Νέα
  • Καλησπέρα Ελενα πότε είσαι διαθέσιμη; Στείλε μ μήνυμα σε παρακαλώ…❤️
    Καλησπέρα Έλενα μπορείς σε παρακαλώ να επιβεβαιώσεις το πρόγραμμα και τις τιμές σου.
    Καλησπέρα Έλενα..... παράκληση αν μπορείς ενημέρωσε με για το πρόγραμμα σου και το κόστος αυτού καθώς και αν στα τέλη του μήνα θα είσαι Αθήνα..... ευχαριστώ
    Καλησπέρα Έλενα ! Εδώ και λίγο καιρό μπήκα στο νήμα σου τυχαία και ομολογώ ότι εξεπλάγην από τον σεβασμό την ποιότητα και την έλλειψη προστυχιας ! Σήμερα είδα κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε κάποιο μέλος είσαι πολύ γοητευτική γυναίκα ! Θα ήθελα κάποια στιγμή να σε γνωρίσω !
    Καλησπέρα κυρία μού θα ήταν εύκολο το τηλ.σας θέλει να σας επισκευθη ενας φίλος μου.
    Είναι 58 ετών . Κ.Τασος είναι το όνομα του
    Ευχαριστω πολυ.!!!!
    Ε Ναι! Κάποιες φορές θέλουμε να μας δίνουν ανυστερόβουλη ενέργεια και δύναμη οι άλλοι!
    Αν θέλεις, σκέψου κι αυτό: Αφού σ' εκφράζει κι αγαπάς τόσο πολύ το σεξ, τον έρωτα και την αγάπη, όταν σταθείς στα πόδια σου θα δεις πόσο πιο έντονα θα είναι όλ' αυτά!
    Σε φιλώ γλυκά :kiss-mark: και να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου.:smiling-face-with-heart-eyes:
    καλημερα ! εαν θες επικοινωνησε μαζι μου μεσω πμ ! ισως να σε ενδιαφερει οσα εχω να καταθεσω σχετικα με το θεμα σου
  • Σε φόρτωση...
  • Σε φόρτωση...
  • Σε φόρτωση...
  • Σε φόρτωση...
Top Bottom