Νέα

«2 Gilrs 1 Cup»! Η Ταινία Που Αποκάλυψε Πως Γυρίζονται Οι Ταινίες Κοπρολαγνεία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
«2 Gilrs 1 Cup»  ! Η Ταινία Που Αποκάλυψε Πως Γυρίζονται Οι Ταινίες Κοπρολαγνείας
/2014/02/2-gilrs-1-cup.html



Brown Showers  ! Κοπρολαγνεία !
Το άκουσμα και μόνο του παραπάνω φετίχ αρκεί να δημιουργήσει σκοτεινές εικόνες απο dungeons όπου αδίστακτες Αφέντρες , κάνουν αδιανόητα και ακραία σαδομαζοχιστικά παιχνίδια όπως να αφοδεύσουν στο πρόσωπο ή και το στόμα ενός υποτακτκού

Ακόμα και έμπειροι παίκτες σαδομαζοχιστικών παιχνιδιών που αρέσκονται σε ακραία παιχνίδια ουρολαγνείας , τραβούν την κόκκινη γραμμή και αρνούνται να προχωρήσουν παραπάνω .

Πόσες και πόσες φορές δεν σταθήκαμε μπροστά σε ένα βίντεο όπου μια Γυναίκα αφόδευε στο στόμα ενός σκλάβου και αναρωτηθήκαμε .. Μα είναι Αλήθεια ;

Χρειάστηκε το trailer μιας ταινίας με τίτλο «2 Girls 1 Cup» και η ποινική δίωξη του σκηνοθέτη Mark Antonio Fiorito , ιδιοκτήτη της Βραζιλιάνικης Εταιρείας  MFX προκειμένου να αποκαλυφθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων τι πραγματικά συμβαίνει στα γυρίσματα ταινιών τέτοιου είδους !

Ας πάρουμε όμως την ιστορία απο την αρχή !

Ο Mark Antonio Fiorito , μαζί με την σύζυγό του Joelma Brito ( Laetitia Miller όπως εμφανιζόταν στις ταινίες του συζύγου της) ίδρυσε την εταιρεία MFX Video , με έδρα την Βραζιλία το 1996 

Πολύ σύντομα , η θεματολογία των ταινιών τους όπου πρωταγωνιστούσαν Βραζιλιάνες Καλλονές , στράφηκαν στην Κοπρολαγνεία όπου και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία μιας και οι ταινίες τους πωλούνταν μέσω διαδικτύου και έκαναν θραύση , ειδικά στις ΗΠΑ όπου λόγω του νομοθετικού πλαισίου που απαγορεύει την παραγωγή ακραίων ταινιών τέτοιου είδους που δημιουργούν προβλήματα υγειονομικού χαρακτήρα και σωματικής ακεραιότητας σε όσους επιχειρήσουν να τα αντιγράψουν στην προσωπική τους ζωή .

Πολυ συντομα , οι Αμερικανικές αρχές εντόπισαν έναν δικηγόρα απο την Βραζιλία εν ονόματι Danilo Croce ο οποίος διασυνδεόταν με τις θυγατρικές εταιρίες του Fiorito στις ΗΠΑ και του φόρτωσαν ένα αρκετά βαρύ κατηγορητήριο με αφορμή το trailer της ταινίας «Hungry Bitches» (Κωδικός MFX-1209) το οποίο ονομαζόταν “2 Girls 1 Cup” και έδειχνε ένα κλιπάκι όπου δύο χυμώδεις Βραζιλιάνες Καλλονές , αφόδευαν σε ένα ποτήρι και μετά έγλειφαν το περιεχόμενο απολαμβάνοντάς το .

Το εν λόγω βίντεο , υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο και έχουν γυριστεί άπειρα βίντεο με τίτλο 2 girls 1 cup – reactions και αναπαριστά ανθρώπους που αντιδρούν με κωμικούς τρόπους όταν βλέπουν το trailer αυτό .

Ο Croce εκανε συμφωνία με το δικαστήριο και πλήρωσε εγγύηση 100,000 δολλαρίων ενώ ο Mark A. Fiorito δήλωσε ότι σταματουσε την διανομή στις ΗΠΑ και ότι οι ταινίες του μπορεί να εμπεριείχαν ακραίες σκηνές κοπρολαγνείας αλλά ουσιαστικά ήταν :

ΣΟΚΟΛΑΤΑ και ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ

Ο σκοτεινός χώρος και το παρασκήνιο πίσω απο τις ταινίες τέτοιου είδους είχε πλέον φωτιστεί και σταμάτησε να φαντάζει τόσο αποτρόπαιος .

Αποδείχτηκε περίτρανα ότι οι επαγγελματίες πορνοστάρ που γυρίζουν τέτοιες ταινίες , αφού κάνουν εκτεταμένα κλύσματα προκειμένου να καθαρίσει εντελώς ο πρωκτός και το έντερο , στην συνέχεια «πρεσάρουν» με χωνί ζαχαροπλαστικής μέσα τους φυστικοβούτυρο ή σοκολάτα .

Μετά κάθονται σε όρθια θέση για να πάρει η σοκολατένια μάζα το «σχήμα» του πεπτικού σωλήνα και να μοιάζει με αληθοφανή κόπρανα και έτσι προκύπτουν τα γυρίσματα που όλοι έχουμε δει με δέος στην οθόνη του Η/Υ.

Το «Μυστικό» το οποίο όλοι φυσικά υποπτευόμασταν αποκαλύφθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και μάλιστα απο τα χείλη ενός ανθρώπου που ήταν μέλος της Πορνό – Βιομηχανίας .

Ενώ λοιπόν αποκαλύφθηκε ότι οι συγκεκριμένες ταινίες ήταν γυρισμένες με «σοκολατένια εφέ» , το ενδιαφέρον απο το συγκεκριμένο φετίχ χάθηκε !

Όσο περίεργο και να ακούγεται , η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών της Κοπρολαγνείας , ήταν οπτικοί τύποι και η απομυθοποίηση του φετίχ προκάλεσε κατακόρυψη πτώση στις συνδρομές καναλιών web cameras απο Γυναικείες Τουαλέτες ή απο Scat Mistresses κλπ .

Οι τρείς μεγάλες σχολές απο χώρες με παράδοση στις παραγωγές κοπρολαγνικών ταινιών δοκιμάστηκαν σκληρά .

Η μεγάλη Γερμανική Σχολή με ταινίες κοπρολαγνείας σχεδόν εξαφανίστηκε αφήνοντας «απομεινάρια» πίσω απο δευτεροκλασάτες πορνοστάρ όπως η veronica moser . Η «Ασιατική Σχολή» έγινε ακόμα πιο ακραία μιας και άρχισαν να γυρίζονται ταινίες με κοπέλες που πραγματικά αφόδευαν στα πρόσωπα και τα στόματα των σκλάβων τους αλλα η περίφημη λογοκρισία με το «ψηφιακό μωσαϊκό» κατέστρεφε το υλικό .







Και τέλος η «Λατινική Σχολή» είχε απλώς χάσει κάθε αξιοπιστία μετά την μαρτυρία του Marko Fiorito

Εκεί. Εμφανίστηκαν οι Ρωσίδες !

Εκρηκτικές Καλλονές , δίμετρα μοντέλα που άρχισαν να κάνουν ακρότητες με τους σκλάβους τους αφοδεύοντας στα αλήθεια επάνω τους .

Η underground αγορά πήρε και πάλι φωτιά και το ίντερνετ κατακλύστηκε απο Ρωσίδες καλλονές που αφόδευαν πάνω στους «τυχερούς» σκλάβους τους !

Αυτή είναι η κατάσταση στο φετίχ της κοπρολαγνείας σημερα !

Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται στο προσκήνιο Αφέντρες που προσφέρουν κανονική Κοπρολαγνεία στα session και μάλιστα με αρκετή επιτυχία όπως η Bossy Delilah που θεωρειται η πιο «Καυτή» Αφέντρα που κάνει κοπρολαγνεία αυτή την στιγμή σε Dungeon στις ΗΠΑ .

Κρίνω αναγκαίο να επισημάνω ότι τα ανθρώπινα περιττώματα είναι γεμάτα απο βακτηρίδια και μικρόβια ενώ υπάρχει και πιθανότητα να υπάρχει Ηπατίτιδα κάθε μορφής που μπορεί να επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπου σε παιχνίδια κοπροφαγίας .






Προσωπικά είμαι της άποψης ότι το συγκεκριμένο φετίχ είναι καλύτερα να εξασκείται με τον τρόπο που περιέγραψε ο Fiorito . Με κλύσματα σοκολάτας δηλαδή και με φυστικοβούτυρο . Σίγουρα πολύ πιο γευστικό !

Πηγή :
Photographs : Tumbir

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα :

Brown Showers / Scat Fetish - Κοπρολαγνεία
/2013/02/bdsm-scat-brown-showers.html

Russian Underground Extreme Fetish – Η Ολική Επικράτηση Των Ρωσίδων Καλλονών
/2014/01/russian-underground-extreme-bdsm.html

Menstrual Fetish – Ακραία Φετίχ Με Την Γυναικεία Περίοδο
/2013/02/bdsm-mestrual-fetish.html

Water Sports / Golden Showers – Ουρολαγνεία

Σκλάβος Τουαλέτα Για Την Αφέντρα



 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
3.002
Κριτικές
1
Like
710
Πόντοι
96
Δε μου λες ρε τσουλι γουσταρεις να σε χεζουν κιολας? Η απλα για λογους "υποτακτικης πληρωτητας" το ανοιξες το θεμα???

Να συμπληρωσω και κατι ακομα, δεν ξερω αν το ανεφερες στο μεγαλο ποστ σου γιατι βαριομουν να το διαβασω ολο!
Το κλιπακι 2 girls 1 cup ειναι αποσπασμα απο την ταινια Hungry Bitches που εχει πολυ σκατο και ξερατο και ευκολα μπορειτε να τη βρειτε σε τορρεντ!  :rockon:

Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.795
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
Εγω ενα πραμα καταλαβα.......Οτι τουτεs οι τσουπρεs , ετρωγαν σοκολατα η φυστικοβουτυρο και σπαγαν πλακα με τουs ανωμαλουs  :grin:
 

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.752
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Αεί στο Διάολο... Δεν θα ξαναφάω μερέντα.
Σιχάθηκα! :S
 

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Μηνύματα
167
Like
4
Πόντοι
1
Είστε  για  τον  πούτσο  ορισμένοι  μέσα  εδώ .
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
URL]]
 

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Μηνύματα
2.314
Like
28
Πόντοι
16
Αεί στο Διάολο... Δεν θα ξαναφάω μερέντα.
Σιχάθηκα! :S

τυπε θα ειναι πραγματικη συμφορα για περισσοτερο ρεαλισμο να βαλουν στα κοριτσια αντι για παγωτο,λαχανοντολμαδες η κεμπαπ.δεν θα ξαναφαμε τιποτα μετα.απο ασιτεια θα πεθανουμε  :S
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
τυπε θα ειναι πραγματικη συμφορα για περισσοτερο ρεαλισμο να βαλουν στα κοριτσια αντι για παγωτο,λαχανοντολμαδες η κεμπαπ.δεν θα ξαναφαμε τιποτα μετα.απο ασιτεια θα πεθανουμε  :S
τυπε αν ειναι βετζιτεριαν αντι για μερεντα βγαζει πέστο? :grin:

images
 

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Μηνύματα
671
Like
7
Πόντοι
6
Κάτι τέτοια λιονταράδικα τύποι να ξέρετε παίζουν και στο Μετάξι για αυτό βρωμάει και έτσι.
Ζωντανός βόθρος.
 

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Μηνύματα
2.314
Like
28
Πόντοι
16

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
1)Εφόσον θεωρείς καλλονές τις γκόμενες του 2girls1cup ,μάλλον πρέπει να σε δει κάποιος γιατρός(και δεν εννοοώ οφθαλμίατρος).

2)Στο ίδιο βίντεο,εκτός από κοπρολαγνεία η μία γκόμενα ξέρναγε (βάζοντας δάχτυλο στο λάρυγγα της) στο στόμα της άλλης και η άλλη τα κατάπινε,αν θυμάμαι καλά.Αυτό ήταν αληθινό?

3)Ομολογουμένως ενδιαφέρουσα η αποκάλυψη και συγχαρητήρια για το θρεντ.

 

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Μηνύματα
2.777
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
36

H ανωτέρω Βραζιλιάνικη σειρά ταινιών  με λεσβιακά αυταρχισμό και λαγνείες με έχει καυλώσει.φυσικά στο γυαλί δεν υπάρχει μυρωδία..

λέτε να είναι fake και αυτό και τo κάτουρο fake ? :idiot:

 

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
3.114
Like
1.441
Πόντοι
216
Πολύ πιθανό να μίλησε για φιστικοβούτηρο και σοκολάτα στο δικαστήριο για να σώσει το τομάρι του , αφού στις ΗΠΑ απαγορεύεται η παραγωγή ταινιών κοπρολαγνείας. Αυτό δεν σημαίνει ότι λέει και αλήθεια...
 

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Μηνύματα
167
Like
4
Πόντοι
1
Άμα  δεν  υπάρχει  μυρωδιά  φιλαράκο  χάνεις  το  καλύτερο .
Άμα  γαμήσεις  σε  χαβούζα  μετά  δεν  θα  θέλεις  να  γαμήσεις  πουθενά  αλλού .
Θα  πηγαίνεις  σε  δωμάτιο  και  δεν  θα  σου  σηκώνεται λέμε .
 

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Μηνύματα
340
Like
37
Πόντοι
1
εχω να χεσω 2 μερες φιλε κ μολις εφαγα φασολακια
λες να γυρισω κανενα βιντεακι να κονομισο ??
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom