Νέα

100.000 «σκλάβες του σεξ» στην Τουρκία.Οι μισές κάτω των 14 χρόνων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα is0vitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

100.000 «σκλάβες του σεξ» στην Τουρκία
Μια «ολόκληρη στρατιά αδήλωτων, άγνωστων και αβοήθητων» γυναικών «παρέχουν σεξ χωρίς αμοιβή είτε άλλου είδους ανταμοιβή για την παροχή ερωτικής υπηρεσίας». 

Τουλάχιστον 100.000 γυναίκες στην Τουρκία εργάζονται ως «σκλάβες του σεξ», οι μισές από αυτές ηλικίας κάτω των 14 χρόνων, αποκαλύπτει έκθεση της τουρκικής μη κυβερνητικής οργάνωσης Sefkat-Der για την πορνεία στη χώρα.
Η έκθεση αναφέρει ότι εκτός από τις 3.000 «επαγγελματίες» πόρνες  που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί σε 55 από τα 81 διαμερίσματα της Τουρκίας και τις άλλες 15.000 οι οποίες «εργάζονται υπό κυβερνητική επιτήρηση» υπάρχει και μια «ολόκληρη στρατιά αδήλωτων, άγνωστων και αβοήθητων» γυναικών οι οποίες «παρέχουν σεξ χωρίς αμοιβή είτε άλλου είδους ανταμοιβή για την παροχή ερωτικής υπηρεσίας». Χιλιάδες φτωχές γυναίκες και κορίτσια από τις ανατολικές και νοτιοανατολικές επαρχίες της Τουρκίας, θύματα βιασμών από μέλη της οικογένειας τους, πνευματικώς καθυστερημένα παιδιά είναι «θύματα της πορνο-μαφιας» αλλά και «στενών οικογενειακών πρόσωπων», γράφει η έκθεση.
Σημειώνεται επίσης ότι στην Τουρκία υπάρχουν ελάχιστα κέντρα παροχής υπηρεσιών σε γυναίκες ενώ υπάρχει πληθώρα δηλωμένων και μη «καταστημάτων εμπορικού έρωτα», σε αναλογία ένα κέντρο προς 441 «καταστήματα».

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
πρωτακουστο :o :o :o :o

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
στην Ταυλανδη ειχα δει κατι πατσοκοιλιαδες Γερμανους με κατι πιτσιρικια ανηλικα κ τους σιχαθηκε η ζωη μου

αλλο η ενηλικη πορνεια (οταν φυσικα ειναι αυτοβουλη κ οχι trafficking) κ αλλο η παιδεραστια...που ειναι για πολλες φαπες...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τους Τουρκαλάδες...

OP
OP
is0vitis

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• Mustafa_Kemal.jpg
    Mustafa_Kemal.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 16

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.806
Πόντοι
2.646
Ντροπή και αίσχος  >:(

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
τους την έχει βαρέσει ο αλάχ κατακούτελα μου φαίνεται ..  :jerking:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
για μενα το χειροτερο ειναι που βιαζουν παιδια πνευματικα καθηστερημενα.πρεπει να εισαι το λιγοτερο αρωστος για να αισθανεσαι ηδονη οταν το κανεις. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:οσο για τους ενδοοικογενειακους βιασμους τινα πει κανεις :dunno: :dunno: :dunno:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Μουσουλμάνοι δεν είναι τι περιμένεις,εκεί έτσι και βιάσεις τη κόρη σου και το πεις σε κανέναν την λιθοβολούνε μέχρι θανάτου.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
αντι να λιθοβολησον τον πα-ΤΕΡΑΣ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
τυπε στις κιτρινιαρες δεν ειναι ευκολο να καταλαβεις την ηλικια τους

το ξερω αδερφε αυτο που λες...οντως μπερδευεσαι αλλα καποιες εκαναν μπαμ οτι ηταν κατω των 18...

ασχετο...ξερεις ειχα παει Ταυλανδη, Καμποτζη κ Βιετναμ 15 μερες...δεν πηγα για σεξοτουρισμο αλλα για να δω μερη...τρελλαθηκα στο τρεξιμο....δεν πηδηξα...αλλα ειδα απιστευτα μερη ειδικα σε Καμποτζη κ Βιετναμ.....

στο αεροπλανο πηγαινοντας, πετυχα αντροπαρεα Ελληνων...εντελως τυχαια επιστραφαμε 2 βδομαδες μετα μαζι....πηγαν Παταγια...2 βδομαδες ξεσκιστηκαν αλλα δεν ειδαν τιποτα αλλο...στον γυρισμο βλεποντας φωτο μου μου ειπαν οτι ζηλεψαν επειδη ειδα ενα σωρο μερη κ αυτοι τιποτα...απ την αλλησυατοι πηδουσαν κ εγω οχι...κ δεν ξερω ποιος εκανε καλυτερα στην τελικη......αλλα απ την αλλη να πας Ταυλανδη να δωσεις 7 κατοσταρικα αεροπορικα μονο κ μονο για να πηδηξεις το θεωρω ...καπως....

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μονο κ μονο για να πηδηξεις το θεωρω ...καπως....

λογικα, την επομενη φορα εσυ θα περιηγηθεις και επιπλεον θα πηδηξεις, οπως και αυτοι θα πηδηξουν και επιπλεον θα περιηγηθουν επισης.

και μονο που αλληλεπιδρασατε, καταλαβατε οτι ηταν ακραιες οι προσεγγισεις και των δυο σας.

το ιδιο θα ειπαν και αυτοι για εσενα "700 ευρω και να παει εκει που  :fuck2: το συμπαν, χωρις να τον ακουμπησει πουθενα...?" ...

;)

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
το ξερω αδερφε αυτο που λες...οντως μπερδευεσαι αλλα καποιες εκαναν μπαμ οτι ηταν κατω των 18...

ασχετο...ξερεις ειχα παει Ταυλανδη, Καμποτζη κ Βιετναμ 15 μερες...δεν πηγα για σεξοτουρισμο αλλα για να δω μερη...τρελλαθηκα στο τρεξιμο....δεν πηδηξα...αλλα ειδα απιστευτα μερη ειδικα σε Καμποτζη κ Βιετναμ.....

στο αεροπλανο πηγαινοντας, πετυχα αντροπαρεα Ελληνων...εντελως τυχαια επιστραφαμε 2 βδομαδες μετα μαζι....πηγαν Παταγια...2 βδομαδες ξεσκιστηκαν αλλα δεν ειδαν τιποτα αλλο...στον γυρισμο βλεποντας φωτο μου μου ειπαν οτι ζηλεψαν επειδη ειδα ενα σωρο μερη κ αυτοι τιποτα...απ την αλλησυατοι πηδουσαν κ εγω οχι...κ δεν ξερω ποιος εκανε καλυτερα στην τελικη......αλλα απ την αλλη να πας Ταυλανδη να δωσεις 7 κατοσταρικα αεροπορικα μονο κ μονο για να πηδηξεις το θεωρω ...καπως....

ok

:cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom