Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.442
- Πόντοι
- 12.756
δεν εκπίπτει μόνο τα επαγγελματικά εκπίπτουν. Έξοδο περνάει όμως όχι πάντα.
δεν εκπίπτει μόνο τα επαγγελματικά εκπίπτουν. Έξοδο περνάει όμως όχι πάντα.
και όμως δεν εκπίπτουν τα ιχ
Τέρμα χαζός , έτσι ;
Πιστεύεις ότι χάνει δηλαδή η εταιρεία ; Δεν τα έχει υπολογίσει ;;;
Κοπελιά .... γνωστή μου .... έβαλε ληζιγκ ..... i20 1.0 turbo .... που δεν έχει τέλη !!!
Ρε μαλακες, ΤΙ ΚΑΡΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;Εκπίπτει νομίζω. Καλή κίνηση είναι . Και το αμάξι , τέλειο είναι .
Αυτό δεν ισχύει. Και ο λόγος που δεν ισχύει είναι για να κάνεις άρση πρέπει να είναι ασφαλισμένο.Αν είναι δηλωμένο σε ακινησία .... δεν σου βγάζουν ασφάλεια !
Ειναι σιγουρο αυτο;;;;;;;;;;;;;Αυτό δεν ισχύει. Και ο λόγος που δεν ισχύει είναι για να κάνεις άρση πρέπει να είναι ασφαλισμένο.
Και λιμενικος στην εκανε που δεν τον αφορα αμεσα το θεμα κιολας.Η μητερα μου έχει ενα σταρλετ.
Της πλήρωσα τα τελη και την ασφαλεια πριν μηνες
Ξεχασα να κανω άρση ακινησίας ηλεκτρονικα.
Λιμενικος το σκαναρε και θα ρίξει 10.500€ πρόστιμο
Επιτελικό κράτος
Σωστός ο piiiΑυτό δεν ισχύει. Και ο λόγος που δεν ισχύει είναι για να κάνεις άρση πρέπει να είναι ασφαλισμένο.
Εντός λιμανιού μπορεί να το κάνει.Και λιμενικος στην εκανε που δεν τον αφορα αμεσα το θεμα κιολας.
Ουτε καν τροχαια ξερω γω
Μιλαμε ο τυπος πρεπει να κουβαλαει πολλα κιλα κομπλεξ.
Εγω αν ηξερα οτι με μια ενεργεια μου θα ριξω τετοιο προστιμο και μαλιστα σε οδηγο σταρλετ οχι σε κανα πορσικο ε δε θα το εκανα με την καμμια.
Αντιθετα θα προσπαθουσα να σε βρω να σε προειδοποιησω.
Ε ρε σε τι μαλακα επεσες
Στις χερσαίες ζώνες λιμένος καθώς και στις οδούς που εφάπτονται λιμένων και στις παραθαλάσσιες οδούς σε νησιά και παραθαλάσσιες πόλεις και οικισμούς, τις τροχονομικές παραβάσεις τις βεβαιώνει το Λιμενικό Σώμα.Και λιμενικος στην εκανε που δεν τον αφορα αμεσα το θεμα κιολας.
Ουτε καν τροχαια ξερω γω
Μιλαμε ο τυπος πρεπει να κουβαλαει πολλα κιλα κομπλεξ.
Εγω αν ηξερα οτι με μια ενεργεια μου θα ριξω τετοιο προστιμο και μαλιστα σε οδηγο σταρλετ οχι σε κανα πορσικο ε δε θα το εκανα με την καμμια.
Αντιθετα θα προσπαθουσα να σε βρω να σε προειδοποιησω.
Ε ρε σε τι μαλακα επεσες
στο τέλος του ζητήσανε και συγνώμη για την ενόχληση...οταν ο λιαπης (ΝΔ) σουλατσαριζε με την τζιπουρα με πλαστες πινακιδες και τον επιασαν ποσο προστιμο πληρωσε τυποι?
Ο νόμος γράφει ότι πρέπει να τις αφαιρέσεις. Και ότι και σε ιδιωτικό χώρο αν βρεθεί το ακινητοποιημένο όχημα με τις πινακίδες πάνωΈκανες την ακινησία, ηλεκτρονικά.
ΟΚ. Οι πινακίδες πού ήταν;
Μήπως ήταν πάνω στο όχημα και για αυτό ξέχασες να άρεις την ακινησία;
Καθόλου γραφειοκρατικό δεν είναι. Το όχημα που είναι σε ακινησία δεν αποτελεί κεφάλαιο ούτε τεκμήριο εισοδήματος. Είναι σαν να φοροδιαφεύγειςΤο τραγικό είναι ......... ότι εδώ δεν υπάρχει η παρανομία που θέλει να τιμωρήσει το πνεύμα του νόμου .
ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ .
ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ .
Και παρέλειψε το γραφειοκρατικό μέρος.
Τον καιρό εκείνο δεν ίσχυε το σημερινό καθεστώς.οταν ο λιαπης (ΝΔ) σουλατσαριζε με την τζιπουρα με πλαστες πινακιδες και τον επιασαν ποσο προστιμο πληρωσε τυποι?
Ναι , αλλά μιλάμε για όχημα που είχε πληρώσει τέλη. ΟΠΟΤΕ οικονομικά για το δημόσιο , είχε πάψει να είναι σε ακινησία.Καθόλου γραφειοκρατικό δεν είναι. Το όχημα που είναι σε ακινησία δεν αποτελεί κεφάλαιο ούτε τεκμήριο εισοδήματος. Είναι σαν να φοροδιαφεύγεις
Άρα το όχημα ήταν χωρίς πινακίδες. Ε, νομίζω ότι ήταν χοντρή η πατάτα σου. Δε σου χτύπησε καμπανάκι αμέσως "ωπ, πινακιδώνω όχημα που είναι σε ακινησία, τι κάνω"!Ο νόμος γράφει ότι πρέπει να τις αφαιρέσεις. Και ότι και σε ιδιωτικό χώρο αν βρεθεί το ακινητοποιημένο όχημα με τις πινακίδες πάνω
μπορούν .... να σου βάλουν πρόστιμο !!!!
Το διάβασα καλά, γιατί έχω κάνει ακινησία ... και βαριόμουν να ξεβιδώνω !
Όταν το διάβασα ... τις ξεβίδωσα !
Και παλι μαγκες.
Τοσο ελαφρα την καρδια το κοπανησε το προστιμο;
Για μια γραφειοκρατικη παραλειψη;
Μια περιουσια;
Ειδε ενα σταρλετ και καθησε και εψαξε το στατους του ο καραγκιοζης αντι να χαζεψει κανα παραθαλασιο κωλο ξερω γω;