Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Γνώμη μου φίλε δεν λέω αν ισχύει ή όχι έτσι το ενστερνιζομαι εγώμόνο που δεν ισχύει φίλε.
Γνώμη μου φίλε δεν λέω αν ισχύει ή όχι έτσι το ενστερνιζομαι εγώμόνο που δεν ισχύει φίλε.
Ρε το πρεζονι απο το Μονος στο σπιτι ειναι ο αλλος?
Μόνον που αυτή είναι ώριμη, ολοκληρωμένη γυναίκα, που δεν μπορεί να έλξει έναν παιδόφιλο, ο οποίος ελκύεται ερωτικά από την άγουρη, ασχημάτιστη σάρκα. Νομίζω ότι αυτό εννοεί ο Since.Τόσο απλό φίλε ναι αυτό λέω
τυπε εαν παιζεις μονο μια μαλακια την ημερα βλεποντας σουγκαρ μπειμπις σου ερχεται 6.5 ευρω η μαλακια.Με 6.5€ την μερα δεν ειναι τυχαιο πως τις τσοντες σας τις βλεπουμε στα γνωστα τσαμπα online sites..
Και μετα λεμε
Ευτυχως που δεν πληρωσαμε
(Με εξαιρεση την καυλιτσα την σοφια)
μαγκιά θα ήταν αν είναι ελληνίδαΤύποι, μία γυναίκα είναι που κάνει σεξ. Όλα τα υπόλοιπα που γράφετε είναι χωρίς λόγο. Της έδωσα συγχαρητήρια παραπάνω γιατί θέλει πολύ μαγκιά να εμφανιστείς σε πορνό παραγωγή - γνωρίζοντας - ότι η πλειοψηφία των σχολιαστών θα γράφει μαλακίες.
Ελβετία??Βουλγαρια μαλλον...Κάνε εγγραφή τώρα στο κανάλι της *****.tv και δες ολόκληρη την ταινία εδώ
Και την Αριάδνη τύπε(Με εξαιρεση την καυλιτσα την σοφια)
στο Πήλιο μάλλονΕλβετία??Βουλγαρια μαλλον...
τα πλανα του χιονοδρομικου ειναι απο Μπανσκο...και λεει ο αλλος Ελβετια και καλα...στο Πήλιο μάλλον
Και την αριαδνη, δεν χαλαω εγω χατηρια ?Και την Αριάδνη τύπε
Αρα συμφωνουμε πως οποιος πληρωνει στην σουγκαρ μπειμπζ ειναι μαλακας;τυπε εαν παιζεις μονο μια μαλακια την ημερα βλεποντας σουγκαρ μπειμπις σου ερχεται 6.5 ευρω η μαλακια.
ομως εαν παιζεις 7 μαλακιες την ημερα βλεποντας σουγκαρ μπειμπις σου ερχεται η μαλακια μονο 6.5/7 =0.928 ευρα η μαλακια.
και εαν παιζεις 15 μαλακιες την ημερα τοτε η καθε μαλακια σου ερχεται μονο 6.5/15=0.433
εαν παιζεις 100 μαλακιες την ημερα, μπορεις ευκολα να το υπολογισεις, ειναι διαιρεση με 2 μηδενικα το καναμε στο δημοτικο.........
εγω νομιζω οτι αξιζει τον κοπο................