε καλα!! Περίμενε να σου στείλε η άλλη μηνυμα και να σου πει ¨ Ελα παίδαρας μου εσένα περίμενα τόσο καιρό! Που ήσουν?  Πες μου οτι έφερες και το κουμπάρο σου? Γιατι έχω και μια φίλη που ψάχνεται και αυτή σαν και μενα να παμε και να ξεσκιστουμε σε ένα swing club. ,!! Α παίδαρας μου εμείς κερνάμε τα ποτά κιολας ! Γιατί εισαι εμφανισημος και εχεις και μεγάλα προσόντα!! ´´ Ρε κόψτε τα ναρκωτικά!

Αυτά είναι... μόνο στο bourdela . com... πουθενά αλλού..!!! Α, ρε γλέντια.  :grin: :grin: :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom