Νέα

12χρονες εξωθούνται σε πορνεία από συνομηλίκους τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnWoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
www.bourdela.com/content/view/1356/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Έχει ακούσει ποτέ κανείς κάτι τέτοιο; Προσωπικά μου κάνει εντύπωση, ακούγεται σαν μέθοδος από άλλες εποχές (να τάζει ο τύπος στο κοριτσάκι έρωτες και γάμους και να το εξωθεί στην πορνεία)...
Και επίσης μου κάνει εντύπωση να το ακούω για την Βρετανία. Οκ, δεν λέω, από πλευράς ηθών γίνεται χαμός, τα 12χρονα μεθάνε και γαμιούνται μεταξύ τους αβέρτα, αλλά νόμιζα ότι η παράνομη πορνεία και η πορνεία ανηλίκων εντοπιζόταν και πατασσόταν με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
KAΛΑ πρώτη φορά εχεις δει καποια μεγιστη ανωμαλία που να μην ΑΡΧΙΣΕΙ απο ΑΓΓΛΙΑ? Εχεις δει Αγγλιδες κάποιος ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ξέρουν
γιατί μαμιούνται.... Σπούδασα πριν αρκετά χρόνια στην Αγγλία και αυτά που έβλεπα τότε ήταν μινιμουν Ρωμαικά όργια σε πάρτυ
με τις Αγγλίδες.... Βλέπε Μάλια πριν χρόνια... ΔΕΝ μου ΚΑΝΕΙ καθόλου εντύπωση! ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΝΤΕΦΙ είναι χαλαρά ΜΑΚΑΚΗΔΕΣ γιατί
αν πώ ΖΩΑ τα προσβάλλω!( Τα ζώα εννοώ)

Επισκέπτης
δεν είναι περίεργο αυτό να γίνεται στην Μεγ. Βρετανία απλά ένα κορίτσι 12 ετών δεν είναι μακρυά από το κορίτσι των 15 με 16 ετών που συναντάμε τους θερινούς μήνες στην Κέρκυρα στην Ρόδο στην Χερσόνησο της Κρήτης όπου μεγάλες ομάδες ανήλικων κοριτσιών καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και επιδίδονται δημόσια σε πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου και τα έχω ζήσει αρκετές φορές.

OP
OP
J

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Βρε παιδιά, δεν είπα ότι μου κάνει εντύπωση η βλακεία και η ανωμαλία των αγγλίδων, μου κάνει εντύπωση ότι έχουν προβλήματα ανήλικης πορνείας σε ευρεία κλίμακα σε μία σχετικά αυστηρή (από νομικής πλευράς) και καλά αστυνομευμένη δυτική χώρα. Αυτό είπα απλά

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ο πιο ανώμαλος λαός ρε πουστη μου

romberto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
όταν ακούτε αγγλίδες μη νομίζετε οτι είναι πάντα τα ξανθά λευκά κοριτσάκια... της πουτάνας γίνεται εκεί από όλες της φυλές και όλοι άγγλοι δηλώνουν αλλά φτώχεια και παρακμή οπότε αναπόφευκτα θα συμβούν και τέτοια...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα αυτό που με ανησύχησε όταν άκουσα την είδηση αυτή,ήταν ότι σε λίγα χρόνια η "μόδα" θα έρθει κι εδώ.Όπως όλες οι μαλακίες που ξεκινούν από τις παρηκμασμένες χώρες...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
12 xρονες κανουν σεξ???

Μα πως? Πως χωραει στον κολπο ενος 12 χρονου το ανδρικο πεος? Δεν τραυματιζεται?

Δεν προκαλειται αιμοραγγια παραπανω απο το κανονικο?

Ας απαντησουν αυτοι που ξερουν και οχι οι ασχετοι.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ξερεις ποσες και ποσες 12χρονες ειναι τοσο ανεπτυγμενες που μοιαζουν με 20χρονες κι ουτε που καταλαβαινεις τη διαφορα?

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω παντως που οπως ξερουν οι φιλοι συναγωνιστες ζω στην πολη της ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ αγγλικη παρακμης εχω να δηλωσω το εξης,

εχω δει ΠΟΛΛΕΣ ανηλικες μικρες  να κανουν τα χειροτερα σε λαντς μπρεικ απο το σχολειο και μαλιστα σε ενα αδιεξοδο κατω απο το σπιτι μου, ασε που εχω φοιτητριες 19 ετων με μωρα 5-6 ετων. γα**τα γα**τα με μεγαλα γραμματα. δεν ξερω αν ειναι 12 παντως μια κοπελα με προβληματα στο παν/ μιο το ειχε κανει απο τα 9 με καποιο θειο της (!!!!!!!). μιλαμε για αρρωστεια οχι βλακειες... προβλημα στο κεφαλι!!! εγω στα 9 (και ολος ο νορμαλ κοσμος ουτε απο που κατουρανε δεν ξεραμε)

αλλα οπως εχει πει και ο χαρρυ κλυν οταν αυτοι ηταν στα δντρα εμεις ειχαμε χοληστερινη...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
περήφανος λαός οι άγγλοι. Ο συντηρητισμός σε όλο του το μεγααλείο. Κρύβεις τις βρωμιές κάτω από το χαλάκι και όλα μέλι γάλα.
Οι χιλιάδες κάμερες στους δρόμους τους μάραναν.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ξερεις ποσες και ποσες 12χρονες ειναι τοσο ανεπτυγμενες που μοιαζουν με 20χρονες κι ουτε που καταλαβαινεις τη διαφορα?

omorfopedo το μαμησες λιγακι... αμα ελεγες για 14+ θα ελεγα οκ..

αλλα 12 ρε φιλε?? 12 ειναι 6 δημοτικου  :think: :think:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οσο περνάνε τα χρόνια, οι ελεεινίδες γερνάνε όλο και πιο γρήγορα... στο τέλος θα μετράνε σε σκυλίσια χρόνια.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
omorfopedo το μαμησες λιγακι... αμα ελεγες για 14+ θα ελεγα οκ..

αλλα 12 ρε φιλε?? 12 ειναι 6 δημοτικου  :think: :think:

κι ομως, ειχα στην 6η δημοτικου 2 συμμαθητριες, που αν τις εβλεπες κ' σου ελεγα στα ψεμματα οτι ειναι 17αρες θα μου ελεγες: "μοοοονο 17????"

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
τι να πει κανεις!!! αλλα αυτες στην Αγγλια σηγουρα δεν ειναι ετσι!!!
επειδη οι Αγγλοι ειναι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Οσο περνάνε τα χρόνια, οι ελεεινίδες γερνάνε όλο και πιο γρήγορα... στο τέλος θα μετράνε σε σκυλίσια χρόνια.

Ο καθενας με της ψωλης του το χαβα...

Δεν ειναι αυτο το θρεντ στο οποιο κλαιγεσαι για τις Ελληνιδες, θα μπερδευτηκες μαλλον.

:grin:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είτε σου αρέσει είτε όχι, οι λευκές (και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι ελεεινίδες) γερνάνε γρήγορα, ειδικά όταν έχουν κάψει πολλά χιλιόμετρα στα γρήγορα.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Είτε σου αρέσει είτε όχι, οι λευκές (και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι ελεεινίδες) γερνάνε γρήγορα, ειδικά όταν έχουν κάψει πολλά χιλιόμετρα στα γρήγορα.

Συνεχιζεις ομως να εισαι τραγικα εκτος θεματος. :rolleyes:

Αντι για συνταξη, να ζητησεις μυξομαντηλα γιατι απο την πολλη κλαψα δεν σε βλεπω καλα  :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ο λόγος που δε με βλέπεις καλά είναι οι ορμόνες σου που κάνουν πάρτυ προετοιμασίας για την εμμηνόπαυση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom