Νέα

Η ταινία Λεσβιακός Αύγουστος ή Λύκαινες σε ποιό μέρος γυρίστηκε;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Ανοιγω αγαπητοι φιλοι μου αυτο το θεμα αν γνωριζει κανενας απο εσας, σε ποιο μερος της Ελλαδας γυριστηκε η ταινια Λεσβιακος Αυγουστος η Λυκαινες. Παντως πρεπει να τραβηχτηκε η ταινια στην επαρχια απο τη ειδα μεσα στην ταινια , αλλα σε ποιο μερος ομως.

Εχω μια επιθυμια θελω να επισκεφτω αυτο το μερος παρα πολυ.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ανοιγω αγαπητοι φιλοι μου αυτο το θεμα αν γνωριζει κανενας απο εσας, σε ποιο μερος της Ελλαδας γυριστηκε η ταινια Λεσβιακος Αυγουστος η Λυκαινες. Παντως πρεπει να τραβηχτηκε η ταινια στην επαρχια απο τη ειδα μεσα στην ταινια , αλλα σε ποιο μερος ομως.

Εχω μια επιθυμια θελω να επισκεφτω αυτο το μερος παρα πολυ.

Σαν Λεσβιακή ταινία που σέβεται τον...χαρακτηρισμό της γυρίστηκε το 1974 στην Λέσβο καί συγκεκριμένα στον Μόλυβο , καί αλήθεια λέω δεν κάνω πλάκα !

Επισκέπτης
Σαν Λεσβιακή ταινία που σέβεται τον...χαρακτηρισμό της γυρίστηκε το 1974 στην Λέσβο καί συγκεκριμένα στον Μόλυβο , καί αλήθεια λέω δεν κάνω πλάκα !

Συγνωμη που το ρωταω αγαπητε φιλε μου. Απο το νησι την Λεσβο εισαι.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Συγνωμη που το ρωταω αγαπητε φιλε μου. Απο το νησι την Λεσβο εισαι.

Καμμία σχέση απλά την έχω δεί την ταινία καί έτυχε να το γνωρίζω ! πάντως έχω πάει διακοπές καί είναι σούπερ όλο το νησί καί είναι καί μεγάλο οπότε θέλει αμάξι σίγουρα.

Επισκέπτης
Καμμία σχέση απλά την έχω δεί την ταινία καί έτυχε να το γνωρίζω ! πάντως έχω πάει διακοπές καί είναι σούπερ όλο το νησί καί είναι καί μεγάλο οπότε θέλει αμάξι σίγουρα.

Γνωριζεις καθολου αν υπαρχει καθολου εκεινο το ξενοδοχειο που εμενα τα 2 κοριτσια οπως επισης αν υπαρχει καθολου και η πισινα που ειδαμε λιγο πριν το τελος της ταινιας δηλαδη θελω να πω , που τα 2 κοριτσια ηραθαν σε συμπλοκη με τον αδελφο του θυματος.

Ξερεις πως το λενε το ξενοδοχειο.

Επισκέπτης

Το ξερω φιλε μου οτι υπαρχει η ταινια και στο veoh την κατεβα απο εκει. Τωρα τελευταια την εχουν ανεβασει ολοκληρη την ταινια και στο Youtube.

Προσπαθω να κατεβασω την ταινια απο το Emule γιατι εχει ποιο καλυτερη εικονα και ποιοτητα το μεγεθος της ταινιας ειναι 845 ΜΒ. Ενω απο το Veoh και το Youtube ειναι στα 350 ΜΒ. Αλλα δεν μου την δινει ακομη η πηγη papetro  στο emule. Οπως επισης και η ταινια Καμακι στην Θαλασσα απο την ιδια πηγη.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
εντελώς πληροφοριακά και αμιγώς τεχνικά: Στη συντριπτική πλειοψηφία τους, οι σκηνές "εσωτερικών" των ταινιών (ακόμα και των πιο πολυδάπανων), γυρίζονται σε locations άσχετα των εξωτερικών για λόγους κόστους. Προφανώς (και χωρίς να θυμάμαι λεπτομέρειες από το φιλμ, πέρα από τη γυμνή πλάτη της δανδουλάκη και κάποιες βλακώδεις ατάκες της Κοσμίδου) τα του ξενοδοχείου του φιλμ ανήκουν σε αθηναΙκό χώρο, αλλά δεν παίρνω κι όρκο.Καλά, τόσο πολύ σας άρεσε η ταινία;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Eτσι.. έτσι .. Για  εμας  που μεγαλώσαμε  με τα.... ζητήματα  αυτής της ταινίας :cheesy: :cheesy:  και  τις.... ηθοποιάρες  Ρενα Κοσμίδου, Λία Φλέσσα  και Σταύρο Φαρμάκη
οι τοποθεσίες αποτελουν .. λεπτομέρεια :2funny:

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Οι λύκαινες - Λεσβιακός Αύγουστος (1974)

Μια αξέχαστη πραγματικά ταινία από τον Ερρίκο Ανδρέου. Ο τίτλος τα λέει
όλα: λεσβιακός έρωτας με φόντο την γραφική Λέσβο! Γιατί, εδώ ξεκίνησαν όλα!
Πρωταγωνιστεί η Κάτια Δανδουλάκη και -πρός απογοήτευση όλων- μόνο την λεσβία δεν υποδύεται. Το λεσβιακό ζευγάρι της ταινίας ακούει στα ονόματα Τζοάννα Παππά και Ρένα Κοσμίδου. Η τελευταία, έπαιξε επίσης την λεσβία στην 'Ιδιωτική μου ζωή' (by Omiros Efstratiadis), με παρτενέρ την Άννα Φόνσου. Με την διαφορα οτι εδώ είναι μεταμορφωμένη σε ξανθιά σεξοβόμβα...

Υπόθεση: Η Χριστίνα (Ρένα Κοσμίδου) διατηρεί παράνομη σχέση με την πολύ νέα μητριά της, Έλενα (Τζοάννα Παππά), πίσω από την πλάτη του ίδιου του πατέρα της . Οι διακοπές αυτής της χαρούμενης οικογένειας στην Λέσβο, φέρνουν κοντά την Χριστίνα με τον Κώστα, έναν φτωχό ψαρά. Οι πειραματισμοί όμως δεν θα της βγούν σε καλό, αφού η γυναίκα του Κώστα, Αγγελική (Κάτια Δανδουλάκη) θα ψυλλιαστεί την δουλειά...

Highlights : Σεμνή-σεμνή, η Κάτια Δανδουλάκη ώς Αγγελική, δείχνει αρκετό μπούτι...

Διάρκεια: 88'

Συνημμένα

• Καταγραφή6.JPG
    Καταγραφή6.JPG
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 73
  • Καταγραφή47.JPG
    Καταγραφή47.JPG
    17 KB · Εμφανίσεις: 73

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Τζοάννα Παππά  είναι  το ψευδώνυμο  της  ( παλιάς)  Λίας Φλέσσα ,  που έπαιξε  σε σοφτ ταινίες  και από το 1978 και μετά έγινε ξανθιά  και εργάστηκε ως λαϊκή τραγουδίστρια.
Το όνομα -- ή ψευδώνυμο  αυτό με παραλλαγές ως προς  το μικρό ονομα  χρησιμοποίησαν  αμέσως μετά    και πολλες πρωταγωνίστριες  τσοντοταινιών
του Θανάση κασπίρη  ή Nasos Spyris ή  Μεγάλος Μπέρτο  :cheesy: ;)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως το τέλος είναι για να χτυπιέσαι απο τα γέλια : υποτίθεται ότι ό Κώστας ό ψαράς έχει τραυματιστεί θανάσιμα απο την Χριστίνα την ξανθιά λεσβία καί αυτή αφου τον χτυπάει παίρνει καί το πειστήριο της ενοχής της δηλαδή τον πίνακα όπου ό πατέρας της γράφει τ' όνομα της δολοφόνου γυναίκας του για να το εξαφανίσει , τώρα πώς γίνεται να εμφανίζεται ό ψαράς θανάσιμα τραυματισμένος στην χωροφυλακή σαν να μην έχει πάθει τίποτα καί όταν αναζήτησαν καί τον πίνακα που υποτίθεται ότι είχαν εξαφανίσει οί δύο λεσβίες απλά να βγαίνει ένας χωροφύλακας καί να τον φέρνει !!! καί το κερασάκι ό Κώστας ό ψάρας , θανάσιμα τραυματισμένος για να μην ξεχνιώμαστε ! , αφού όλα τελειώνουν ήσυχα παίρνει αγκαζέ την Δανδουλάκη καί πάνε περίπατο με το αίμα να τρέχει ποτάμι !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom