Νέα

18χρονη πουλάει την παρθενιά της για να βοηθήσει την άρρωστη μάνα της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
Ότι πιο πολύτιμο διαθέτει, δηλαδή την παρθενιά της, αποφάσισε να πουλήσει η Ρεμπέκα Μπερνάντο...
μαθήτρια γυμνασίου στην επαρχία Σαπεάκου, προκειμένου να βοηθήσει την μητέρα της που έχει μείνει κατάκοιτη μετά από εγκεφαλικό.
Τα 780.000 δολάρια που πήρε πριν από λίγους μήνες η 20χρονη συμπατριώτισσά της για να πουλήσει την δική της παρθενιά σε έναν Ιάπωνα ήταν που έβαλαν σε σκέψεις την 18χρονη Ρεμπέκα Μπερνάντο που ανακοίνωσε επίσημα τον πλειστηριασμό στο youtube πριν ένα μήνα.
Δηλώνοντας σχετικά στο CNN, το οποίο της έκανε αφιέρωμα, «Το αποφάσισα λίγο μετά τα γενέθλια μου, όταν έπαθε η μητέρα μου εγκεφαλικό. Πλέον δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να πάει τουαλέτα ή να ταίσει τον εαυτό της. Προσπάθησα να βγάλω χρήματα δουλεύοντας ως σερβιτόρα, αλλά τα λεφτά δεν μου έφταναν για να έχω κάποια κυρία να την προσέχει».
Σε αντίθεση με την συμπατριώτισσά της, που πλειοδότησε την παρθενιά της μέσω ενός ντοκιμαντέρ, η Ρεμπέκα ανέβασε απλά ένα βίντεο στο youtube.

Ενώ ακόμη μια σημαντική διαφορά, είναι το ποσό που αναμένεται να συγκεντρώσει, αφού η μεγαλύτερη προσφορά που είχε μέχρι τώρα είναι μόλις 35.000 δολάρια.
Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η Μπερνάντο αρνήθηκε την προσφορά που της έκανε τηλεοπτικό δίκτυο να της πληρώσει όλα τα ιατρικά έξοδα αρκεί να σταματήσει τον πλειστηριασμό, αφού προθεσή της είναι να βγάλει αρκετά λεφτά ώστε να μπορέσουν να μετακομίσουν και σε καλύτερο σπίτι.

Συνημμένα

• brazil2_0.jpg
    brazil2_0.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 13
  • article-2256238-16bab7ee000005dc-188_634x419.jpg
    article-2256238-16bab7ee000005dc-188_634x419.jpg
    46,7 KB · Εμφανίσεις: 18
OP
OP
johnys77777

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
μοδα εγινε ολες εχουν κατι να πουλησουν παρθενια μουνοτρυπα για να γαμηθουν για να σωθουν οι δικοι τους κατι αναλογο δεν εγινε και στην ελλαδα :think: :think: :think:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ότι πιο πολύτιμο διαθέτει, δηλαδή την παρθενιά της, αποφάσισε να πουλήσει η Ρεμπέκα Μπερνάντο...
μαθήτρια γυμνασίου στην επαρχία Σαπεάκου, προκειμένου να βοηθήσει την μητέρα της που έχει μείνει κατάκοιτη μετά από εγκεφαλικό.
Τα 780.000 δολάρια που πήρε πριν από λίγους μήνες η 20χρονη συμπατριώτισσά της για να πουλήσει την δική της παρθενιά σε έναν Ιάπωνα ήταν που έβαλαν σε σκέψεις την 18χρονη Ρεμπέκα Μπερνάντο που ανακοίνωσε επίσημα τον πλειστηριασμό στο youtube πριν ένα μήνα.
Δηλώνοντας σχετικά στο CNN, το οποίο της έκανε αφιέρωμα, «Το αποφάσισα λίγο μετά τα γενέθλια μου, όταν έπαθε η μητέρα μου εγκεφαλικό. Πλέον δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να πάει τουαλέτα ή να ταίσει τον εαυτό της. Προσπάθησα να βγάλω χρήματα δουλεύοντας ως σερβιτόρα, αλλά τα λεφτά δεν μου έφταναν για να έχω κάποια κυρία να την προσέχει».
Σε αντίθεση με την συμπατριώτισσά της, που πλειοδότησε την παρθενιά της μέσω ενός ντοκιμαντέρ, η Ρεμπέκα ανέβασε απλά ένα βίντεο στο youtube.

Ενώ ακόμη μια σημαντική διαφορά, είναι το ποσό που αναμένεται να συγκεντρώσει, αφού η μεγαλύτερη προσφορά που είχε μέχρι τώρα είναι μόλις 35.000 δολάρια.
Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η Μπερνάντο αρνήθηκε την προσφορά που της έκανε τηλεοπτικό δίκτυο να της πληρώσει όλα τα ιατρικά έξοδα αρκεί να σταματήσει τον πλειστηριασμό, αφού προθεσή της είναι να βγάλει αρκετά λεφτά ώστε να μπορέσουν να μετακομίσουν και σε καλύτερο σπίτι.

Είπα κι εγώ.... Τόσος πόνος την έπιασε για τη μάνα της....?

:think: :think: :think: :think: :think:

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Αυτά είναι για τα γιαπωνεζάκια  :s&m_3:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυποι υπαρχουν ακομα παρθενες βραζιλιανες;  :think:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
μοδα εγινε ολες εχουν κατι να πουλησουν παρθενια μουνοτρυπα για να γαμηθουν για να σωθουν οι δικοι τους κατι αναλογο δεν εγινε και στην ελλαδα :think: :think: :think:

τυπε οι ελληνιδες ειναι ηθικες κοπελες.παντρευονται ολες απο αγνο ερωτα  :rockon:

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
παλιό παιδιά, παλιό... η είδηση είναι πάνω από 6 μήνες παλιά και σίγουρα έχει ήδη συζητηθεί, που την ξεθαψατε τώρα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
...τουλαχιστων ξερουμε ποσο πουλησε το μουνι της.??

Επισκέπτης
συμπερασμα
Το μουνι ειναι η καλυτερη τραπεζα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

http://[URL unfurl="true"]www.livemovies.gr/files/imagecache/full_view/images/eimai_mia_dustukhismene_-_002.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.musicheaven.gr/html/modules/Splatt_Forums/attachment/73d71f7a9534de6a8e6c2857db321121.0.180.jpg.atch[/img[/URL]]

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Μα ποιά ισότητα και μαλακίες λέμε; Εμείς οι άνδρες έχουμε ξεφτιλιστεί εντελώς; Στην αρχαία Αίγυπτο το ξεπαρθένιασμα θεωρούνταν βρώμικη, καταναγκαστική και υποτιμητική "δουλειά", και κάθε νεονυμφευμένο ζευγάρι έβαζε αιθίοπα σκλάβο να ξεπαρθενιάζει τη σύζυγο, να τη βρει καθαρή και έτοιμη ο άντρας ύστερα και ανοιχτή! ΑΥΤΕΣ πρέπει να πληρώνουν τον άντρα να τις ξεπαρθενιάζει, κι όχι το αντίθετο! Χώρια που η πρώτη φορά πονάει, δεν ευχαριστιέται, και δεν το απολαμβάνει κανένας από τους δύο. Έπειτα, μαθήτρια γυμνασίου;;; Πού είναι οι νόμοι, η δίωξη, οι γονείς/συγγενείς να γδάρουν ζωντανό τον καθόλα νόμιμο εγκληματία που μια βαλίτσα χαρτί του δίνει τέτοια δικαιώματα πάνω σε ένα άβγαλτο κορίτσι; Ώ καιροί, ώ ήθη.

Επισκέπτης
Μα ποιά ισότητα και μαλακίες λέμε; Εμείς οι άνδρες έχουμε ξεφτιλιστεί εντελώς; Στην αρχαία Αίγυπτο το ξεπαρθένιασμα θεωρούνταν βρώμικη, καταναγκαστική και υποτιμητική "δουλειά", και κάθε νεονυμφευμένο ζευγάρι έβαζε αιθίοπα σκλάβο να ξεπαρθενιάζει τη σύζυγο, να τη βρει καθαρή και έτοιμη ο άντρας ύστερα και ανοιχτή! ΑΥΤΕΣ πρέπει να πληρώνουν τον άντρα να τις ξεπαρθενιάζει, κι όχι το αντίθετο! Χώρια που η πρώτη φορά πονάει, δεν ευχαριστιέται, και δεν το απολαμβάνει κανένας από τους δύο. Έπειτα, μαθήτρια γυμνασίου;;; Πού είναι οι νόμοι, η δίωξη, οι γονείς/συγγενείς να γδάρουν ζωντανό τον καθόλα νόμιμο εγκληματία που μια βαλίτσα χαρτί του δίνει τέτοια δικαιώματα πάνω σε ένα άβγαλτο κορίτσι; Ώ καιροί, ώ ήθη.
δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μιλαμε για Βραζιλια...
18 ετων ειναι σχεδον συνταξιουχος :grin:

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μιλαμε για Βραζιλια...
18 ετων ειναι σχεδον συνταξιουχος :grin:

Συγγνώμη, τώρα πρόσεξα την τελευταία παράγραφο (αρνήθηκε προσφορά τηλεοπτικού σταθμού να καλύψει τα έξοδα, θέλει να μετακομίσει σε καλύτερο σπίτι). Βίο ανθόσπαρτο, αχαχαχαχα!!! Μια η βραζιλία, κι ένα το μεξικό, που τελευταία γαμήθηκαν να κάνουν παιδιά 9χρονα και 10χρονα κορίτσια. Again, ώ καιροί ώ ήθη.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
897
Πόντοι
96
 Την πουτανα πολλοι εμίσησαν . Τα λεφτα της πουτάνας ουδεις . Ας πάει η κοπέλα στην πόλη να γινει πορνη και οταν γυρισει με φραγκα στην πόλη θατην σεβονται όλοι . Μεχρι και που θα φροντιζουν τζαμπα την μάνα της  .

Υγ στο βίντεο η κοπελα λεει θελει να μετακομίσει σε αλλη πόλη δεν ζητά μεγαλύτερο σπίτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom