Νέα

18χρονος τερματοφυλακας πεθανε στην προπονηση στην βεροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ! «Έσβησε ο 18χρονος τερματοφύλακας της ομάδας νέων Στέλιος Μαρκούσης

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που έγινε στην Βέροια. Ο 18χρονος τερματοφύλακας της ομάδας νέων Στέλιος Μαρκούσης δεν βρίσκεται πια στην ζωή, αφού έσβησε άδοξα και απρόσμενα στην προπόνηση της ομάδας από την Ημαθία. Ο τερματοφύλακας της ομάδας νέων της Βέροιας, που είχε ανέβει για προπόνηση με την πρώτη ομάδα, σε μία άσκηση στην οποία μπλόκαρε την μπάλα αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως το ιατρικό τιμ της ομάδας έπεσε πάνω του και τον επανέφερε, ωστόσο ο άτυχος νέος που μεταφέρθηκε άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο «έφυγε» από την ζωή λίγο αργότερα, αφού οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στην ζωή. Πιθανότερη αιτία είναι το καρδιακό επεισόδιο, αν και τα ακριβή αίτια θα γίνουν γνωστά αργότερα.

Τι να λεμε τωρα, συλληπητηρια στην οικογενεια του....

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Μπορεί να ήπιε πολλά Red Bull,Monster ή κάποια νιτρικό pre-workout full στην καφείνη ... Έχουν πεθάνει πολλοί από αυτά ...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
RIP  νέο παιδι ηταν

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο ομως, την ευθυνη θα εχουν τα αναβολικα και η ομαδα της Βεροιας.

18 χρονων δεν παθαινεις ανακοπη ετσι ξαφνικα..

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο ομως, την ευθυνη θα εχουν τα αναβολικα και η ομαδα της Βεροιας.

Ποια αναβολικα ρε μαγκες; Στην Κ20 επαιζε το παληκαρι, πρωτη προπονηση με τη μεγαλη ομαδα ηταν!!! Ταιζει αναβολικα και τα πιτσιρικια η Βεροια;

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Ουτε καν ειχε ξεκινησει η ζωη του ακομα .......

Θλιψη ...........

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Μπορεί να κούμπωνε ο ίδιος για να είναι φέτες στην παραλία δεν σημαίνει ότι του τα έδωσε η ομάδα.Το εμπόριο αναβολικών στα γυμναστήρια είναι πολύ ανθηρό "άθλημα". Αλλά το σίγουρο είναι ότι 18 χρονών δεν παθαίνεις ανακοπή έτσι απλά ειδικά αν είσαι αθλητής!

Επισκέπτης
Μπορεί να κούμπωνε ο ίδιος για να είναι φέτες στην παραλία δεν σημαίνει ότι του τα έδωσε η ομάδα.Το εμπόριο αναβολικών στα γυμναστήρια είναι πολύ ανθηρό "άθλημα". Αλλά το σίγουρο είναι ότι 18 χρονών δεν παθαίνεις ανακοπή έτσι απλά ειδικά αν είσαι αθλητής!
δεν κανουν εξετασεις στις ομαδες; Δεν θα ηξεραν αν κουμπωνει μονος του αναβολικα;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Rip για το παλικάρι.Όμως να λες χωρίς να ξέρεις για αναβολικά είναι μεγάλη κατηγόρια!

Εν τούτοις θυμάμαι όταν το 2011 έκανα personal για να χτιστώ.Η περσοναλιάρα μου λεγε
σε ένα μήνα θα είσαι μούρη,όταν πέρασε ο μήνας μου λέει στο τρίμηνο,όταν τελείωσε και
το τρίμηνο μου λέει τώρα πρέπει να κουμπωθείς!Μου ανοίγει την τσάντα της,μου βάζει και
όλα τα τζάνκια να παρελάσουν,μου λέει αυτό δε θες;Έτσι θα σε κάνω!Τα παίρνω όμως μου
λέει από Μολδαβία και Τουρκία,γιατί εδώ δεν δίνουν.

Ε!Την άλλη μέρα έκοψα και απ το γυμναστήριο,παρ όλο που υπολοίπονταν κάνα 5-6 μήνες.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ποια αναβολικα ρε μαγκες; Στην Κ20 επαιζε το παληκαρι, πρωτη προπονηση με τη μεγαλη ομαδα ηταν!!! Ταιζει αναβολικα και τα πιτσιρικια η Βεροια;

k σε αγωνες με σχολεια παιζει ντοπα

ειδικα στη μπαλα που το βλεπουν σαν διεξοδο απο ανεργια μιζερια στην ελλαδα επειδη εχει ακομα καποια φραγκα

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ας μην αμαβρωνουμε την μνημη του παιδιου με κατηγορίες χωρίς στοιχεία. Τερματοφύλακας ηταν το παιδι , δεν ηταν εξτρέμ να πιασει ταχύτητα. 18 χρονών , μπορει να υπηρχε καποιο προβλημα και να μην το ειχαν παρει ειδηση. Εχει ξανασυμβει. Οπως και να εχει , παραμένει τραγικό γεγονός να χανεται ετσι ενας νέος ανθρωπος

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Αλλη μια αποδειξη , οτι ο Θεος απλα μας κανει πλακα (αν υπαρχει , που πολυ αμφιβαλλω).Επειδη εχω και εγω γιους σε αυτη την ηλικια , μονο που σκεφτομαι τον πατερα του και τη μανα του , μου σηκωνεται η τριχα καγκελο.Πουτανα ζωη!!! δεν πρεπει οι γονεις να κηδευουν τα παιδια τους , ειναι ΑΔΙΚΙΑ.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..μάγκες,μήπως να γράφατε ΜΟΝΟ όταν γνωρίζετε???

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αιτια θανατου δεν μαθευτηκαν ακομα και δεν το βλεπω να μαθαινονται