Νέα

2 κάρτες γραφικών Nvidia 8600GT 512MB/Nvidia 6600 256MB

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 950
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Πωλούνται 2 κάρτες γραφικών.Αψογα λειτουργικές και οι 2.
Απλά τις έχω και κάθονται λόγω αναβάθμισης.

Να σας πω ενδεικτικά ας πούμε οτι με την 6600 τελευταία φορά είχα τρέξει σε φουλ ανάλυση το Neverwinter Nights 2, και με τιν 8600 έπαιζα πριν λίγες μέρες Dragon Age 2 σε DirectX11 (!) mode με medium settings , και ήταν άψογο.

8600GT: 35 eurw
6600: 20 eurw.

τιμή συζητήσιμη, κ αν τις θέλετε και τις 2 ακομα καλύτερη τιμή

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
υποστηρίζει DX10, και στο Dragon Age 2, όποια υποστηρίζει DX10 μπορείς να βάλεις στα settings να κάνει χρήση του DX11 renderer, με τον περιορισμό στα detail settings να είναι στο medium..(Το γράφει μέσα στο παιχνίδι, οπότε αν δεν ξέρεις ας μην πετάγεσαι)

Δοκιμές δεκτές πριν την αγορά για όποιον θέλει, για να αποδείξω οτι δε λέω μαλακίες. Μπορεί να έρθει και να το δει εν δράση.

η κάρτα είναι αυτή ακριβώς

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε ψεύτη που να μην πουλήσεις ποτέ ξανά τίποτα αντιγράφω από wikipedia
"ATI 3850 512 MB or greater (To run Direct X 11 - ATI 5850 or greater), NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater (To run Direct X 11 - NVidia 460 or greater)"
θα μας μάθετε και την δουλειά μας φουμαρολόγοι της δεκάρας

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
βρε παπαροαρχιδέμπορα, βάλε το Dragon Age 2 και αν δε δουλεύει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως εγώ λέω να κατσω να με γαμήσεις. Πετάγεται η κάθε τσουτσού μαραμένη να κάνει την εξυπνάδα της. Αυτές είναι οι κάρτες που υποστηρίζουν DX11 από το hardware τους εξαρχής. Όχι που θα μας μάθεις εσύ την δουλεια μας. Αλλά έτσι είναι...πως θα ανεβάσουμε τον αριθμό των ποστ μας να το παίξουμε κάποιοι αν δεν πούμε κ καμια μαλακία.

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως, πριν πάρει την κάρτα θα έρθει να την δει εν δράση.Στην εικόνα που επισυνάπτω φαίνεται ακριβώς αυτό και το λέει. Η επιλογή είναι για τα HIGH settings (λάθος πριν που είπα για medium.) όπως λέει αν έχεις DX10 CAPABLE HARDWARE, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον DX11 renderer. Από κάτω στα ULTRA HIGH αναφέρει οτι αυτά ενεργοποιούνται μόνο αν εχεις DX11 CAPABLE hardware.

Συνημμένα

• 8600gt@da2.jpg
    8600gt@da2.jpg
    116,2 KB · Εμφανίσεις: 29

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε στοκε το παιχνίδι έχει dx9 και dx11 renderer.
όταν ενεργοποιείς το dx11 renderer σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις μέχρι εκεί που υποστηρίζει η κάρτα σου ή το λειτουργικό σου δηλαδή 10 10.1 11.
δεν παίζεις με dx11 αλλά μέχρι εκεί που φτάνει η κάρτα σου, δηλαδή στο 10.
δεν υποστηρίζει κάρτα dx11 επειδή το είδες σε ένα tag. η εταιρία σου λέει τι υποστηρίζει η κάρτα σου επειδή είναι υλοποιημένη από hw να υποστηρίζει τον 11 ενώ στο λογισμικό απλά κάνεις update (αν σε αφήνει η ms γιατί στα xp σου δίνει μέχρι το 9.d για εμπορικούς λόγους)
αν έβαζες το dx9 θα σου είχε όλα τα χαρακτηριστικά του 9 μέχρι και το 9.d που υποστηρίζει η κάρτα σου.
στα ultra high settings εμφανίζονται όλα τα χαρακτηριστικά που υποστηρίζει το dx11 και μόνον εκεί.

άλλη φορά να google-άρεις πριν απαντήσεις γιατί βαριέμαι να ψάχνω τον λόγο κάθε φορά που δεν μπορώ να σας πείσω με μια λακωνική απάντηση.
δεν υποστηρίζει η κάρτα σου dx11 πάει και τελείωσε.

Υ.Γ.1: ποια είναι η δουλειά σου ρε τζιτζιφιόγκο να σου πω για να σου πω τι σπουδάζω εγώ.
Υ.Γ.2: οι αλγόριθμοι για rendering υλοποιούνται όχι μόνο σε software αλλά και σε hardware αλλά όταν είναι σε software σου τρώνε πόρους χωρίς να χρειάζεται.
Υ.Γ.3: το dx11 δεν είναι μόνο ένας αλγόριθμος για render είναι πολλά περισσότερα που δεν καταλαβαίνεις. άμα θες να μάθεις πάρε τηλέφωνο τον carmack να σου το εξηγήσει

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
keep going...εχεις πλάκα.η καρτα κάνει αυτό ακριβώς που περιέγραψα και δουλεύει όπως ακριβώς είπα. από τη στιγμή που δε σε αφορά το θέμα δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να μας "πείσεις με μια λακωνική απάντηση". ζητήσαμε τη συνδρομή σου; άντε να περάσεις την ώρα σου αλλού.

υ.γ.1. Ποτέ δεν είπα ότι η κάρτα υποστηρίζει DX11. Είπα ξεκάθαρα ότι υποστηρίζει DX10 και σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις ακόμα και σε ένα από τα πιο τελευταία games, το DX11 και να τρέξει μια χαρά. Εγώ ουδέποτε είπα οτι υποστηρίζει η κάρτα DX11. Διάβασε τα παραπάνω ποστ μου. Αν ξέρεις πάντα να διαβάζεις, γιατί προφανώς έχεις πρόβλημα στην ανάγνωση, όταν άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις.
υ.γ.2. η διαφορά μας είναι ότι ακόμα εσύ το σπουδάζεις...οπότε άστο...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
keep going...εχεις πλάκα.η καρτα κάνει αυτό ακριβώς που περιέγραψα και δουλεύει όπως ακριβώς είπα. από τη στιγμή που δε σε αφορά το θέμα δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να μας "πείσεις με μια λακωνική απάντηση". ζητήσαμε τη συνδρομή σου; άντε να περάσεις την ώρα σου αλλού.

υ.γ.1. Ποτέ δεν είπα ότι η κάρτα υποστηρίζει DX11. Είπα ξεκάθαρα ότι υποστηρίζει DX10 και σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις ακόμα και σε ένα από τα πιο τελευταία games, το DX11 και να τρέξει μια χαρά. Εγώ ουδέποτε είπα οτι υποστηρίζει η κάρτα DX11. Διάβασε τα παραπάνω ποστ μου. Αν ξέρεις πάντα να διαβάζεις, γιατί προφανώς έχεις πρόβλημα στην ανάγνωση, όταν άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις.
υ.γ.2. η διαφορά μας είναι ότι ακόμα εσύ το σπουδάζεις...οπότε άστο...
:2funny:
δεν το υποστηρίζει αλλά το τρέχει, να μας δώσεις το schema να το μελετήσουμε εδώ το ιτε που τα παληκάρια παλεύουν με κάτι κωλοπροτζεκτ.
άντε πάλι από την αρχή.
δεν υποστηρίζει dx11 , δεν ενεργοποιείται το dx11 , ενεργοποιείται ένας αλγόριθμος, κακιά του ώρα και κακιά η ώρα αυτου που τον έβαλε και στην cry 3 engine, και νομίζουν κάτι μπούφοι σαν εσένα ότι ενεργοποίησαν το dx11.

θέλεις να σου εξηγήσω πριν ή μετά καντήλια το multi-threading του dx11 και τις υπόλοιπες διαφορές του από το dx10;
έ μικρέ πικρέ πωλητάκο που στα σεμινάρια (του πλαισίου να υποθέσω) σας έχουνε πει ότι ακόμα και όταν δεν ξέρετε κάτι να κάνετε ότι το ξέρετε.

εγώ έχω κάθε δικαίωμα να είμαι εδώ μέσα αλλά και ο οποιοσδήποτε και να λέει την γνώμη του, χώνεψε το αυτό υπαλληλάκο που σου χαλάμε το δούλεμα προς τους άσχετους.
και 1 λόγο παραπάνω έχουν αυτοί που ξέρουν 2-3 πράγματα παραπάνω για το κάθε θέμα.
ούτε στο θρεντ της ουκρανίας πήγα να γράψω φούμαρα, αλλά ούτε και σε αυτό της κορλοουγλάνης.
έχουμε 6 χρόνια διαφορά αλλά αυτά που λες εσύ τώρα δεν τα έλεγα ούτε πριν από 8 χρόνια εγώ.
πούλα τις καρτούλες σου που τις έχεις και σε προσιτή τιμή και άσε τα περί δυνατοτήτων γιατί αυτά είναι που με διαολίζουν.

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
αντε παίξε κάπου αλλου το πουλάκι σου ρε φίλε που θα μας τη βγεις και από πάνω. αν θες επίσης κανένα μάθημα ελληνικών, έλα να σε ξεκινήσω από πρώτη δημοτικού με τα βασικά, γιατί υποβόσκει τρομερή Διαταραχή Λόγου-Ομιλίας, όταν από αυτά που διαβάζεις καταλαβαίνεις ότι θες.Αντε γεια...και πολύ αξία έδωσα σε ένα μπαγλαμά που πέρασε σε μια σχολή και νομίζε ότι έγινε ο φωτεινός παντογνώστης. για να ανάβεις λαμπάκια καλός είσαι τελικά...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πωλούνται 2 κάρτες γραφικών.Αψογα λειτουργικές και οι 2.
Απλά τις έχω και κάθονται λόγω αναβάθμισης.

Να σας πω ενδεικτικά ας πούμε οτι με την 6600 τελευταία φορά είχα τρέξει σε φουλ ανάλυση το Neverwinter Nights 2, και με τιν 8600 έπαιζα πριν λίγες μέρες Dragon Age 2 σε DirectX11 (!) mode με medium settings , και ήταν άψογο.

για να δούμε τι καταλαβαίνω εγώ διαβάζοντας αυτό το πράγμα.

Πωλούνται 2 κάρτες γραφικών.Αψογα λειτουργικές και οι 2. [glow=red,2,300]πόσο παλιές να είναι;[/glow]
Απλά τις έχω και κάθονται λόγω αναβάθμισης. [glow=red,2,300]ευκαιρία αν και με μια αναβάθμιση δεν γίνεται να σου μείνουν 2 τέτοιες κάρτες , γιατί απλά δεν γίνονται sli για να δουλεύουν μαζί, από κάπου αλλού έμειναν. αυτό επίσης μπορεί να ερμηνευτεί και σαν "κλασική περίπτωση αναβάθμισης"[/glow]

Να σας πω ενδεικτικά ας πούμε οτι με την 6600 τελευταία φορά είχα τρέξει σε φουλ ανάλυση το Neverwinter Nights 2 [glow=red,2,300]η φουλ ανάλυση είναι το 1600x900 που πόσταρες πιο κάτω; και εγώ το είχα παίξει με μια 1900 ΧΤ σε 1680x1050 κάρτα 6ετίας με Pentium D @ 3.4 πάλι 6ετίας.... τρομερά βαρύ παιχνίδι[/glow]
, και με τιν 8600 έπαιζα πριν λίγες μέρες Dragon Age 2 σε DirectX11 (!) mode[glow=red,2,300]dx 11 mode τι να εννοεί ο παίχτης; ότι έπαιζε σε 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; μάλλον το 12 αυτό πρέπει να είναι το 12 αλλά του 10 το 12 ...μην μας πούνε και ψεύτες[/glow] με medium settings [glow=red,2,300]εε εντάξει για ένα τόσο άχρηστο παιχνίδι, port από κονσόλα καλά είναι και τα medium settings γιατί είπε και το dx11 mode νωρίτερα και το θαύμασε κιόλας[/glow] , και ήταν άψογο[glow=red,2,300]εδώ πάει το βίντεο με το ΣΚΙΣΤΕΕΕΕΕ[/glow].

και μιας και επιμένεις λέω να το πάω λίγο παραπέρα το θέμα, αν και δεν ήθελα να πειράξω τις τιμές.
πάρτε κόσμε καρτούλα
που υποστηρίζει dx11 , έχει έκπτωση 1%, και κοστίζει 1 ευρώ και 13 λεπτά του ευρώ λιγότερο από την μεταχειρισμένη 8600 GT
για την 6600 στα @@ υπάρχουν πολλές σάπιες καινούριες εκεί έξω

όντως τώρα παίζω, πριν σου μίλαγα σοβαρά... αλλά δεν ακούς.
μακάρι να μην ξαναδουλέψεις κανέναν με τις αγοραπωλησίες σου.

Υ.Γ. δε μου λες ρε σχετικέ.... οι κάρτες είναι pci-E ή είναι AGP;εσύ ως εξπερ δεν έπρεπε να το ξεχάσεις  :2funny: πες μας ότι έχεις βγάλει και αντάπτορα :2funny:
Υ.Γ.2 να σε ρωτήσω αν το πιθανόν pci-E 1.0 των καρτών σου τρέχει και σε pci-E 2.0 mode ή θα γίνω κακός;
over and out, πάω για ύπνο

OP
OP
T

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
καλά τα λες αντε για νάνι γιατί τότε θα ήξερες τουλάχιστον πως από το 35-34,21=0,79 και οχι 1,13. οπότε πέρα από τα μαθήματα στη γλώσσα βλέπω και μια δυσαριθμισία, οπότε πέρνα από κανένα κέντρο αξιολόγησης να το κοιτάξεις...θα σε κλέβουν στα ρέστα στα μπουρδέλα σε λίγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom